meubelpootjes.nl Bewertungen 12

3,2

3,2

Akzeptabel

TrustScore 3 von 5

Verkeerde maten op hun website

Verkeerde maten op hun website, meubelpoten op eigen kosten inc verzekering retour gezonden. Bevestiging dat ze het hebben ontvangen maar nu 6 weken verder en een hele hoop gesteggel mijn geld nog steeds niet terug. Kortom een hele hoop gezeur en gemail op niks af. Ze nemen de boel gewoon in de zeik.

7. April 2026

Ontzettend slechte ervaring met…

Ontzettend slechte ervaring met meubelpootjes. Een stalen tafelpoot besteld en deze met veel schade op diverse plekken en een verbogen hoek ontvangen! De poot is zo ontzettend slecht afgewerkt, lasnaden zo dik alsof er een Mars op geplakt was! Ook de klantenservice is in lijn met de levering, om te janken, totaal geen empathie of excuus dat ze zoiets versturen, nul. Of ik een nieuwe wilde ontvangen, nee bedankt, geen vertrouwen meer. Heb een hele mooie poot bij HAL18 besteld, top service en super mooie tafelpoot. Ik zou daar dus nooit meer iets bestellen, neem de moeite om verder te kijken. Het feit dat ik nog de moeite neemt om een review te plaatsten zegt hoe slecht mijn ervaring was, om te janken!

23. April 2026

Super service

Was op zoek naar een nieuwe tafelpoot en vond op internet bij meubelpootjes een passend exemplaar, deze besteld maar achteraf bleek dat voor ons geen geweldige keus.
Situatie bij meubelpootjes voorgelegd en daarbij uitstekend geholpen, mocht deze zonder probleem retourneren en opnieuw een andere keuze gemaakt. Dit blijkt voor ons een voltreffer, mooi product tegen goedeprijs.Henk super bedankt.

4. Februar 2026

100% positief

Stalen meubelpoot chroom besteld.
Wat een geweldig mooi product en super kwaliteit.
Ook de bezorging kon niet sneller.
Een bedrijf waar je met een gerust hart kunt bestellen.

24. Januar 2026

Slechte service

We hadden een tafelpoot besteld die bij binnenkomst op meerdere plaatsen beschadigd was. Er was beloofd om op maandag een nieuwe te versturen. Echter toen we woensdag contact op namen was deze nog steeds niet verzonden.

18. Dezember 2024

Grijze ronde meubelpoot 12 cm (M8)

Deze pootjes besteld om onze bank lager te maken en de saaie zwarte poten te vervangen. Supersnel verzonden en goed verpakt geleverd. De pootjes zijn wel glanzend, ik had op grond van de foto matte exemplaren verwacht. Maar is geen ramp.

20. Juni 2024

geweldige service

Dit bedrijf geeft een geweldige service. We hadden een onderstel gekocht waarvan wij de poedercoating te grof vonden. In overleg met Meubelpootjes een ander onderstel uitgekozen met een gladde afwerking. Alles zonder extra verzendkosten omgeruild. Perfect. Een aanrader.

7. Juni 2024

Nieuwe pootjes voor de bank!

Onze bank is vrij laag en gezien mijn knieën steeds meer moeite om op te staan. We zouden dan maar een nieuwe bank kopen tot dat we op meubelpootjes stuitten. Misschien een idee om er hogere poten onder te zetten. Gekeken op hun site en pootjes gevonden. Besteld en ze zijn geleverd, alleen had ik de verkeerde schroefjes besteld en aangezien ik de poten wilde monteren in bouwmarkt andere schroeven gekocht. Pootjes gemonteerd en …. geweldig! Opstaan gaat stukken makkelijker. Nu de schroeven nog retourneren, bleek dat mijn retour termijn verstreken was! Heb ze gebeld en Marcel gesproken. Uitgelegd hoe het zat en hij zei dat hij de schroefjes zou crediteren en niet hoefde terug te sturen. Wat een service!
Echt top meubelpootjes!

20. April 2022

New legs for our new sofa

Ordered a new set of legs for our new sofa as we didn't like the ones that came from the factory and no alternatives to our liking were available.
Plenty of choice on their site and quickly shipped. The quality is very good and it was easy to replace the legs, we're very happy with the result and would definitely recommend them.

3. März 2022

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen