De behandeling in de winkel is prima, maar dan..................2 weken geleden een afwasmachine afgeleverd die zou worden ingebouwd. Nou hij staat nog in de woonkamer!!! Nog steeds geen actie.... Mehr ansehen
Wij kopen al menig jaar bij Micro Electro. Gunstige ligging. Geen parkeerprobleem. Bekwame verkopers. Vertrouwd, omdat ze er al vele jaren werken. Dood zonde dat het bedrijf moet sluiten. Waar moeten... Mehr ansehen
Bij de aankoop van een nieuwe wasautomaat ging onze voorkeuze uit naar een automaat in een duurder segment. De uitmuntende verkoper met enorm veel kennis van zaken heeft ons bijzonder goed voorge... Mehr ansehen
Kleine kadootjes onderhouden de vriendschap grote on waarscheinlijke kortingen en of prijzen scheppen verplichtingen. Gekocht eerst bij turksma op het eten en drinkenplein,Miele wasmachine afwasmach... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Mikro-Electro is al meer dan 40 jaar het vertrouwde gezicht in de regio. 15 Vestigingen en een eigen bezorgdienst zorgen voor de beste service.
Ettenseweg 48, 4706PB, Roosendaal, Niederlande
- 0900 - 522 47 83
- laagsteprijs@mikro.nl
- mikro.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
In de winkel prima, maar over de drempel is het een ramp!
Nou hij staat nog in de woonkamer!!! Nog steeds geen actie.
Mikro-Elektro nooit meer.
Mikro-Electro is vakbekwaam en vertrouwd.
Wij kopen al menig jaar bij Micro Electro. Gunstige ligging. Geen parkeerprobleem. Bekwame verkopers. Vertrouwd, omdat ze er al vele jaren werken. Dood zonde dat het bedrijf moet sluiten. Waar moeten we nu naar toe.
advies over Ziggo HD recorder
In uw winkel gevraagd naar de juiste aansluiting van de USB Wireless LA op de Ziggo recorder.
Een van de collega's heeft hulp gevraagd om mijn vraag op te lossen, maar het advies dat ik kreeg werkt helaas thuis niet. Ik moet nog een keer terug lijkt mij, jammer
Mikro Elektro vestiging Zevenbergen
We komen er al tientallen jaren, hebben er nagenoeg al ons witgoed en elektronica gekocht. En komen gewoon vaak terug voor de uitstekende service en klantvriendelijkheid van Bart en zijn team. Afspraak is afspraak.Hoop dat we er nog jaren kunnen komen.
Dank jullie wel Mikro Elektro Zevenbergen
Mart en Anja Krijnen uit Noordhoek.
Fam van Herpen
Prima geholpen in de winkel en een snelle levering.
KLANT VRIENDELIJK EN GOED BERIJKBAAR
JE WORD DESKUNDIG OP ALLE VRAGEN BEANTWOORD EN HET WORD ALLEMAAL GOED UIT GELEGD
Zeer tevreden klant
Ik kocht vroeger alles bij it's , wasmachine, koelkast, gasfornuis met afzuigkap, maar vorige maand begaf mijn koelkast het zonder ooit een probleem ermee gehad te hebben , toen toch weer voor it's folder gegaan wat nu de naam draagt Mikro, heb eerst gebeld of ze de zelfde service hadden als it's destijds? Het antwoord was ja, dus ik mijn koelkast besteld, de levering was top, super netjes, avond voor de levering een sms, s' morgens een sms tussen welke tijd ze gaan komen en 10 minuten voor dat ze komen weer een sms dat ik de eerst volgende bent . Echt heel netjes, de koelkast was goed verpakt en zak er erg mooi uit. Ik ben heel erg te vreden met telefonische contact , levertjes en levering.
Daarom schrijf ik graag een beoordeling om andere te laten weten gerist iets te bestellen bij Mikro.
Snelle en keurige levering!!!
Had magnetron uitgezocht in de It's folder en wilde deze online bestellen. Werd door It's doorverwezen naar de website Mikro-Electro. Had hier nog nooit van gehoord. Toch maar de magnetron bij Mikro-Electro besteld. Prima service en snelle levering. Ben erg aangenaam verrast. Als ik weer iets nodig heb, zal ik zeker weer bij Mikro-Electro kijken.
Het beste advies, service ,en zeer klant vriendelijk,helemaal perfect.
ik kan het een ieder aan raden,stap binnen bij de mikro.
ze staan U zeer vriendelijk,en vakkundig te woord, voor mij een en al lof voor het hele team. Voor mij geen internet aankopen.Ik heb liever persoonlijk advies.
Ik zeg maar zo, Wie bij de Mikro naar binnen gaat, daar staan ze nog voor je paraat.
Mikro is er voor u en denkt mee
Ben al lang klant bij Mikro, vind het dan ook erg jammer dat vestiging in Bergen op zoom gaat verdwijnen qua personeel. Zijn vakkundig vriendelijk en behulpzaam. Koop daar alle spullen voor m;n geestelijk gehandicapte broer die ook nog eens blind is, dus niet makkelijk. We komen er altijd uit en garantie is gegarandeerd. Laat het personeel daar laten die zijn oke, waar vindt je dit alles nog???
In 1 woord: Geweldig!
Product dat ik had besteld was snel af te halen. Bij iedere wijziging van de status kreeg ik netjes een update per mail en ik werd door de winkel in Zevenbergen gebeld dat het product klaar lag en ik het kon komen ophalen!
Geweldige service! Top!
Lage prijs en betrouwbaar
Ik kocht een tv tegen een prima prijs. Met de eindejaarsbonnen was het helemaal feest.
Alles op afspraak en alles klopt!!
Kom al ruim 40 jaar bij Micro-Electro
Heb nog nooit een probleem gehad en er is goed winkelpersoneel aanwezig en een goede service !!!
Uitstekende service
Kort na elkaar hadden wij 2 apparaten die het niet meer deden. Dit was geen enkel probleem. Het apparaat werd ingenomen voor reparatie en we kregen een ruilapparaat mee.
Super kwaliteit super prijs en super snel geleverd
Veel keus goed advies mooie aanbiedingen
Snelle en goede levering
De informatie in de winkel is erg goed geweest. Wilde een duurdere wasmachine kopen maar op aanraden van medewerkers een alternatieve keuze gedaan met betere prestaties. Wasmachine is snel en vakkundig geleverd. oude wasmachine en alle verpakkingsmaterialen hebben ze meegenomen. Erg makkelijk. Wasmachine werk subliem en de instructie van de bezorgdienst is duidelijk geweest.
Goede voorlichting met een zeer klantvriendelijk houding.
Een TV kopen doe je niet iedere dag. Je weet er te weinig van. Daarom is goede advisering en uitleg noodzakelijk om tot een beslissing te komen. Beiden kreeg ik bij Micro Electro
goede service, goede prijs
goed bezig, leuke aanbiedingen.
Top!
Goede prijs/kwaliteit verhouding, deskundig personeel, fijne ambiance om te shoppen!
ideaal
Makkelijk online te bestellen, zelf bezorg datum kiezen en ze waren mooi optijd!!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.