Behagelig telf. samtale , hvor jeg fik oplyst vilkårene for arbejdet. Havde fået anbefalet virksomheden af en veninde, som er meget tilfreds med arbejdet. Mads kom som lovet, og fremstår som høfl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte vinduespolering til vores rækkehus i sidste måned. Medarbejderen kom til tiden og var venlig nok. Arbejdet på stueetagen blev gjort grundigt og vinduerne var pæne bagefter. Desværre var først... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har nu gjort brug af vinduespudser gruppen, fast en gang hver 4. uge, i et år, og vi er meget begejstrede for resultatet. Vinduerne fremstår altid rene og pæne, og pudseren er grundig og systema... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg havde første besøg af Vinduespudser Gruppen - Michelle og Sune - som er skønne mennesker. De lavede et helt fantastisk arbejde - fik pudset vinduer ude og inde og vasket huset ned - dem har jeg fu... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Din lokale vinduespudser - i hele Nord- og Midtjylland!
Blekingevej 11, 9670, Løgstør, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Fine og rene vinduer over alt, trods vi godt ved det er lidt svært at komme rundt.
Altid super service, og smilende personale.

Antwort von Vinduespudser Gruppen A/S
Fantastisk søde mennesker! Rene vinduer hver gang, virkelig god service og en god pris!

Antwort von Vinduespudser Gruppen A/S
Det er dejligt, når I pudser rammerne omkring vinduet-Det ser rent og godt ud- tak 👏👏Vi er yderst tilfredse.
Vh Tove Dahl

Antwort von Vinduespudser Gruppen A/S
Fuldstjerner 😃 superflot arbejde.😊 kan varmt anbefales👍

Antwort von Vinduespudser Gruppen A/S
I sommer, da jeg havde en lille klage over resultatet af vinduesvask, kom medarbejderen tilbage samme dag og leverede et flot resultat.
Og for nylig, da jeg havde brug for en omgang vinduesvask med kort varsel, kom medarbejderen samme dag som forespurgt.
Det kan ikke ønskes bedre.

Antwort von Vinduespudser Gruppen A/S
De kommer til tiden og er ,pålidelige samt effektive og så til en rimelig pris. Kan varmt anbefales

Altid veludført arbejde

Antwort von Vinduespudser Gruppen A/S
Pås på hushjørner når i trækk vandslangen rundt om hushjørner jeg har et malet hus og i trækker spor i malingen. Men ellers godt arbejde.

Antwort von Vinduespudser Gruppen A/S
Veludført arbejde både ude og inde og til en rimelig pris.

Antwort von Vinduespudser Gruppen A/S
Vinduerne var stribede og plettede efter at vinduerne var tørret op i løbet af dagen. Det finder vi ikke acceptabelt.

Antwort von Vinduespudser Gruppen A/S
Havde fået en pris på vask af vinduer efter I havde set fysisk på alle vinduerne. Dette blev accepteret efter første vask var vores vinduer i det helt nye hus næsten mere beskidte end inden besøget, jeg kunne finde mange streger og pletter som kunne fjernes med en finger uden brug af vand eller andet. Skrev til jer og I sendte vedkommende forbi igen og efter under 19 min fra opkaldet til at jeg fik en sms om at mine 30 vinduer var vasket påny. Samme dag 3 timer senere kunne jeg konstatere at de selv samme pletter stadigvæk var der og at mine sorte alu rammer var hvide som om at det var beskidt vand der var brugt. Kontaktede jer med beskeden om at jeg ikke ville se vedkommende igen og at jeg heller ikke agtede at betale en regning. Jeg snakkede med en venlig dame der ville få driftschefen til at ringe retur til mig, men dette er endnu ikke sket.
Jeg betaler ikke for noget som har resulteret i at mine vinduer er mere beskidte end før besøget.

De gør det godt og præcist hver gang. De fortjener 5stjerner

Antwort von Vinduespudser Gruppen A/S
Vinduespudser Gruppen kan varmt anbefales.
Skinnende vinduer og rene karme mm

Antwort von Vinduespudser Gruppen A/S
Det er et fantastisk koncept og personale Vinduespudser gruppen har.

Antwort von Vinduespudser Gruppen A/S
Første gang vinduespudser var forbi var der stadig tydeligt beskidte vinduer, dette blev klaget over og blev akkrediteret. Anden gang er der stadig beskidte vinduer og aftalen er hermed opsagt. Kan ikke anbefales.

Antwort von Vinduespudser Gruppen A/S
Har opsagt hos dem da der stort set hver gang var vasket vinduer her skulle der gøres brug af reklamationsretten/fristen på de 5 dage. Da det ikke var gjort ordentligt, ved der kan være lidt striber osv på vinduerne efter vask men de skulle ikke gerne se værre ud efter en vask end før de havde været her. Og jeg var træt af at skulle tage den med vaskeren der kom her stort set hver gang, de havde været her, selv om der blev taget kontakt til firmaet først men fik at vide at man ville høre fra vaskeren. Jeg vil ikke diskutere med en vasker om de har gjort deres arbejde godt nok eller ikke ! Opdatering Det skulle gerne være sendt nu men ellers er kundenr 00059005

Antwort von Vinduespudser Gruppen A/S
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.