Bewertet mit 5 von 5 Sternen

ik ben superblij dat ik voor mb academy heb gekozen. door de video s heen krijg je meer helderheid over hoe het allemaal werk. je merkt echt dat ze willen dat je resultaat behaald. het is zeker een aa... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik was al een tijd op zoek om een online business te starten. Gelukkig kwam ik een advertentie van Mike tegen en hij geloofde ook nog in Jezus. Dat is voor mij de doorslag geweest. Ik leer veel van de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor mij is sowieso het bijbels fundament en karakter van MB Academy hetgeen dat mij aanspreekt. De hele opzet van MB Academy is gewoon professioneel en bovenal eerlijk. Mike is real en straight to th... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gisteren heb ik "ja" gezegd tegen de MB Academy. Zodra ik me had aangemeld kreeg ik toegang tot de communitie en alle lesstof. Zodra je begint met de lesstof kun je bijna niet meer stoppen. Zo inter... Mehr ansehen

1. Online-Marketing-Unternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

MB Academy begeleidt ondernemers bij het bouwen van een schaalbaar e-commerce merk — van eerste product tot exit. Persoonlijk traject, bewezen systeem, geen massa.

4,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Verandert je leven

Een zeer waardevolle cursus die verder gaat dan alleen het financiële aspect. Er is ook veel aandacht voor geloof, gewoontes en mindset. Je voelt dat je in goede handen bent, het team van MB Academy is eerlijk en oprecht, wat vertrouwen geeft om te leren en te groeien binnen e-commerce.

20. März 2025

Goede aankoop

Echt heel blij dat ik deze stap heb gezet het heeft me tot nu toe al zoveel structuur en nieuwe doelen gegeven. Het christelijke onderwijs vind ik echt super opbouwend. En als laatste vind ik het heel gaaf dat Mike focust op een goed betrouwbaar merk opzetten en geen snel geld. Tot nu toe 100% een aanrader.

20. März 2025

Erg tevreden.

Tot nu toe bevalt de cursus mij heel goed omdat er een goed structuur in zit. Er worden prachtige Bijbelse lessen in vermeld die je mee kunt nemen in je uiteindelijke business / lifestyle. Heel erg tevreden dus.

15. März 2025

Investering zeker waard

Top. Je moet natuurlijk er wel zelf werk in stoppen om resultaten te behalen. Denk oprecht een van de enige zo niet de enige in NL die zich alleen richten op branding/ kwaliteit. Community is (nog) klein maar wel actief. Er zijn elke week groepscoachings waar je terecht kan met je vragen. Tevens kan je ook al je vragen via Whatsapp stellen en krijg je eigenlijk altijd snel een reactie.

1. März 2025

Ik heb 3 jaar geleden zijn eerste cursus gekocht

Ik heb 3 jaar geleden zijn eerste cursus gekocht. Heb toen even een ecommerce webshop gehad en was in het begin tevreden maar het was niet het geld waard vond ik zelf op dat moment. Ik heb Mike een DM gestuurd om te vragen of ik toegang kon krijgen tot de cursus nog steeds omdat ik dat dus 3 jaar terug gekocht had. Het was duidelijk dat je gewoon actief en aanwezig moest zijn anders werd je gekicked. Ik vergelijk de cursus van 3 jaar terug met die van nu en wow! Mensen dit is een life guide, business guide en ecommerce cursus in 1.

Bedankt!

4. März 2025

Warm en betrokken…

MB Academy van Mike Buiten is een aanrader voor elke ondernemer die op zoek is naar eerlijke en oprechte begeleiding in zijn of haar journey. MB Academy is erg overzichtelijk. Mike is een christelijke, betrokken coach die niet alleen zakelijk meedenkt, maar ook persoonlijke steun biedt. Hij neemt de tijd om je vragen persoonlijk te beantwoorden. Zijn warme en meelevende aanpak maakt dat jij je echt gehoord voelt. Een fijne plek voor groei, zowel als ondernemer als persoon!

3. März 2025

Niet je standaard cursus

De groepscoaching is erg waardevol en start de week altijd goed af, het is wel compleet anders dan een standaard "dropship cursus" er word je niet beloofd dat je 30k in een paar maanden tijd gaat doen en verwacht dat ook vooral niet. hier moet je ondernemen vanuit een duidelijke visie dus weet waar je aan begint.

Twijfel niet langer

Ik heb hier lang over getwijfeld, maar vandaag toch de stap gezet. Mike is een hele enthousiaste jongen die jouw echt motiveert om door te zetten. Ik heb wel eens vaker een cursus gekocht, maar nog nooit zo'n fijn en goed gevoel erbij gehad. Het voelt echt aan als een hechte groep. Bij andere cursussen kreeg je het materiaal naar je toegemailt of dergelijke en zeiden ze succes ermee. Wat hier totaal niet is. Je kan mike altijd gemakkelijk bereiken als je ergens vast loopt. Laten we knallen en stappen zetten mike!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een cursus waar je wat aan hebt

Ik zit nu nog maar een maand in de curus en heb al super veel relevante informatie gekregen. Ik heb een druk leven en zelfs daarmee valt het te combineren. De lessen zijn super leerzaam en ze doen er alles aan om je zo goed mogelijk op te bouwen en te helpen. Geen onzinnige dropship cursus, echt een topcursus met kwaliteit waar je wat aan hebt.

Ik zit sinds 2024 bij MB academy

Ik zit sinds 2024 bij MB academy, uiteindelijk heb ik geen resultaten behaald met dropshippen omdat ik zelf best vaak inactief was. En Mike is een jonge met een goed hart en hij is oprecht. En dankzij hem heb ik ook toegang gekregen tot de nieuwe cursus, die bomvol staat met hele goede informatie die je niet alleen moet horen maar ook moet beseffen en toepassen in je leven.

26. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik zit nu al een tijdje bij de mb…

Ik zit nu al een tijdje bij de mb Acadamy en me leven is compleet veranderd alles loopt soepel we maken mooie progressie ik wordt goed geholpen dus zeker een top cursus

14. November 2024

Complete cursus

Complete cursus, neemt je van begin tot eind bij de hand. Alles wat je niet begrijpt kun je in de (groeps)coachings navragen. 100% aanrader voor iedereen die wil starten/groeien in ecom!

17. Dezember 2024

Een geboren leider!

Ik heb de MB academy ontdekt in maart 2023 en sindsdien ben ik lid. Door omstandigheden lukte het maar niet om eraan te beginnen. In mijn afwezigheid ben ik veel op discord wezen kijken en alles wat ik voorbij zag komen en gaan moedigde mij steeds meer aan ermee door te gaan. Mike is heel gul in het delen van zijn succes en ervaringen. Fijn dat ik je ken Mike en bedankt voor alles.

17. Dezember 2024

Betrouwbare cursus verkoper

Over het algemeen een goede en betrouwbare cursus. De huidige video cursus is duidelijk wel verouderd, maar gelukkig dat ik gratis een duidelijke en volledige cursus er voor terug krijg:)

Een punt van verbetering ligt bij de beantwoording van vragen in de chat. Soms zijn de antwoorden niet volledig of sluiten ze niet helemaal aan bij de vraag.

Voor de rest zeer tevreden!

13. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ten eerste is Mike buiten een jongen…

Ten eerste is Mike buiten een jongen met een goed hart, ten tweede zit de cursus bomvol goeie informatie. En wat ik vooral heel nice vindt is dat ze straight to the point zijn en je duidelijk vertellen wat je moet doen!

13. Dezember 2024

Betrouwbaar en Transparant

Blij met de keuze om bij Mb academy aan te sluiten. Ben altijd erg sceptisch geweest naar “cursusverkopers”, maar dit is totaal anders.

Naast dat Mike Christelijk is, sprak dit mij meer aan omdat ik nu echt aan een bedrijf bouw ipv snel geld dmv dropshippen. Ik heb Mike als mentor en hij helpt mij met zijn expertise om mn brand te bouwen. Het voelt vertrouwd aan. Ik raad het anderen aan

12. Dezember 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr