Ville egentlig give nul stjerner, og det er ovenikøbet højt. Aflysninger uden besked, busser der kører forbi stoppestedet uden at stoppe, formodentlig fordi de som sædvanlig er forsinket. Kan aldrig r... Mehr ansehen
(Rute 200 i Hinnerup mod Aarhus - Kildevangen 6:56) Min datter blev næsten kørt over i fodgængefelt (ramte rygsækken), primært pga. af for høj fart og manglende opmærksomhed. Andre biler i krydset... Mehr ansehen
Kørte med samme bus i 6 uger. Satte mig på samme sæde og så det samme stykke tykgummi sidde på ryglænet foran. En bybus med tusinde mennesker ind og ud af og ingen ordentlig rengøring .Så er sæderne... Mehr ansehen
Burde være 0 eller 👎 Handicap og dårlig gående (nogle/mange gange har jeg tænk tanken selv i rullestol ville det være nemmere/hurtigere. Andre kan uden problem tage surfboard, barnevogn med tasker/k... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Dårlig oplevelse
2 oplevelser bus 123
Kørte fra Ebeltoft til Århus. Ankom fem min forsendt i forhold til plan. Det betyder MEGET når man skal nå en anden bus ved Musikhuset.
Latterligt at man skal vente ude i regnvejr mens buschaufføren sidder og venter i bussen i stedet for at åbne døren??? Giver ingen mening!
Midttrafiks dårlige chauffører
Midttrafiks busser er begyndt, at komme for tidligt og ret ofte, for to dage siden kom 2a 6 minutter for tidligt og den kørte lige forbi mig og jeg skulle bruge penge på et Voi løbehjul for, at nå på arbejde og så idag sker det simpelthen igen, bare med 6a og jeg når ikke bussen. KOM NU TIL TIDEN
Jeg var ved busen et minut for den køre…
Jeg var ved busen et minut for den køre og den kørete lige for an mig
Jeg synes jeres app er god men der er…
Jeg synes jeres app er god men der er nogle problemer med zonerne. Jeg bor i Spørring og postnummeret til Spørring er 8380 som er Trige's postnummer. Men Spørring ligger i skødstrups zone. Som er nogle kilometer mod øst men Spørring er lige over Trige men alligevel er Spørring i Skødstrups zone. Hvorfor det?
Buschaufføren i 14 mod Grøfthøj
Buschaufføren på linje 14 kl. 5.58 ved Aarhus H var enormt irriterende. Jeg plejer normalt at opleve venlighed fra buschauffører, så når jeg støder på en sur og striks person, plejer jeg ikke engang at skrive om det. Men han her var meget ubehøvlet og orienterer sig heller ikke før han drejer. Hvis han havde bedt mig om at flytte mig, fordi han ikke havde set før han drejede, så ville jeg blot tænke; nå okay.
Jeg håber ikke, at det er nogen jeg oplever igen, især om morgenen. Jeg plejer også at sige tak for turen, men næ nej, ikke til ham her; det kan han heller ikke forvente med den attitude.
Kan i overhovedet finde ud af noget
Kan i overhovedet finde ud af noget? Det er virkelig så langt ude at man bliver overrasket hvis i kommer til tiden.
Skod firma
Skod busser og skod chauffører, der er ingen chauffører der finde ud af at køre til tiden og der ingen service overhovedet, og gud hjælpe mig om ikke det også sker tit at bussen ikke kommer, letbanen er en joke, det er en rigtig Århus historie, det er hip som hap om letbanen køre eller ikke kører, og det er næsten mere normalen at den ikke kører, og så praler de af at de har en rejsegaranti, ja men hvem har lige 1000 kr til en taxa hver fang letbanen ikke kærer, og hvis du tager en taxa på deres regning går der gerne 3 til 4 uger gør du går dine penge tilbage, men men du skal lige forbi rutebilstationen 3 til 4 gange for at udfylde en blanket til refusion, FUCKHVOR ER JEG TRÆT AF MIDTrafik
Det er kraftedame dårlig service ikke…
Det er kraftedame dårlig service ikke nok med at bussen er 10 minutter forsinket at man misser den næste bus man skal nå men kommer også lige nøjagtig forsent til at kunne komme hjem igen 🤬🤬og for det ikke skal være lægen passer tiderne ikke på Rejseplanen er så vrede det var så skyld i jeg ikke nåede et vigtigt møde tag jer sammen for h daaaaa
Tror ikke jeg har set en bus komme til tiden
det næsten imponerende hvordan de altid er sent på den
Bus og letbane længe leve
Jeg syndes at i gør et godt arbejde for
Os som er bruger af den offentlige trafik og det er både bussen og letbanetoget
Kærlig hilsen
Mads Larsen
De vil have vi skal bruge Midttrafik…
De vil have vi skal bruge Midttrafik appen når appen går ned tager de alle vores klip der kan gå op til 7 dage og måske mere end man får sine penge eller klip tilbage det er under al kritik. De siger de har fået over 700 henvendelser men det hjælper jo ikke der har mistet alle de klip tager for fingeren ud og sætte de klip ind.
Dårlig kommunikation og service
Tog lufthavnsbussen fra Aarhus til Billund. Her fik jeg at vide at billettens gyldige tidsramme var ligegyldig - buschaufføren ville bare se at man havde købt billet.
Retur - BLL til Aarhus - havde jeg så en billet der var købt så jeg kunne nå bussen kl 19, men kunne også nå den kl 18, så da jeg viste min billet (med gyldighed fra kl 19) blev jeg nægtet adgang også selvom der var masser af pladser. Blev bedt om at købe endnu en ny billet. Det giver mening at en billet ikke kan bruges før den er gyldig - fair nok - men så skal man ikke få noget andet at vide for så at blive afvist i indgangen EFTER at have købt billet. Simpelthen så ringe service!
I få meget dårlig anmeldelse af mig
I få meget dårlig anmeldelse af mig, jeres buschøffere i Horsens er næsten allesammen meget dårligt, de kommer altid forsent eller de komme slet ikke på busstoppesteder, nå det kører bus så der enten sover de eller drikker kaffe eller snakker i telefonen, jeg vil ikke bruge min pendle kort til næsten 400kr for at jeg skal gå hjem fra arbejde fordi bussen komme ikke . Tag jer allesammen forhelvede for det er pisse irriterende
Jeg mistede online billet selvom der…
Jeg mistede online billet selvom der var 8 tur tilbage og havde både skiftet mail og nummer og kunne ikke huske begge og kvinden var meget uhøflig, hun lød som om hun ikke kunne lide at hjælpe andre, måske en der skal skifte job.
Hvorfor er der i frederiksalle i Århus…
Hvorfor er der i frederiksalle i Århus indført et busstop hvor busserne ska holde tilbage for grønt og køre over for rødt.??? Det er i min bog dybt GONAT. Desuden kører mange af busserne stadig over for gult /rødt De har meeeega travlt så gi dog plads i den køreplan for de stakkels chauffører der ska stresse afstedEr der anderledes love for dem eller hvad. Forstår ikke helt “systemet”
Buschauffør der ikke kan køre bil
Buschauffør kører ud foran folk og var ganske få millimeter fra at ramme en bil. Blinker frem og tilbage som om han vil skifte vognbane uden at gøre det. Utrolig uprofessionel og Livsfarlig kørsel. Bus nr 732, 2A kl 15:45 3/1/23
De snakker for meget i telefon og…
De snakker for meget i telefon og holder ik øje med vejen
Åh, den f...... letbane
Søndag d. 18/12 kl. 16.30 satte jeg mig ind i Letbanen i Odder sammen med 10 andre passagerer, der også gerne ville til Århus. Afgang var i følge køreplanen 16.34, men da kl. var 16.55 holdt vi stadig stille, og der var ingen togfører. Vi opgav, steg af toget og kunne se "IKKE I DRIFT" i lystavlen foran på toget. Ingen gav os besked, ingen info på midttrafik.dk, kundecenter lukket, ingen bemanding på stationen overhovedet, osv.
Togføreren efterlader bare tog og passagerer på en perron - det var da altid noget, at vi kunne komme ud igen.
De fleste af os fandt en bus i stedet, og dermed kom jeg frem med kun en halv times forsinkelse.
Skulle man herefter have lyst til at fortælle om sin oplevelse hos Midttrafik, må man sende en brevdue - det er i hvert fald ikke muligt at finde en mailadresse eller formular, der tager imod klager fra kunderne på deres hjemmeside. Derfor landede min harme her.
Man undrer sig over den fuldstændige mangel på service og interesse i at opfylde sit formål hos sådan et selskab.
Godt, jeg ikke er afhængig af denne transportform i det daglige - jeg forstår frustrationen hos dem, der er.
Fedt nok at I ikke gider at følge jeres…
Fedt nok at I ikke gider at følge jeres egen rejseplan! Her står man i Aarhus og venter på en bus, der aldrig dukker op.
Så går jeg da bare de 50 km hjem til Randers!
The aggressive driver
Tuesday 29 november at 15.00.
The bus went from billund airport to aarhus.
Today I arrived just in time to catch the bus. When I got off the plane there were 8 minutes to go. When I was almost out of breath the driver started yelling at me not to stress him and spoke to me in a very aggressive way. When I told him that I didn't want the receipt for the purchase ticket he yelled at me that I had to take it. He made mocking gestures at me and said horrible words.
Surely the company should say something to him.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.