Min afsked Bewertungen 356

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi blev behandlet med meget stor respekt og empati i forbindelse med min hustrus bisættelse. Catrine håndterede opgaven perfekt, og vi fik alle de oplysninger og den hjælp vi havde brug for. Jeg kan... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Man ønsker aldrig at skulle anbefale en bedemand. Men når man står i en sårbar og sorgfuld situation med et tab af en nærtstående, så er det alpha omega, at man bliver guidet af empatiske og professi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hjertelig tak for Michaelas empatiske, nærværende og tillidsskabende måde at være på. Der blev taget hånd om næsten alt ift vores mors begravelse - og det var en stor lettelse i alt det, der skulle... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionelle med hjertet på rette sted🫶🏼 Min afsked tog mig i hånden og guidede i bedste stil og fik arrangeret min fars bisættelse lige efter hans ånd. Vi havde Else og hun lyttede og var meg... Mehr ansehen

1. Bestatter
  2. Bestattungsinstitut

Vom Unternehmen geschrieben

Min afsked er en kæde af nærværende bedemandsforretninger beliggende i Aalborg, Aarhus, Brønderslev, Frederikshavn, Hammel, Hobro, Hjørring og Nørresundby. Vi bestræber os altid på at levere mere end det forventede, og derfor tilbyder vi også opfølgende samtaler. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Min afsked - Hele vejen

Vom Unternehmen geschrieben

Vi er en kæde af nærværende, troværdige og kompetente bedemænd, som dækker hele Nordjylland, Aarhus og omegn.
Livet er unikt, og det skal afskeden også være. Vi rådgiver og hjælper med alt det praktiske i den svære tid. Vi tager på professionel og bedste vis kærlig hånd om de efterladte, så de kan føle sig trygge og i gode hænder. Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale.

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Profesionelle

Profesionelle, forstående, venlige, tak.

22. April 2025

Kære Göran,
Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede os som professionelle, forstående og venlige.
Tak for din tillid i en svær tid.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ikke som forventet

Manglende information/rådgivning omkring de mange valg der kan/skal træffes ifm dødsfald og bisættelse.

Udtrykkeligt ønske om brug af afdødes fulde navn ikke efterkommet.

Fejl i bestilling af blomster. Udsendelse af forkert/fiktiv information omkring tidspunkt for bisættelse. Automatiske beskeder fra i-pad uden følgetekst/indledning/afslutning.

Meget upersonligt. Meget forvirrende. Kun den endelige faktura blev sendt med følgetekst (standard).

Skulle selv sørge for gravsten, og fik dette gjort. Fik efterfølgende et uopfordret og ikke aftalt opkald fra en stenhugger der har samarbejde med bedemanden.

Alt i alt ekstra bekymring og ekstra arbejde for mig som pårørende.

21. März 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Kære Jane,

Tak for din ærlige feedback, som vi tager meget alvorligt. Du må meget gerne kontakte mig direkte på js@minafsked.dk, så vi kan tale om de punkter, du nævner.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De var meget venlige og hørte godt…

De var meget venlige og hørte godt efter hvad vi sagde til dem i denne svære tid.
Vi blev meget glade for at de havde sørget for at der var orkidé som var min mands ynlingsblomst, tusind tak for en god behandling

11. April 2025

Kære Hanne,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at I følte jer lyttet til i en svær tid, og at vi kunne skabe en smuk og personlig afsked – især med orkidéen, som betød noget særligt.
Tak for din tillid.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Michaela gav os sådan en tryghed

Michaela gav os sådan en tryghed. Hun guidede os så fint gennem det hele.. Vi fik simpelthen følelsen af at have kendt Michaela altid.
Det blev så fin en begravelse af vores mad og far.

Tusind tak for det.

8. April 2025

Kære Inge-Lis,
Tusind tak for dine rørende ord. Det betyder enormt meget for os – og særligt for Michaela – at I følte jer trygge og godt guidet gennem det hele. At I fik følelsen af at have kendt hende altid, er en meget smuk tilbagemelding.
Vi er glade for, at det blev en fin og værdig afsked for jeres mor og far.

Super imødekommende og venlig

Super imødekommende og venlig. Behagelig samtale og snak 🙏

Kære Lene,
Mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede samtalen som både behagelig og imødekommende – det betyder meget for os hos Min Afsked.
De bedste hilsner 🙏

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det hele gik af sig selv

Det hele gik af sig selv, og det er jo bare godt. Alt blev ordnet.

Kære Lise,
Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at alt forløb gnidningsfrit, og at du oplevede, at det hele blev ordnet uden bekymringer.

Professionelt

Kære Susanne,
Mange tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os hos Min Afsked at blive opfattet som professionelle.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nærværende og hjælpesomme i en svær…

Nærværende og hjælpesomme i en svær tid. Tak for hjælpen med alt.
Kan kun anbefale Min Afsked.

19. März 2025

Kære Thomas,
Tusind tak for din anmeldelse og anbefaling. Det betyder meget for os hos Min Afsked, at du oplevede nærvær og hjælp i en svær tid.
Vi er glade for at have kunnet støtte dig og dine.

Flot pynt på kisten

Selv om det er en trist tid.
Var de søde og hjælpsomme omkring hele bisættelsen kisten var smukt pyntet med de blomster som vi ønskede🌹❤️

8. März 2025

Kære Heidi,
Mange tak for dine fine ord. Det glæder os at høre, at du oplevede sødme og hjælp hele vejen igennem, og at kisten blev smukt pyntet med netop de blomster, I ønskede.
Tak for din tillid i en svær tid.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Alt var fint pånær en enkelt upassende…

Alt var fint pånær en enkelt upassende politisk kommentar i samtalen om, hvordan bisættelsen skulle finde sted. Den slags er sjældent passende i en professionel sammenhæng.

1. März 2025

Kære Bjarke,

Jeg er glad for at alt gik som det skulle på trods af en upassende kommentar. Vi har forsøgt at ringe et par gange for at få opklaret, hvad det præcis omhandler.
Du er velkommen til at kontakte mig direkte på js@minafsked.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

...en helt igennem positiv oplevelse…

...en helt igennem positiv oplevelse fra først til sidst - i en svær situation. Vi blev mødt med stor venlighed, professionalisme og empati i en rolig og behagelig atmosfære, hvor god tid helt tydeligt er en selvfølge...tak for det.

25. Februar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Kære Johanne,
Tusind tak for dine smukke ord. Det betyder meget for os hos Min Afsked at høre, at du oplevede forløbet som positivt og præget af venlighed, professionalisme og empati. Vi sætter stor pris på, at du lagde mærke til den ro og tid, vi ønsker at give hver eneste familie.
Tak for din tillid i en svær stund.

Else var meget hjælpsom

Else var meget hjælpsom både inden begravelsen og under bisættelsen

28. Februar 2025

Hej,
Mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at Else var en god støtte både før og under bisættelsen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Professionel, men manglende gennemsigtighed vedr. pris

Professionel og god service med fin fleksibilitet, men manglende gennemsigtighed omkring priser. Der dukkede løbende nye ting op, som der ikke var taget højde for - og det var forhold, som var selvforstået (f.eks. kremering nu hvor det var en bisættelse). Vi manglede en oversigt og et beslutningsgrundlag for at kvalificere vores valg.

Kære Torben,

Tak for din mail. Jeg er glad for, at du oplevede det professionelt og fleksibelt. Ift. priserne må du meget gerne kontakte mig direkte på js@minafsked.dk, så vi kan dykke ned i det. Du skulle nemlig meget gerne have modtaget et prisoverslag, som giver et fuldstændigt overblik over økonomien.

Jeg håber at høre fra dig.

godt hjemme besøg

godt hjemme besøg, havde god tid til at tale det hele igennem.

Kære Maj-Brit,
Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os, at hjemmebesøget gav ro og tid til at tale det hele godt igennem. Hos Min Afsked ønsker vi netop at skabe tryghed og nærvær i samtalen.

Super service🙂

Super service🙂
Kan varmt anbefales.

Kære Viorel,
Mange tak for din anmeldelse og varme anbefaling. Det glæder os, at du oplevede super service – det betyder meget for os hos Min Afsked.
De bedste hilsner 🙂

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi kan varmt anbefale Min Afsked for…

Vi kan varmt anbefale Min Afsked for deres omsorgsfulde og professionelle hjælp i forbindelse med vores fars begravelse. Da han gik bort en lørdag, sendte vi en sms og blev hurtigt ringet op. De gav os kyndig vejledning og respekterede vores ønske om selv at stå for dele af forløbet – vi tog os af dødsannoncen i Nordjyske og gravstenen, mens Min Afsked sørgede for kiste, kørsel og pynt i kirken.

De hentede vores far samme lørdag og sang ham smukt ud fra Gug Plejehjem (aflastningspladsen) samt igen fra kapellet til kirken ugen efter. Vi satte stor pris på deres fleksibilitet og fair tilgang, da de kun fakturerede for én kørsel.

Else er en yderst empatisk og hjertevarm person, som vi følte os trygge ved fra start til slut. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre bedemand – eller bedemandskvinde. ❤️

28. Februar 2025

Kære Marianne,
Tusind tak for din smukke og meget detaljerede anmeldelse. Det betyder uendeligt meget for os at høre, hvordan I oplevede forløbet omkring jeres fars begravelse – og ikke mindst, at I følte jer trygge og godt støttet hele vejen.

At I oplevede fleksibilitet, respekt for jeres ønsker, og en værdig og personlig afsked, er præcis det, vi stræber efter hos Min Afsked.

Tak for jeres tillid og for at dele jeres oplevelse.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Divs. Oplyser og efter regninger

Manglende oplysninger om priser og divs. Efter regninger.

20. Februar 2025

Kære Bodil,

Tak for din anmeldelse, som vi selvfølgelig tager alvorligt. Det var også derfor, at jeg ringede til dig, og jeg vil gerne takke for den fine snak. Som vi talte om, kommer der forskellige omkostninger - bl.a. fra kirkegård, sten og krematorium - og da du ikke har følt, at du var godt nok informeret, tager vi selvfølgelig det til efterretning. Jeg er dog glad for, at alt ellers gik som det skulle.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Alt gik som aftalt

19. Februar 2025

Kære Gitta,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Hvad skulle der mon til for, at vi havde scoret topkarakter? Det hører jeg meget gerne! :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Else var bare så imødekommende for alle…

Else var bare så imødekommende for alle vores ønsker.
Hun var på alle måder helt almindelig og smilende og ikke en i sort jakkesæt med et stenansigt.
Hele hendes butik og de andre ansatte var bare så søde og venlige.
En utrolig god oplevelse selvom der er en stor sorg at miste den man har kær.
Kan varmt anbefale dem.❤️

19. Februar 2025

Kære Pia,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det varmer på en lidt grå og kold dag! :)

Alt det bedste
Joakim, Min afsked

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr