Hartstikke tevreden over jullie werk! Een hele goede sterke team waarbij ieder zijn taak heeft om de klus snel af te maken. Ze weten absoluut waar ze mee bezig zijn en werken zeer zorgvuldig. Ook comm... Mehr ansehen
Familiebedrijf Mimoza heeft voor ons een cinemawall gebouwd. Kenmerken zoals, werken erg netjes, voegen woord bij daad toe, vriendelijk, erg bescheiden, hardwerkende mensen, met als gevolg dat het res... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
"Ben je op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf met jarenlange ervaring? Dan ben je bij ons op de juiste plek! Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in de bouw en bieden een breed scala aan diensten aan. Naast onze bouwwerkzaamheden, verkopen wij ook elektrische sfeerhaarden en akoestische panelen in verschillende kleuren. Onze sfeerhaarden zijn verkrijgbaar in zowel inbouw- als 3-zijdige modellen en bieden een prachtige aanvulling op elk interieur. Onze akoestische panelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en helpen bij het verminderen van geluidsoverlast. Onze specialiteit is cinewalls, een innovatieve manier om een thuisbioscoop te creëren. Onze cinewalls zijn ontworpen om een optimale kijk- en luisterervaring te bieden en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Wij bieden topkwaliteit tegen lage prijzen en staan bekend om onze uitstekende service. Onze klanten zijn onze nummer één prioriteit en wij zorgen ervoor dat elke klant tevreden is met onze producten en diensten. Bezoek ons op www.mimozabedrijf.nl om ons volledige assortiment te bekijken en neem gerust contact met ons op als je vragen hebt. Wij helpen je graag verder!"
Paukenhof, 1544ZE, Zaandijk, Niederlande
- 0628289417
- info@mimozabedrijf.nl
- mimozabedrijf.nl
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
geeft bespottelijke prijzen in hoop dat…
geeft bespottelijke prijzen in hoop dat je hapt! kijk uit als je hiermee zaken doet ze zuigen prijzen uit hun duim.

Antwort von Mimozabedrijf
Brandgevaarlijk en amateuristisch afgewerkt achter de mooie oppervlakte!
LET OP, VERTROUW DE REVIEWS NIET; deze guys geven zichzelf direct na plaatsing ‘s avonds laat 5 sterren met een foto via jouw telefoon!! Cinewall oppervlakkig mooi voor maar liefst €4450, maar achteraf blijkt dat ze mijn huis BRANDGEVAARLIJK en niet volgens de NEN-eisen hebben achtergelaten. Hier was ik gelukkig achtergekomen doordat mijn tv een maand later kapot was gegaan; geluk bij een ongeluk! De foto’s spreken voor zich, geen stopcontacten gebruikt, zelfs niet achter een open haard 😳
Ook mijn tv hing vanaf dag 2 al scheef. Ergste van alles: “alles is mijn schuld, omdat ik geen goeie tv-beugel had.” (De nieuwe aannemer kon het wél met dezelfde tv-beugel). Ook was een hernieuw-afspraak niet mogelijk, vanaf het 1e contact dat mn tv scheef opgehangen was en mn kastdeuren niet goed bleken open te gaan vanwege het prutswerk, kreeg ik iedere keer te horen dat hij over 2 weken weer in mijn buurt zou zijn. Bijna 2 maanden later nog steeds geen afspraak voor reparatie en nu blijkt dat er op een verbouwing slechts 2 maanden wettelijke herroepingsrecht zit. Gelukkig val ik daar dankzij mijn kapotte tv gelukkig nog binnen! ECHT AFLEGGERS DIT!
Herstel van de schade die deze heren hebben achtergelaten heeft me al €3500 gekost 🫠 De nieuwe aannemer vond de elektra dusdanig gevaarlijk, vooral voor een huishouden met 3 kleine kinderen thuis, dat hij de volgende avond meteen is gekomen om in elk geval de elektra te fixen. Bij het zoeken naar de geaarde aansluiting bleek de cinewall nog erger achtergelaten dan gedacht (zie foto’s!). En Mimoza Interieur weigert deze herstelkosten te vergoeden.
Bij mijn zus blijkt nu hetzelfde prutswerk geleverd te zijn; oppervlakkig mooi, maar van achter onwijs gevaarlijk! En als er dan iets faliekant mis gaat, dekt de verzekering het niet aangezien een professional dit in Nederland helemaal niet zo mág achterlaten. Dus NIET DOEN!! Zoek een andere aannemer, allesbehalve Mimoza Interieur!!
Top werk
Top! Super tevreden met het mooie resultaat. Binnen een dag was onze cinewall af. Echte vakmannen! Bedankt Mimoza!
Very neat and tidy work
Very neat and tidy work. Communicated well and delivered the work as expected. Very professional job, finished in a day.
Mooi werk in 1 dag geleverd
Mooi werk in 1 dag geleverd! Bedankt Mimoza
Really nice job ,just in two days.
Really nice job ,just in two days.
Thanx Mimoza!
**Review of Mimoza's Cinewall…
**Review of Mimoza's Cinewall Installation**
Mimoza has truly set a new benchmark in immersive entertainment with their exceptional cinewall project. From concept to execution, their work exemplifies innovation, precision, and a deep understanding of cutting-edge audiovisual design.
**Design & Aesthetics:**
The cinewall’s sleek, modern design seamlessly integrates into its environment, striking a perfect balance between functionality and visual elegance. Mimoza’s team demonstrated an eye for detail, customizing the layout to enhance both acoustics and sightlines. The use of high-quality materials ensures durability while maintaining a polished, high-end look that elevates any space.
**Technical Mastery:**
What stands out most is the technical brilliance behind the installation. The integration of ultra-high-resolution displays, crystal-clear surround sound, and intuitive control systems creates a cinematic experience that rivals premium theaters. The seamless synchronization of audio and visual elements immerses viewers completely, whether for film screenings, gaming, or live events.
**User Experience:**
Mimoza prioritized user-friendliness, offering a streamlined interface that allows effortless switching between media sources and ambient lighting adjustments. Their attention to accessibility—such as customizable presets for different viewing modes—ensures the setup caters to diverse needs, from casual viewers to audiophiles.
**Customer Service:**
The company’s professionalism shines through their collaborative approach. They listened carefully to client preferences, offering tailored solutions without compromising on quality. Post-installation support, including troubleshooting and system updates, reflects their commitment to long-term satisfaction.
**Final Verdict:**
Mimoza’s cinewall project is a testament to their expertise in transforming spaces into dynamic entertainment hubs. It’s not just a product—it’s an experience, crafted with passion and technical prowess. For anyone seeking a premium, future-proof home theater or commercial setup, Mimoza delivers beyond expectations. Highly recommended for their creativity, reliability, and dedication to excellence.
**Rating: ★★★★★ (5/5)**
*Note: This review is based on the outstanding craftsmanship and client-focused ethos Mimoza consistently showcases in their projects.*
Vindt het geweldig ‘ & snelle service’…
Vindt het geweldig ‘ & snelle service’ Top👌🏽
Vandaag heeft Mimoza Interieur bij ons…
Vandaag heeft Mimoza Interieur bij ons een cinema wall geplaatst en we zijn ontzettend tevreden met het resultaat! Binnen één dag was alles perfect afgewerkt én zelfs al geverfd. Het ziet er prachtig uit en de afwerking is van hoge kwaliteit. Echt vakwerk en een snelle, professionele service. Zeker een aanrader!
Sinds vandaag ben ik de trotse eigenaar…
Sinds vandaag ben ik de trotse eigenaar van een prachtige Cinnewall. Ik kan met zekerheid zeggen dat kiezen voor Mimoza interieur de beste keus is. Niet alleen oog voor strak design, maar vooral een prachtwerk van hout. Mooi weggewerkte kasten waar ik ook nog eens genoeg in kwijt kan. Vanaf de eerste orienterend gesprek tot aan kleuradvies er werd door Anan goed meegedacht.
Blij met hun inzicht en ervaring want de afwerking is subliem en naadloos.
Er is meegedacht over de ophangsysteem en de tv ook geplaatst. Ik moest een schalelaar verplaatsen en met een glimlach was dit geen probleem om te doen.
Er wordt netjes gewerkt en tussentijds bekeken of er aanpassingen nodig zijn om het nog mooier te maken.
Kortom, zoek niet verder, Mimoza interieur maakt je droom waar. Het is de tijd, moeite en geld dubbel en dwars waard. Binnen 2 dagen kon mijn movienight beginnen.
Aanrader voor wie sfeer, luxe, functionaliteit en maatwerk (op maat gemaakte indeling wil combineren!
Mooi werk geleverd in 1 dag staat een…
Mooi werk geleverd in 1 dag staat een mooie cinema wall gestuct en geverfd.Super blij mee en ik raad ze zeker aan !
Bedankt Mimoza team
Ik ben ontzettend tevreden over de…
Ik ben ontzettend tevreden over de service van Mimoza Interieur! Voor het plaatsen van een cinewall kwamen er vier vriendelijke en professionele heren langs. In alle eerlijkheid had ik in eerste instantie mijn twijfels of het mogelijk zou zijn om zo'n project binnen één dag te realiseren — op maat gemaakt, gestuct én geverfd. Maar tot mijn verbazing hebben ze precies dat gedaan!
De cinewall is tot in de puntjes afgewerkt en volledig naar wens. Alles verliep vlot en gestructureerd, je merkt meteen dat ze weten wat ze doen. Het resultaat is prachtig, en ik krijg er continu complimenten over.
Kortom, ik kan Mimoza Interieur van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar vakwerk, snelheid én kwaliteit!
Franchement
Franchement ! Si ce n’est pas du travail plus que parfait …. Équipe très professionnelle, très dynamique ! Ils ont pu construire le modèle que nous avions voulu, jusqu’aux plus petits détails !
Bravo à l’équipe Mimoza Intérieur que je recommande vivement et très fortement pour tout travail de décoration !
N’hésitez surtout pas à vous rendre sur place à leur showroom ils seront plus que content de vous accueillir ❤️
Echte vakmannen blij met mijn cinewall
Ik weet niet waarom mijn review is verwijderd?!
Hier komt die dan nog een keer.
Echte vakmannen en wat een service zeg.
Als het kon had ik ze zeker 10 sterren gegeven.
De mooiste cinewall geleverd en dat ook echt binnen 1 dag, zoals beloofd! Netjes op tijd, de gemaakte afspraken zijn ook zeker nagekomen. Ze doen echt alles wat je wordt beloofd. Ze werken goed en snel, alles word netjes afgewerkt en schoongemaakt. En niet te vergeten hoe vriendelijk en beleefd ze zijn. Deze mensen verdienen dan ook zeker een goede review. Nogmaals bedankt heren voor de prachtige cinewall.
Strak gewerkt en zeer professioneel…
Strak gewerkt en zeer professioneel geplaatst
Anan en zijn team hebben ons eigen…
Anan en zijn team hebben ons eigen ontwerp heel mooi gerealiseerd. Communicatie was goed en de mannen werken heel hard. Problemen werden opgelost en er werd constant goed overlegd en goed meegedacht. De goede reviews van Mimoza Interieur, waarop wij af zijn gekomen, kunnen wij beamen: wij raden ze zeker aan!
Een enorm sfeermakende cinewall…
Een enorm sfeermakende cinewall geplaatst door Mimoza. Hoe ze te werk zijn gegaan van begin tot eind is helemaal top! Zeker aan te raden.
Super blij mee
Super blij mee! Zeer tevreden 😊
Vriendelijke mannen, werken correct, komen hun afspraken na!
Best service ooit 👌🏻
De mannen van Mimoza intereurs zijn…
De mannen van Mimoza intereurs zijn echte kunstenaars.
Zij hebben voor ons een prachtige cinewall gebouwd .
Werken heel netjes en zorgvuldig en komen afspraken na.
Echt aan te bevelen en alles voor een scherpe prijs.
Anan heeft een topteam.
Kijk ook voor inspiratie op hun website.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.