Photography by Michella Munch Bewertungen 4

4. Portraitstudio
  5. Hochzeitsfotograf
  6. Hochzeitsservice

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Photography by Michella Munch handler det ikke bare om billeder – det handler om minder, følelser og kærlighed. Jeg er bryllupsfotograf med base på Fyn, men jeg kører gerne ud i hele landet for at forevige jeres store dag. Siden 2018 har jeg haft æren af at dokumentere over 50 kærlighedshistorier – hver med sit unikke præg, sin stemning og sit tempo. Jeg fanger de små øjeblikke, der gør jeres dag helt særlig – blikke, grin, tårer og alt det imellem. Min stil er naturlig og autentisk, og jeg arbejder altid med nærvær og varme, så I kan være jer selv foran kameraet. Jeg ved, hvor meget det betyder, at I føler jer trygge – både før, under og efter brylluppet – og derfor lægger jeg vægt på en personlig og overskuelig proces hele vejen. Mit mål er, at I kan se tilbage på jeres billeder og mærke netop dét I følte. Det handler om mere end pæne billeder – det handler om jeres historie.

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

4 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

She is AMAZING!

Michella was truly more than just a photographer at our wedding – she supported us throughout the entire day and captured every special moment beautifully. The photos are absolutely stunning, and all of our guests keep telling us how much they love them too! She made us feel so comfortable, helped everything run smoothly, and added so much joy to our day. We feel incredibly lucky to have worked with her and are endlessly grateful for her talent, kindness, and dedication. Thank you so much, Michella!

26. Juli 2025

Dear Yağmur
Wow, thank you so much for your beautiful words! 🥰
It truly means the world to me to hear that you felt supported and that you love your photos. It was such a joy to be part of your day – the love and happiness you shared made everything so special and effortless to capture.
Thank you for trusting me to document such an important moment in your lives – it’s an honour I’ll never take for granted. 💛

With love,
Michella 📸

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Michella var vores bryllupsfotograf og…

Michella var vores bryllupsfotograf og vi kunne ikke have valgt en bedre person til opgaven 📸

De billeder vi har fået er fyldt med både personlighed og kærlighed. Vi kunne ikke have drømt om bedre billeder! Derudover var Michella uundværlig på bryllupsdagen for mig som brud. Jeg var lidt presset pga alt opmærksomheden - Michella var der for mig og havde tasken fyldt med ting, der kunne hjælpe mig videre 💛

En helt klar anbefaling herfra 🌟🌟🌟🌟🌟

28. Juni 2025

Kære Cecilie 💛

Tusind, tusind tak for dine varme ord – de betyder virkelig meget for mig! Det var en ære at være med på jeres store dag og få lov til at forevige alle de smukke øjeblikke mellem jer 💍📸

Jeg er så glad for, at I mærker både personlighed og kærlighed i billederne – det er præcis dét, jeg altid håber at kunne give videre. Og at jeg kunne være en støtte for dig på dagen, gør mig så rørt. Du klarede det så smukt, selv midt i det hele ❤️

Tak for jeres tillid – og for at jeg måtte være en del af jeres kærlighedshistorie 🥹

Super dygtig fotograf

Fik taget de fineste graviditets billeder af Michella. Hun havde de flotteste kjoler med og var bare super sød at være i selvskab med. Jeg følte mig hurtigt tryg og godt tilpas. Vil helt klart anbefale, at bruge hende til fotografering. Kanon dygtig!

22. Februar 2025

Kære Michelle

Tusind tak for de fine ord – hvor er jeg glad for, at du følte dig tryg og godt tilpas under fotosessionen 🧡 Det betyder alverden for mig, at du har haft en god oplevelse, og det var virkelig en fornøjelse at fotografere dig og din smukke mave!

Tak fordi du valgte mig til at forevige den her særlige tid – og for at tage dig tid til at skrive en så dejlig anmeldelse.

Kæmpe anbefaling af Michella

Vi valgte Michella til at forevige bryllup og barnedåb - hvilket vi IKKE har fortrudt!

Hun er sød og venlig, mingler sig godt ind i selskabet og har overblik.

Forløbet startede med et uforpligtet onlinemøde hvor hun fortæller om sig selv, viser eksempler på tidligere shoots, spørger ind til ønsker for at afstemme.
Herefter får vi tilsendt spørgeskema med en bred vifte af spørgsmål som giver hende en baggrundsviden omkring os som brudepar og vores søn ifm. dåben.

På selve dagen møder hun op i kirken en halv time før selve vielsen/barnedåben. Hun får koordineret med præsten hvad hun må/ikke må.
Efter vielse/barnedåb er hun på og sikrer at vi får taget rigeligt billeder (brudepar, dåbsbarn, faddere, brudepige, best man, familie etc.)

Vi havde valgt en lokation ved en skovsø, hvor det dog viste sig at lys/skygge ikke var særlig godt.
I sådan et tilfælde er gode råd dyre - heldigvis havde vi valgt Michella som formår både at finde en flot rapsmark og en nedlagt jernbanespor hvor vi fik skudt nogle helt fantastiske billeder!

Til reception/fest huserer hun i det skjulte og hun virker næste som en gæst :-)

5 stjerner herfra og en KÆMPE anbefaling af Michella!

11. Mai 2024

Kære Allan

Tusind, tusind tak for de flotte ord – jeg sidder med et stort smil her bag skærmen! Det betyder virkelig meget at høre, at I har følt jer trygge og godt taget hånd om fra start til slut. Det var en fornøjelse at få lov at forevige både jeres store kærlighedsdag og jeres søns dåb – to så vigtige begivenheder på én og samme dag 🧡

Jeg elsker, når jeg får lov at være med hele vejen og mærke stemningen i selskabet – og I gjorde det nemt med jeres varme, nærvær og smil. 😄

Tak fordi I valgte mig til opgaven og for at tage jer tid til at skrive så fin en anmeldelse. Det sætter jeg enormt stor pris på.

Michella

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr