Mikkla Bewertungen 1.598

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En virkelig god oplevelse at handle hos Mikkla. Et flot stykke arbejde de har lavet. Fik lavet en dåbspude med den rigtige farve og syning magen til storebrors. De ringede og sendte billede af... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har endnu engang haft den bedste oplevelse med Mikkla 💛 De har broderet på vores dåbskjole, og resultatet er simpelthen så smukt og gennemført – det betyder virkelig meget for os at have så... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte 2 sparegrise med graveret navne og de er så fine, kunne ikke har ønsket mig bedre. Og super hurtig levering

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super flot tæppe 👍🏼 Leveret hurtigere end forventet. Afhentet i butikken efter aftale. Venlig og imødekommende betjening. Har handlet hos Mikkla flere gange før og det har altid været en god opleve... Mehr ansehen

1. Geschenkeladen
  2. Babyausstattungsgeschäft
  3. Spielwarengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Mikkla – Det skal være eventyrligt at være barn 🌈 Velkommen til Mikkla.dk – din personlige legetøjsbutik fyldt med magi, fantasi og håndplukkede produkter til børn og babyer. Vi holder til i Varde og sender med kærlighed til hele Danmark (og længere endnu!). 🧸 Hvad finder du hos os? Hos Mikkla har vi et eventyrligt udvalg af: Kæpheste og kæphesteudstyr til leg og stævner Udklædningstøj til rolleleg – riddere, prinsesser og superhelte Kvalitetsgarn fra Krea Deluxe og Karen Klarbæk Personlige gaver med navn – fx bamser, nusseklude, sengetøj, dåbskjoler og jakker Trælegetøj og specialgaver med gravering til barnedåb, konfirmation og bryllup 🎁 Vi elsker at gøre gaver unikke – og har du en særlig idé, hjælper vi gerne med at gøre den til virkelighed. 📍 Her finder du os: Roustvej 119, 6800 Varde – kun 7 km fra centrum. 🕒 Åbningstider i butikken: Onsdag, torsdag og fredag kl. 12.00–17.30 Eller efter aftale – også aften og weekend! Ring gerne på 75 15 10 00. 💌 Kundeservice: Vi svarer altid på mails indenfor 3 hverdage. Skriv til: kundeservice@mikkla.dk 📞 Eller ring: 75 15 10 00 🌟 Om navnet 'Mikkla': Navnet er en sammensætning af vores børns navne: Mikkel og Klara – fordi Mikkla er bygget på kærlighed, fantasi og familiedrømme.

4,9

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alt gik fint

Alt gik fint. Hurtigt levering. Særligt fornemt at jeg blev ringet op fordi der var tvivl om en bestemt gravering jeg havde bestilt.

23. Dezember 2025

Kære Anita

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os meget at høre, at alt gik fint, og at din ordre nåede hurtigt frem.

Vi vil altid gerne være helt sikre på, at graveringer bliver præcis, som de skal være, så derfor ringer vi hellere en gang for meget end en gang for lidt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Her får du mere end du regner med

Fantastisk kompetent, personlig og god betjening. Jeg bestilte sengetøj og resultatet er over forventning.

22. Dezember 2025

Kære Maiken

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede både kompetent og personlig betjening – og at sengetøjet levede op til, ja måske endda overgik dine forventninger.

Vi gør os umage for, at hver bestilling skal føles lidt særlig, så det betyder meget at læse dine ord.

Bedste service

Bedste service - blev ringet personligt op, da en af de bestilte varer ikke var på lager - og vi lavede en ny løsning. En meget fin service og virkelig god stil.

Jeg kan kun give de bedste anbefalinger herfra til Bettina og hendes team.:-)

17. Dezember 2025

Kære Christina

Tusind tak for din skønne anmeldelse og dine meget pæne ord. Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede god service, og at vi sammen fandt en god løsning, da en af varerne ikke var på lager.

Vi synes selv, det er vigtigt lige at tage telefonen og finde den bedste løsning sammen – så det betyder meget, at du har haft den oplevelse.

Tusind tak for din anbefaling og for de venlige ord om både mig og teamet.

Alt er gået som lovet

Alt er gået som lovet. Og varerne er tip top. 👍

19. Dezember 2025

Kære Anita

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os meget at høre, at alt er gået som lovet, og at du er tilfreds med varerne.

Stort udvalg

Stort udvalg, spænende butik og super service.

18. Dezember 2025

Kære Bruhn

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os meget, at du oplever både stort udvalg, en spændende butik og god service hos os.

Vi gør os umage for at skabe et sted, hvor der altid er noget nyt og inspirerende at gå på opdagelse i.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig service og levering…

Super hurtig service og levering allerede dagen efter bestilling. Dette på trods af specialvare, juletravlhed og en kunde (mig) der er meget sent ude.
5 stjerner herfra. Det er ikke sidste gang jeg handler her

18. Dezember 2025

Kære Pernille

Tusind tak for din skønne anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os meget at høre, at din ordre nåede frem allerede dagen efter – også selvom det var en specialvare midt i juletravlheden.

Vi gør os altid umage for at hjælpe, også når man lige er lidt sent ude – så det er dejligt at høre, at det lykkedes.

Tak fordi du handlede hos os, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Fantastisk service

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk service hos Mikkla

Min pakke blev desværre væk i pakkeshoppen, og jeg fik besked på, at jeg skulle kontakte virksomheden, jeg havde købt varen hos. Jeg ringede derfor til Mikkla og fik fat på Birgitte, og sikke en oplevelse! Hun er uden tvivl det sødeste og varmeste menneske og yder en helt fantastisk kundeservice.

På under 5 minutter havde hun fundet min pakke og sørget for, at den er på vej til mig og bliver leveret inden for 2 hverdage. Det er sjældent, man oplever så effektiv, imødekommende og personlig service.

Tusind tak – jeg handler helt sikkert hos Mikkla igen!

16. Dezember 2025

Kære Anne Mette

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og dine meget søde ord – det varmer virkelig at læse.

Jeg er rigtig glad for, at vi hurtigt fik fundet din pakke og fået den på vej til dig igen. Når noget driller med leveringen, gør vi altid vores bedste for at finde en løsning så hurtigt som muligt.

Og så må jeg også lige sige, at det faktisk var mig, du talte med i telefonen – men jeg tager det som et kompliment, uanset hvad jeg blev kaldt 😊

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive – og vi glæder os til at byde dig velkommen hos Mikkla igen.

Supervaks ekspedition

Supervaks ekspedition! Fuldt tilfreds.

8. Dezember 2025

Kære Randi

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede en supervaks ekspedition og er fuldt tilfreds.

Vi gør os umage for at få alle ordrer hurtigt afsted, så det er dejligt at høre, når det lykkes.

Hurtig

2. Dezember 2025

Kære Annette

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du modtog din ordre hurtigt, og at du er tilfreds med produktet.

Tak også for din anbefaling – det betyder rigtig meget for os.

Du er altid hjertelig velkommen til at handle hos os igen.

Fik hurtigt mit indkøb.

Fik hurtigt mit indkøb.
Pænt og godt produkt.

Kan anbefales

4. Dezember 2025

Kære Susanne

Tak også for din anbefaling – det betyder rigtig meget for os.

Du er altid hjertelig velkommen til at handle hos os igen.

Hurtig og venlig betjening

Hurtig og venlig betjening

28. November 2025

Kære Bente

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os meget, at du oplevede både hurtig og venlig betjening.

Vi gør os umage for at give en god oplevelse hver gang, så din tilbagemelding betyder meget.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin hjemmeside og nemt at finde ud af…

Fin hjemmeside og nemt at finde ud af bestillingen. Tilfreds med varen.

7. November 2025

Kære Bente

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du synes hjemmesiden er nem at bruge, og at bestillingen fungerede godt.

Vi er også glade for, at du er tilfreds med varen – det betyder rigtig meget for os.

Tak fordi du handlede hos os, og du er altid hjertelig velkommen igen.

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering

28. November 2025

Kære Palle

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os meget, at du oplevede lynhurtig levering.

Vi gør os umage for at få pakkerne hurtigt afsted, så det er dejligt at høre, når det bliver lagt mærke til.

Alt gik godt

Alt gik godt, fra bestilling til modtagelse, uden problemer.
Hurtigt og effektivt.

27. November 2025

Kære Jan

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at alt gik godt hele vejen fra bestilling til modtagelse.

Vi gør os umage for, at det skal være både hurtigt og nemt at handle hos os, så din tilbagemelding betyder rigtig meget.

Alt i orden

Alt i orden , og så anvender de brugte æsker til at sende i, perfekt med genbrug for papspild

27. November 2025

Kære Lene

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at alt var i orden – og hvor er det dejligt, at du også lægger mærke til, at vi genbruger æsker til forsendelser.

Vi prøver så vidt muligt at give emballagen en ekstra tur i systemet, så vi kan spare lidt på papspildet.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Julekalendere til børnebørnene

Vi lægger vægt på, at julekalendere til børn ikke skal være med billig og dårlig chokolade. I havde ikke helt de kartonkalendere, som var bestilt. Men vi klarede det meget fint i telefonen.
I har også tidligere hjulpet os flot, men nu bliver flok-ken af små børnebørn langsomt mindre, så vores be-hov klinger nok lidt af fremover.

20. November 2025

Kære Erik

Tusind tak for din hyggelige anmeldelse – og for jeres mange handler hos os gennem tiden.

Vi er helt enige med jer i, at julekalendere til børn gerne må være lidt bedre end den helt billige chokolade. Det er netop derfor, vi forsøger at finde nogle gode alternativer.

Selvom den helt rigtige kartonkalender ikke lige var på hylden, er jeg glad for, at vi fik løst det sammen over telefonen.

Og ja – når børnebørnsflokken langsomt bliver mindre, så ændrer behovene sig jo også lidt. Men I skal vide, at I altid er meget velkomne hos os, uanset om det er til julekalendere, gaver eller bare lidt inspiration.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nissebreve

Efter lidt startvanskeligheder med nogle nissebreve som jeg ikke kunne tilgå, fik jeg den rette guide til hvordan jeg skulle tilgå dem. Efter det fungerede det hele igen. Hurtig betjening og hurtig levering. Søde til at hjælpe, når teknikken driller.

7. November 2025

Kære Kimmie

Tusind tak for din opdatering – og hvor er det dejligt at høre, at det hele kom til at fungere, da du fik den rette vejledning.

Vi er rigtig glade for, at du oplevede hurtig betjening og venlig hjælp – og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive anmeldelsen.

Hvis teknikken driller igen en anden gang, så tøv endelig ikke med at skrive direkte til os – vi står klar til at hjælpe ❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode priser og hurtig levering.

11. November 2025

Kære Jeannette

Tusind tak for din fine anmeldelse – det glæder os rigtig meget, at du oplever både gode priser og hurtig levering.

Vi gør os umage for at give en god og tryg købsoplevelse hele vejen – så din tilbagemelding betyder meget.

Du er altid hjertelig velkommen hos os igen 🌿

Kan anbefales!! :-)

Hurtig betjening, knaldhamrende god kundeservice. I det hele taget en rigtig god oplevelse :-)

4. November 2025

Kære Anja

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – og for dine rosende ord om både kundeservice og betjening!

Vi bliver simpelthen så glade, når du har haft en rigtig god oplevelse med at handle hos os – det er præcis dét, vi håber alle mærker.

Tak fordi du anbefaler os videre – du er altid hjertelig velkommen hos os igen 😊

De bedste hilsner,

En fantastisk købs oplevelse

En fantastisk købs oplevelse, produktet er smukt og virkelig lækkert.
Man får hurtigt sine vare.
Kan kun anbefale Mikkla 🤗

21. Oktober 2025

Kære Anita

Tusind tak for din skønne anmeldelse – hvor er det bare dejligt at høre, at både produktet og hele købsoplevelsen har levet op til dine forventninger.

Vi gør os umage for, at det hele skal føles nemt, hurtigt og lidt ekstra lækkert – så det betyder meget, at du vil anbefale os videre 🤗

De bedste hilsner,
Betinna – Mikkla

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr