Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik gebruik METIS 08 sleep al een tijd en ben daar oprecht tevreden over. In die mate dat ik het al aan verschillende mensen( waaronder mijn volwassen kinderen) gegeven heb om te proberen en ze zijn er... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Beste Casper, zeker goede service, echter TE GOEDE SERVICE, want ik denk dat ik 2 abonnementen heb lopen. Dus 1 teveel. Vorigemaand nog 3zakjes ontvangen en gisteren terug, allebei betalend. Dus g... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima ervaring daar de levering conform belofte is afgeleverd. Postnl heeft ons keurig, meerdere malen per dag op de hoogte gehouden vd levering. Zo konden we onze dag gewoon inrichten zoals we gra... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tevreden over product maar per ongeluk bestelling geplaatst via abonnement, wat ik niet wou! Probeer dit nu ongedaan te maken maar verder geen reactie op vele mails…. Dienst na verkoop is dus niet... Mehr ansehen

1. Geschäft für Vitaminpräparate und Nahrungsergänzungsmittel

Vom Unternehmen geschrieben

Metis is een belgisch supplementen bedrijf opgericht door Apotheker D. Christiaen. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak ontwikkelde hij natuurlijke formules origineel voor zijn eigen familie.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

421 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 97 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

4,2

Alle Bewertungen

273 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik slaap beter

Ik slaap beter, enkel de nalevering van de potjes liep wat stroef

15. Oktober 2025

Antwort von Metis Supplements

Bedankt voor je feedback, Hilde!

Zeer goed

Heb eerst een proefpakket gepakt om het uit te proberen, moet zeggen dat het wel goed werkt.
Erna maar gelijk de potjes besteld
Ben heel tevreden

Antwort von Metis Supplements

Bedankt voor je fijne review, Nathalie!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb mijn bestelling nog niet…

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen.

7. Oktober 2025

Antwort von Metis Supplements

Dag Cynthia, volgens de Track&Trace-code die je ontving, werd je pakket 12 dagen geleden geleverd bij een PostNL-punt. Ondertussen is de ophaaltermijn daar helaas verstreken. We helpen je graag verder via hello@metissupplements.com

Geen verschil.

Het werkte niet bij mij de eerste keer. Twee uur na inname was ik nog klaarwakker.

Antwort von Metis Supplements

Beste Willy, jammer om te horen dat je nog niet de gewenste werking ervaart. Slaap is iets heel persoonlijks, en er kunnen verschillende redenen zijn waarom je op dit moment nog niet het optimale effect van de capsules merkt. Ik zag dat je het proefpakket hebt getest; dat bevat slechts capsules voor 3 dagen. Het kan zijn dat jouw lichaam iets meer tijd nodig heeft voordat je het volledige effect ervaart.

Werkt niet het is rommel

Werkt niet het is rommel

Antwort von Metis Supplements

Beste Nicole, jammer om te horen dat je nog niet de gewenste werking ervaart. Slaap is iets heel persoonlijks, en er kunnen verschillende redenen zijn waarom je op dit moment nog niet het optimale effect van de capsules merkt. Ik zag dat je het proefpakket hebt getest; dat bevat slechts capsules voor 3 dagen. Het kan zijn dat jouw lichaam iets meer tijd nodig heeft voordat je het volledige effect ervaart.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijn dat er een abonnement is

Fijn dat er een abonnement is! Zo zit ik nooit zonder... De supplementen hebben me echt geholpen om meer rust in mijn lijf te krijgen, waardoor het slapen en ontspannen beter gaat.

16. Oktober 2025

Antwort von Metis Supplements

Dag Gwennie, fijn om te horen dat onze Metis-supplementen je meer rust en een betere slaap bieden!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

3 dagen proef pillen is wat weinig voor…

3 dagen proef pillen is wat weinig voor resultaat.

Antwort von Metis Supplements

Dag Guido, slaap is inderdaad iets heel persoonlijks, en het effect van natuurlijke supplementen kan verschillen van persoon tot persoon. In het proefpakket vind je een kortingscode waarmee je €10 korting krijgt op de aankoop van het volledige Sleep 08 & Anti-Stress 03 duo.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De eerste bestelling liet erg lang op…

De eerste bestelling liet erg lang op zich wachten en ook toen ik mailde naar de klantendienst om te weten hoe dit kwam duurde het wel een eindje eer ik antwoord kreeg. Ook kwam de metis sleep toe zonder bewaarpotje. Dit werd via mail gecommuniceerd toen de bestelling verzonden was en ik kreeg er gratis een ander supplement bij. Er werd ook een kortingscode beloofd om het bewaarpotje later met korting te kunnen kopen, maar deze korting laat nog steeds op zich wachten. De bestellingen daarna, ik heb een abonnement, werden wel steeds vlot en op tijd verstuurd. Over de supplementen zelf ben ik wem tevreden, doen wat ze beloven.

Antwort von Metis Supplements

Dag Anoniem, bedankt voor je feedback! Als het goed zit, zijn deze mails met kortingscodes allemaal verzonden. Indien je ze toch niet terugvindt, ook niet in je spam, raad ik je aan even contact op te nemen via hello@metissupplements.com

Maandag avond besteld

Maandag avond besteld, woensdag morgen geleverd.
Top !

Antwort von Metis Supplements

Dag Paul, bedankt voor je mooie review! Met Metis streven we steeds de snelste service na.

Aanrader

Vlotte communicatie. Duidelijke website. Snelle levering.

Antwort von Metis Supplements

Dag Bart, bedankt voor je feedback!

Heb niets ontvangen

Heb niets ontvangen

Antwort von Metis Supplements

Dag TH, jammer van deze slechte review. Je mag ons voor dit soort zaken steeds contacteren via de klantendienst.

Volgens de Track&Trace zou je pakketje na een mislukte leverpoging bij een PostNL punt zijn geleverd.

goed maar duur

Ik ben het aan het testen en momenteel goed. Prijs is wel duur.

Antwort von Metis Supplements

Beste Herder, fijn om te horen dat je nu al positieve effecten ervaart. Metis onderscheidt zich van anderen doordat onze supplementen worden gemaakt met kwaliteitsvolle grondstoffen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Week geduurd met miserie bij de FedEx…

Week geduurd met miserie bij de FedEx grote min punt.

Antwort von Metis Supplements

Dag Katya, ik begrijp dat dit vervelend is. Jammer genoeg hebben wij geen controle over de werking van onze verzendpartner. We analyseren de situatie intern en bekijken hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr