Das sagen Bewerter
Som många andra, upptäckte jag för sent att kläderna skickas från Kina. Då var redan beställningen lagd och pengarna dragna från kontot. Inte fullt två veckor tog leveransen och när den väl dök upp... Mehr ansehen
Beställde flera olika plagg men inget passade eller var i bra kvalitet. Fick information om retur, orkade gå igenom allt krångel med spårningsnummer och betalade 500 kr i frakt. Har sen lämnat in alla... Mehr ansehen
Värdelöst företag! Beställde en höstjacka därifrån och den var mer som en sommarjacka. Riktigt dålig kvalité! Det är egentligen ett Sheinföretag. De använder sig av deras bilder men tar mycket mer be... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Uselt företag!
Beställde en höst jacka från Merley Stockholm för att min kompis hade en därifrån och jag älskade den. Hon hade inget problem förutom lång leveranstid så jag tänkte att det var lugnt att beställa därifrån. La min beställning och nu har det gått cirka en månad. För några dagar sen så kunde jag inte längre spåra paketet, klickade på spåra paket men inget kom upp så jag skrev ett mail till kundtjänst och frågade och såklart svarar dom inte. Fick spåra upp mitt paket genom en annan sida och som tur är så är mitt paket påväg. Idag när jag sökte upp Merley för att kolla på hemsidan så fanns den inte kvar. Det stog ”this store does not exist”. Man undrar ju om dom har lagt ner nu efter alla anmälningar…
Niet bij kopen
Jammer dat ik niet eerst hier ben gaan kijken anders had ik niet gekocht.was een mooi pak voor mij.80€ betaald na lange tijd aangekomen, goedkoop spul en 2 maten te klein. Ik denk dat ik beter bij Shein had besteld had ik 8 pakken voor gehad en wel de goede maat of iemand die reageert, want kwaliteit is hetzelfde,
Reageren niet op verzoek retourlabel,
Fel storlek - ingen retur och inga pengar tillbaka
Min pappa beställde en onepiece i form av en haj som han gav mig i julklapp (som en rolig grej), i vuxenstorlek. Han betalade kring 700kr. När jag öppnade paketet var den ungefär upp till bröstet på mig från fot till toppen på luvan (kan passa ett barn Max 110cm långt), i barnstolek alltså, och enligt beskrivningen skulle måtten vara betydligt större. På lappen i plagget står det en vuxenstorlek, vilket min pappa kontrollerade vid leverans, men han tog aldrig upp den och mätte den fysiskt.
Vid kontakt med kundtjänst kunde de inte göra något eftersom 14 dagar hade passerat, och de kunde möjligtvis betala tillbaka 20% i kompensation, men när jag motvilligt bekräftade den återbäringen så slutar de helt svara mig, så vi fick ingenting tillbaka alls. Jag skickade ytterligare mail som påminnelse utan vidare respons.
Jag tycker synd om min pappa som har blivit blåst på så mycket pengar. Jag är mycket missnöjd. Jag tycker att man som företag bör ta ansvar för sådana fel, även om det sker lite utanför ramarna.
Slecht!!
Heel duur pak gekocht. Goedkoop spul en 2 maten te klein. Reageren niet op verzoek retourlabel
Bestelling niet geleverd en geen communicatie
Bestelling geplaatst begin april, nog steeds niet ontvangen. Op mails worden ook niet gereageerd. Wel betaald dus geld kwijt helaas. Ik zou hier niet bestellen!
VARNING FÖR DETTA FÖRETAG!
VARNING FÖR DETTA FÖRETAG!
Synd att man ens behöver lämna en stjärna till detta oerhört oseriösa företag…
Do NOT order from them
Same as others, ordered, not as on the picture, was never able to reach them for a return label, not via the email address, not via the contact form on the website, nor the telephone number (which is not in use). Scammers, do not order from here!
Slecht!
Artikel na lange tijd ontvangen, niet als op foto. Retourneren niet mogelijk, diverse keren gevraagd om retourlabel (zoals het moet volgens de website). Waarschijnlijk geld kwijt.
Advies: bestel hier niet.
Riktigt svår att få tag på
Riktigt svår att få tag på, efter 3/4 mail så svarade dom tillslut
Skulle få återbetalning på en vara som jag inte kunde hämta ut då jag inte var hemma.
Dom nämnde att jag skulle få återbetalning minus 150kr. Efter dom skrev det har jag inte fått någon återbetalning eller något mer mail
Inte ett dun i "Lyxig dunjacka"
Jag beställde en "Lyxig dunjacka" men finns inte ett dun i jackan...
Försöker få pengarna tillbaka.
Köper aldrig mer från Merley.
mycket dålig kundservice
mycket dålig kundservice, de lovade 50% återbetalning sen efter mer än 2 månader väntetid har de ångrat och inte betalt mig 50%
Mycket dålig kvalité på deras kläder och storlek passar inte alls
Jag ångrar extremt mycket
Dit zijn zware oplichters!!!!!
Dit zijn zware oplichters!!!!!!
Nooit bij bestellen!!!!!
Bluff företag
Bluff företag fick stå för retur 160kr, varan kostade 423kr fick tillbaka 273kr
Företaget har levererat en felaktig…
Företaget har levererat en felaktig vara som ej är beställd. Vill att vi ska betala för returen eller erbjuder att vi får behålla varan för halva priset. Nu har det gått ett tag och vi har fortfarande en ful skjorta som vi inte kan få pengarna tillbaka för.
Så svårt och dåligt.
Lång leverans, jätte fula plagg
Leveranstiden skulle ta 8-10 dagar, tog en månad.
Fick hem en billig sweatshirt istället för en stickad tröja som på hemsidan.
Aldrig igen.
Kundtjänsten menar att returen kostar 400 kr tillbaka och vägrar ersätta.
Detta företag är scam
Detta företag är scam , luras inte av dem
Vreselijk
Vreselijk! Ze vragen extra verzendkosten voor versnelde verzending van 2-3 dagen.... een maand later krijg je eindelijk het bestelde bloesje, die uit China komt... wat niet wordt aangegeven op de website.
En het is een goedkoop dun namaak prul, niet wat op de foto te zien was.... te strak, te kort (terwijl ik al 2 maten groter had besteld)
En 3 mails gestuurd en 1x contactformulier op site ingevuld, maar totaal geen reactie!
Nooit meer!!!!
Merley Stockholm sends junk and it is not reasonably returnable
I purchased two garments from Merley Stockholm which arrived in 25 days. One item was a little different than I ordered, but somewhat ok. The other item was a joke. It was a different color, material (elastic style polyester), and definitely a different cut that was warped and very poorly made. Sleeves that should be to the elbow were more like cap sleeves. I ordered medium. The only marking on the garment was a #1.
When I contacted the company, I was informed that even though the product was not what I ordered, I must pay for the return to an address in China, pay 150 SEK in return fee, make the return trackable, and buy my own shipping tag. All that would cost more than the 450 SEK that I paid for the item.
Merley Stockholm is a total rip off and cheats people by sending crap products that do not match the order. Merley Stockholm also makes returns too expensive and risky because they say they may refund the money or not.
Ännu ett bedrägeriföretag!!!!
VARNING!!! VARNING!!! VARNING!!!
Ännu ett blufföretag som tjänar sina pengar på bedrägerier.
Upplägget är att de fungerar som en mellanhand mellan kinesiska lågprisgrossister och offret, som är du.
De säger sig sälja kvalitet, men levererar skräp efter ett par månader eller ingenting alls och behåller dina pengar.
Ibland får du ett s.k. spårningsnummer på varan, men den postas aldrig. Leveranstiden är över en månad påtalar bedragarna.
Får du något tillslut kan du ej reklamera.
De spammar din mailkorg med erbjudande i hopp att du ska gå på bluffen igen.
Bara att polisanmäla.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.