Meuseathletics Bewertungen

1. Sportbekleidungsgeschäft

Meuse Athletics is ontstaan uit stilte. Uit vroege ochtenden, stille trainingsuren en momenten waarop niemand kijkt. Het begon niet met het idee om kleding te verkopen, maar met de behoefte om een mindset te vertegenwoordigen: discipline, doorzettingsvermogen en het proces van potentie naar prestatie. Wij, Daniel en Matko, zijn opgegroeid in Venlo en hebben Meuse Athletics gestart vanuit onze passie voor sport en beweging. De naam verwijst naar de Maas, de kern van Venlo, niet alleen geografisch, maar ook sportief, denk aan de Venloop, het Rondje Brug-Brug of KV Viking. Het project groeit bewust langzaam en lokaal, met de Venlose sportcultuur als fundament. We begonnen klein: één shirt, een oplage van 17 stuks. Die vond snel zijn weg naar sporters uit onze directe omgeving.

Hervorragend

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

11 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Top shirts

Top shirts, hele fijn stof om in te sporten, design is leuk en fit is ook perfect.
Fit is true to size.
Top kwaliteit voor wat je betaalt

25. September 2026

Mooie sweater

Mooie sweater, kwalitatief goed. Fraai glad materiaal aan de buitenkant, zacht van binnen, daardoor erg comfortabel. Nette, heldere print.

14. September 2026

Top kwaliteit én service!

Wij hebben voor onze buitenlandtrip met het hockeyteam shirts laten customizen bij Meuse Athletics. Ze dachten super leuk mee met het bedenken van een tof design en de shirts worden nu nog steeds volop gedragen. Top kwaliteit in product én service!

4. Mai 2026

Bestelling bij Meuse Athletics

Laatst heb ik sportkleding besteld bij Meuse Athletics, en ik ben er erg tevreden over mijn aankoop. De kleding zit erg comfortabel en tijdens het sporten voelt de kleding ademend aan, waardoor je het niet snel warm krijgt. De kwaliteit van de shirts is ook erg goed, naar meerdere keren wassen blijft de kleding goed intact. Ik ben heel erg blij met mijn ervaring en ik kan het zeker aanraden om hier je sportkleren te bestellen.

18. Juni 2026

Ik ben erg tevreden over Meuse

Ik ben erg tevreden over Meuse. De kwaliteit van de kleding is hoog, de stoffen voelen comfortabel aan en blijven ook na meerdere wasbeurten mooi. De pasvorm is modern en sluit goed aan, waardoor de kleding zowel geschikt is voor het sporten als voor dagelijks gebruik. Zeker een merk dat ik zou aanbevelen.

9. Juli 2026