Defecte achteruitrijcamera, was al eerder geopend en retour gezonden, zaten ook onderdelen in die er niet thuis horen. Retour zenden aan China! Hoge kosten, Uiteindelijk na veel gezeur 25% van aan... Mehr ansehen
Waardeloos de belofte 3 - 5 werkdagen levertijd Eens maar nooit meer ik weet China zelf ook wel te bereiken daar heb ik deze mensen echt niet voor nodig. Laat aspirant klanten weten dat Mezam jouw g... Mehr ansehen
I bought a portable hard drive. It doesn't work. Contacted the company for refund, I receive very generic answers and after 20 days they ask me to provide a video of the hardware not working. I provid... Mehr ansehen
Oplichters. Levertijd is veel langer dan vermeld en dan ontvang je uiteindelijk zeer goedkope kwaliteit uit China zonder dat dit op de website vermeld staat. Pakket moet ook voor eigen rekening retour... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Onbetrouwbaar
Product besteld en ontvangen. Tot zo ver netjes. Het product bevalt mij echter niet. Nu is het niet mogelijk het product terug te sturen. Na het lezen van deze reviews ook niet het vertrouwen het terug te sturen en dan mijn geld terug te krijgen.
Hier niets bestellen is mijn advies.
Advocaat
Is het een idee om met zijn allen een advocaat op dit bedrijf los te laten gaan
Samensterkerstaan
Meld je aan bij gmail
ArtMagic
ArtMagic - LCD tablet voor kids besteld voor 39 euro. Wat we hebben ontvangen is plastic zooi. Ik schat dat het minder dan 50 cent kost om te maken.
Bestelling van begin juni en in augustus nog niets, noch mijn geld terug!!en…
Van begin juni een bestelling gedaan en eind augustus nog niets ontvangen,maar wel alles betaald !
Me aan het lijntje houden met excuses over verloren gegaan tijdens transport, korting aanbieden op iets wat ik niet wil, telkens opnieuw. In plaats van direct geld terug te geven dan behou je toch een klant. Bewijs van betrouwbaarheid.
Plafondventilator lijkt wel speelgoed
Bestelde plafondventilator te laat en in beschadigde doos ontvangen. Ventilator zelf lijkt wel kinderspeelgoed. Reeds diverse mails gestuurd en antwoorden terug die variëren van 20% korting tot eenzelfde artikel gratis. Op mijn verzoek te mogen retourneren en geld terug wordt niet gereageerd. Helaas té laat naar reviews gezocht. Oplichters met dropshipping dus waar veel over in de media. HIER NIETS KOPEN DUS!!!!
Dropshipping
Besteld en voor de zekerheid betaald met creditcard. Is dus duidelijk dropshipping. Weken gewacht nooit ontvangen. Reageren wel op je mail met excuses maar geld terugkrijgen ho maar.
Dropshipping
Dropshipping! Slechte kwaliteit en retour is niet mogelijk door hoge kosten terug naar China…
Niet hier iets kopen misleidende prijs…
Niet hier iets kopen misleidende prijs en kwaliteit. Wij hadden een hangdoek voor ons kind gekocht die we totaal niet kunnen gebruiken gezien de rekbaarheid bizar was en dus gevaarlijk voor het kind moet het doek zo hoog hangen het kind er niet meer in kan en dan gaat het alsnog met zijn bips op de grond. Geld terug gaat niet en retour sturen ook niet gezien eigen kosten die zo hoog zijn dat je alsnog verliest.
Schandalig hoe een bedrijf als dit…
Schandalig hoe een bedrijf als dit misbruik maakt van hun'klanten'.
Jullie zijn een 'schitterend' voorbeeld hoe een verkoper - klant relatie NIET moet.
Mensen wees gewaarschuwd.
Slechte klantenservice, niet bereikbaar
Zomerpet besteld die op 1 augustus geleverd zou worden. Heden 20 augustus mog steeds niets! Klantenservice onbereikbaar en geen ekele zinnige reactie op mijn mails. Geld weg !
Niets kopen!
Gewoon niet bestellen bij dit *** bedrijf
8 weken terug plafondventilator besteld.
Na 6 weken krijg je temu kwaliteit binnen, neem je contact op met de klantenservice kan je aan de taal al merken dat je contact hebt met een computer, de ene mail krijg je je eigen naam te zien de volgende mail krijg je 20% korting... op je volgende aankoop... 4 mails verder krijg je 50% terug storten doen ze niet, inmiddels 15 mails verder en nog geen duidelijkheid. bellen heeft geen zin, ze zijn altijd "druk" met andere klanten. Laat je je nummer achter word er gewoon niet terug gebeld.. al met al.. ik zou zeggen bestel hier niet, als je troep wil kopen bestel dan gewoon bij Ali of temu. Dan weet je ook dat je het geld sowieso gewoon kwijt bent...
Slechte maten voor schoeisel ze bieden…
Slechte maten voor schoeisel ze bieden slippers voor hallux tenen aan maar die passen helaas niet aan de voeten dus weggegooid geld besteller dus NIET
Betaald en nog steeds niets ontvangen …
Ik heb weken geleden twee kapstokken besteld en betaald van meer dan €100.
Nog steeds niet ontvangen.
Telkens een mail dat ze onderweg zijn. Verkoopspraatjes tot en met.
Schandalig hoe jullie mensen laten betalen voor iets dat ze niet krijgen.
nul sterren lukt niet anders was het…
nul sterren lukt niet anders was het dat
diverse emails van tess de robot gehad dat het spijtig is dat levering te laat is .
een boodschap : wegblijven
Ik heb 6 weken geleden goederen gekocht…
Ik heb 6 weken geleden goederen gekocht voor 90 euro. Ik heb het product of de trackingcode van de verzending niet ontvangen. Ze willen het geld niet retourneren en niemand neemt de telefoon op... Ik heb voor de aankoop naar de mening van klanten gezocht, maar helaas Ik vond deze pagina pas toen het te laat was en ik betrokken raakte bij deze frauduleuze piraten.
Oplichters!
Oplichters!!
Bestelling geplaatst maand geleden nooit ontvangen. Ik heb zo vaak email gestuurd dan willen ze opeens 50% van mijn aankoop bedrag terug sturen terwijl ik nooit product heb ontvangen. Ze stelen zomaar helft van je geld terwijl zij wettelijk verplicht zijn je aankoop bedrag terugsturen. Ik heb melding gedaan bij de consumentenbond om onderzoek te doen.
Oplichters! Onprofessioneel!
Oplichting!!nooit kopen
Een ster is nog veel voor dit…
Een ster is nog veel voor dit bedrijf!!!nooit koop
Dit bedrijf komt haar afspraken niet…
Dit bedrijf komt haar afspraken niet na, levert niet, antwoord niet op mails en is telefonisch niet bereikbaar. Kortom voor mij oplichters.
Ben naar niet bezorgd gegaan om de zaak op te lossen.
Ad
Ze zijn deze 1 ster niet eens waardig…
Ze zijn deze 1 ster niet eens waardig oplichters me oma van 93 oplichten en niks opsturen walgelijk bedrijf hier niks kopen
Reageren ook nergens op.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.