Min Lille Mus

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Generelt super dårlig oplevelse. Man får mails fra meget mystiske mailadresser omkring opdateringer omkring ens levering. Der står først 1-3 dages levering, men efter bestilling får man en mail... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bestilte en vare den 7. februar som en forudbestilling. Den 28. februar viste trackinglinket, som virksomheden selv havde sendt, at pakken var leveret. Jeg kontaktede derfor kundeservice, fordi... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg ville helst give 0 stjerner. På shoppen står der 1- 3 leveringsdage det tog 14 dage. Og produktet var bestilt I den flotte pink farve denne hoppebold/stang jeg købte. Den kom så i en svag lyserød... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er blevet tilfreds og pakken nåede frem inden Jul, men må sige at der blev svaret på hver af mine rykkermails hvor jeg efterhånden blev lidt stram meeeen pakken kom og gjorde meget glæde. Toget el... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Kinderspielzeuggeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Pædagogisk legetøj til alle aldre

Kontaktinformationen

Verstoß gegen Richtlinien

Jeg ville helst give 0 stjerner

Jeg ville helst give 0 stjerner. På shoppen står der 1- 3 leveringsdage det tog 14 dage. Og produktet var bestilt I den flotte pink farve denne hoppebold/stang jeg købte. Den kom så i en svag lyserød grise farve.
Det er absolut sidste gang jeg har handlet der.

5. März 2026

Tandbørste med fejl

Bestilte en vare . En tandbørste.
Varenummer var behæftet med fejl men nu har jeg fået en besked om at jeg kan beholde varen mod 20% refusion. Og så kan jeg beholde varen..
HVORFOR SKULLE JEG HAVE ØNSKE OM AT BEHOLDE EN VARE BEHÆFTET MED FEJL

Nej tak

11. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Manglende levering og forkerte trackingoplysninger

Jeg bestilte en vare den 7. februar som en forudbestilling.
Den 28. februar viste trackinglinket, som virksomheden selv havde sendt, at pakken var leveret. Jeg kontaktede derfor kundeservice, fordi jeg ikke havde modtaget noget. Her fik jeg at vide, at trackingoplysningerne ikke var korrekte, og at pakken alligevel ikke var leveret.
Der er nu gået over 14 dage siden da, uden at jeg har modtaget min ordre, og uden at problemet er blevet løst.
Det er frustrerende både at få forkerte leveringsoplysninger og derefter skulle vente så længe uden en løsning. Jeg har nu bedt om at få mine penge tilbage.

14. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg købte d 7/2-26 et legetæppe til…

Jeg købte d 7/2-26 et legetæppe til 300,-. Den er ankommet i dag d 12/3. Jeg har haft en masse skriverier med firmaet over leveringstiden og har fået mindst 4 forskellige svar på samme spørgsmål. I dag får jeg så et legetæppe fra Shein. Jeg har ovenikøbet fundet den derinde til 166,-. Kvaliteten er virkelig dårlig. Og jeg kan se på kassen at den er kommet med landpost fra Kina. Der bliver ikke købt mere i det firma fra min side.

12. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig leveringstid, hvis der da leveres.

På hjemmesiden loves leveringstid på 1-3 arbejdsdage. Bestilte en pakke 22.2.26. Den er her d. 12.3 endnu ikke modtaget. Ved mail til firmaet, beklager de længere leveringstid. Pengene er hævet for længst af Min lille mus, men endnu ingen pakke. Der bliver svaret med standard mail, når jeg rykker. Virker som et fup firma. Et godt råd: Køb et andet sted.

12. März 2026

Generelt super dårlig oplevelse

Generelt super dårlig oplevelse.
Der står først 1-3 dages levering, men efter bestilling får man en mail omkring 8-10 dage.
Her præcis en måned efter bestillingen er afgivet, fortsat ikke nogen varer modtaget.

Jeg vil aldrig handle her igen eller anefale nogen at gøre det.

11. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lang leveringstid og kan ikke stave til Bjørn

Jeg betilte d. 13 december en hue med navnet Bjørn påtrykt. Firmaet reklamerer på hjemmesiden med, at varen afsendes indenfor 1-3 dage. Men på den efterfølgende ordrebekræftelse står der pludselig en leveringstid på 8-10 dage.
Det blev da også nytår før jeg modtog varen, og den var desværre ikke i orden. Bjørn var stavet "Bj?mn"! Jeg bad om at få pengene retur, men hørte ikke noget før 3 uger senere, da jeg rykkede. De lovede at se på sagen og efter yderligere nogle uger modtog jeg en ny hue: denne gang havde de stavet rigtigt, men Ø'et i Bjørn var meget større end de andre bogstaver og en helt anden skrifttype. Også denne gang klagede jeg, men fik som svar en mail (skrevet på hollandsk!) om at jeg havde fået den vare jeg havde bestilt. Så gav jeg op.

13. Dezember 2025

Godt nok det ringeste firma

Godt nok det ringeste firma

Har nu ventet 4 uger på en pakke og man så stadig ikke har modtaget den

Og skal ud og købe en anden gave fordi den man have købt ikke er kommet efter 4 uger.

8. Februar 2026

Tog virker ikke

Jeg havde bestilt et tog til mit barnebarn i fødselsdagsgave. Da vi fik bygget banen og toget skulle køre efter opladning kunne det ikke køre. Firmaet ville så sende nyt tog. Det tog ca 3 uger. Så byggede vi banen igen. Toget kunne nu køre bare ikke rundt i svingene. Jeg skrev til firmaet at min tålmodighed var opbrugt og jeg ville returnere togbanen. Men det kunne man ikke og de vil nu sende nyt tog og ja så går der lige 3-4 uger mere.
Jeg vil absolut ikke anbefale dette firma

18. Februar 2026

2 mdr. og mange mails for at få mine penge retur

Bestilte julegave fra dem i november, pakken kom lige inden jul, kan se at det er sendt fra Kina. Da jeg får åbnet pakkerne er jeg ikke i tvivl om at jeg kunne have bestilt det samme på Temu til en meget billigere pris.
Sendte retur med det samme, da det var så dårlig kvalitet, som slet ikke levede op til det viste på deres hjemmeside.
Det var så ikke særlig let at får sendt tilbage. Jeg skulle sende pakken retur til Holland, hvilket kostede 150 kr. og det tog en måned før pakken var retur hos dem.
Så valgte de at sende nogle af pengene retur, da de mente der manglede en af tingene, hvilket der ikke gjorde, så måtte skrive mange mails, og har først her midt i februar, endelig fået mine penge.

30. November 2025

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr