Gastvrij - open en eerlijk dat zijn de trefwoorden die wij van toepassing vinden. Ongedwongen kijken en vergelijken, eerlijke prijzen en de koffie staat klaar. Enige puntje van kritiek is dat er b... Mehr ansehen
Beste mensen, Mijn eerst ervaring met een auto-leasing bij MHC is fijn geweest. Behalve de verwarming in auto die niet goed werkt. Altijd met plezier en zonder probleem met een Opel Karl gereden. D... Mehr ansehen
Verkoper deed zijn ding, hier heb ik niks op aan te merken. Foto's op de website zijn misleidend! Door de o zo mooie fotostudio zijn de schades niet te zien. Het poetsen: dat kost jezelf na aanko... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Een auto leasen, zakelijk of privé? Of toch liever een occasion kopen? Zoekt u een leasemaatschappij met tientallen jaren ervaring in wagenparkbeheer? MHC Mobility staat voor u klaar, altijd. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos op weg kan, zodat u met elke rit uw wereld kunt vergroten.
Kieler Bocht 11, 9723 JA, Groningen, Groningen, Niederlande
- 088 28 28 400
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Uitstekende bediening en service
Bij MHCCars onze Hyundai gekocht het was een juiste keuze, na lange tijd zoeken. Ik werd er vriendelijk aangesproken door Finn en Ruben. Zij waren niet de geijkte verkopers, maar met gedegen kennis van Finn die bij MHCCars als stagiair is en de opleiding volgt in autotechniek.
Mocht zelf even een proefrit maken waarna Finn mij het een en ander heeft uitgelegd.
Met een goede prijs voor mijn inruil auto was de koop snel gesloten. Met een strenge aankoopkeuring, 12 maanden Bovag garantie en 14 dagen omruilgarantie. Met Ruben had ik naderhand een goed contact waar ik altijd terecht kon voor vragen en er kwam altijd een goede snelle oplossing voor onze nieuwe auto. Bij MHC Mobility kies je niet alleen voor een auto, maar voor zekerheid, gemak en service.
Ontdek en ervaar het zelf!
Ik en mijn vrouw zijn bij MHC Mobility zeer tevreden.
We hebben een Opel Corsa-E bij MHC…
We hebben een Opel Corsa-E bij MHC gekocht. Na aankoop bleek de on board charger niet goed te functioneren, hij laadde wel, maar met 1-fase.
De communicatie en afhandeling van dit probleem was zeer naar wens. After sales was dus ook top!
twijelachtig
Wij hebben 2 x een lease auto gehad van MHC en de eerste keer was het geweldig en gin alles heel soepel en ook de tweede keer was het prima, maar nu wij de auto eerder in hebben geleverd komen er toch dingen te voorschijn die erg vervelend waren. Toen wij hadden besloten om het contract te beeindigen is de auto opgehaald en dat ging ook goed. Wij hadden de km zelf ook genoteerd en er een foto van gemaakt en nu wilde MHC ons de km laten betalen die zijn gemaakt door hun en dat terwijl ik had getekend dat ik de auto had afgestaan. Ze zijn hier wel op teruggekomen omdat wij er over gingen klagen. Wij kregen weer een telefoontje van MHC dat de eindafrekening eraan kwam via de mail en er werd verteld dat alles daarmee was afgedaan en wij het bedrag hebben overgemaakt, maar nu komt MHC met nog een bedrag over BPM dat wij nog moeten betalen. De eindafrekening was dus geen eindafrekening en er zijn werknemers die niet alles weten en fouten maken, wij hebben met 2 mensen van MHC goed kunnen werken en dat zijn Vincent en Bram. Wij hebben nu gekozen voor een leaseauto via de dealer en dat is behoorlijk goedkoper. Heel erg jammer na de goeie ervaringen die wij hadden.
Reparatie tijdens garantieperiode
Ik heb een occasion gekocht bij MHC mobility met BOVAG garantie. Na 11 maanden kreeg ik problemen met de koppeling. Erg vervelend maar MHC mobility heeft het goed opgelost. De volledige kosten zijn vergoed. De communicatie hierover verliep vriendelijk en snel.
Tevredenheid
Wij zijn zo tevreden over de service , behulpzaamheid en de geleasde auto bij
MHC Mobility dat wij besloten hebben het contract met 1 jaar te verlengen.
Wij hebben hier een auto gekocht, locatie Groningen.
Wij hebben hier een auto gekocht, een Skoda Karoq. Het was een plezierige aankoop en de gemaakte afspraken werden keurig nagekomen. De auto ziet er keurig uit. Na de aankoop bleken er nog zomerbanden te liggen in Hengelo. Deze laten ze ons nog kostenloos toekomen. Helemaal super.
Prettige service en snelle reacties
Prettige service en snelle reacties, sinds jaren prima samenwerking! Ik hoop met de verlenging van het leasecontract nog een extra jaar vast te plakken aan deze fijne samenwerking.
Dear MHC Mobility, I am glad to work with you
Dear MHC Mobility, my contact in you company is Mouez Hamouda, backup of Francois Hoogland. I am very glad to work with Mouez. He is reactive, professional however he is Francois backup. I feel that he really wants to help. I know that I am demanding, we need reports in our company, but he handles it with calm behavior and enough humor. I am thankful for that. Now, we have payment process issue between our companies, I believe that we can handle it, I count on Mouez. I am glad to work with MHT.
Top bedrijf …
Ik lease hier sinds 2017 en ben zeer tevreden.
Goede service, vriendelijke en behulpzame medewerkers!!
Fantastische service
Fantastische service. Wij zijn al sinds 2013 klant bij MHC mobility voorheen Noordlease en zijn van plan nog jaren klant te blijven. Wanneer je belt wordt je geholpen door vriendelijke medewerkers. Kortom lease doe je bij MHC Mobility.
Super service
Een auto aangeschaft met super service. Vincent hielp ons onzetttend fijn en was erg meedenkend. De auto was ook helemaal naar wens en voldeed precies als de omschrijving.
Top service
Top service, mijn auto gaf een olie melding na een aantal maanden van de verkoop en ik kan kosteloos bij een Bosch Service punt langs. Ook bij het kopen van de auto was de service en begeleiding top. Alles wordt transparant en eerlijk besproken.
Vragen op antwoorden worden goed…
Vragen op antwoorden worden goed beantwoord en gemaakte afspraken worden nagekomen.
Vorige week een Audi A4 Avant gekocht
Vorige week een Audi A4 Avant gekocht. Korte lijntjes met de verkoper (R) en een perfecte aflevering. Zeker een aanrader!
Eerlijke maatschappij
Goed en duidelijk contact met de klant!
Gewoon heel goed
Snel reageren, overzichtelijke offerte,
Vriendelijk en behulpzaam
Prima auto geleverd
Prima auto geleverd, als er al eens iets werd alles snel en prima geregeld. Kon de auto na de contracttijd steeds met een jaar verlengen tegen de oude afspraken.
Renault Clio
Mooie Clio gekocht voor goede prijs, vriendelijke communicatie en alle afspraken zijn uitstekend nagekomen.
Verkoper doet zijn best.
Verkoper deed zijn ding, hier heb ik niks op aan te merken.
Het poetsen: dat kost jezelf na aankoop een dag, omdat de poetser dit kennelijk niet kan. Denk aan druppen poets op de velgen, zand op het dashboard, zand door de gehele motorruimte en vegen op de ruiten.
Wat betreft het onderhoud was ik in de veronderstelling dat dit naar behoren uitgevoerd zou zijn. Helaas zijn basic dingen zoals het invetten van de scharnieren en deurvangers overgeslagen.
Top bedrijf
Top bedrijf! Volledig traject duidelijk en afspraken worden nagekomen. Aanrader!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.