I loved my whole experience at Meome. I have been three times now and have loved it every time. My hairdresser was Luisa - she was warm, lovely and really skilled. I absolutely adore my haircut and wi... Mehr ansehen
Fantastiske timer i godt selskab - Mette var super dygtigt meget professionel - vidste præcis hvad der ville klæde mig - er SÅ glad for mit nye hår
Waaaauw!! Jeg havde ikke et særlig flatterende udgangspunkt - men hold op der blev tryllet. Jeg havde aldrig forestillet mig mit hår ville blive så flot 🤩 Det er ikke sidste gang jeg kommer forbi Kam... Mehr ansehen
Altid en fantastisk oplevelse hos Camilla i Carlsbergbyen! Servicen er virkelig i topklasse, og hun er så behagelig og imødekommende. Man føler sig velkommen fra det øjeblik, man træder ind, og... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
MEOMÉ er high-end frisørsaloner, hvor kvalitet og hyggelig stemning mødes og giver dig en oplevelse af velvære. MEOMÉ består af 3 saloner fordelt på Københavns fedeste og lækreste adresser - Indre by, Carlsberg Byen og Østerbro. 3 saloner fyldt med dygtige frisører, der har styr på håndværket, et lækkert menukort så du ikke tørster og kan få snacksulten stillet, mens du venter på at blive sendt ud af døren, med en følelse af at være den skønneste person i verden. Den følelse mener vi, at alle fortjener at have. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores univers.
Klareboderne 2 , 1115, København K, Dänemark
- Hello@meome.dk
- meome.dk
Hat 43 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg fik præcis hvad jeg bede om
Jeg fik præcis hvad jeg bede om. Fik et smukt resultat. Endnu sødere frisure(kan specielt anbefale Mie)
kompetent frisør som tryller
Dejlig frisør, som var lyttende, dygtig og super opmærksom. Han lavede det flotteste hår ud af et grimt ubrugeligt hår. Han tryllede og gav den bedste behandling undervejs!
Han var super kompetent.
Super salon med dygtig service
Felix er meget, meget kompetent og behagelig at sætte sig i frisørstolen hos. Store 5 stjerner herfra.
Som altid sublim oplevelse
Som altid sublim oplevelse, hyggeligt og nærværende på Østerbro
Stor indlevelse og dygtig stylist til at eksekvere ( til tider urealistiske drømme) 🤗
Det var tydeligt, at der ligger en stor passion bag arbejdet, hvilket gør hele oplevelsen endnu mere fantastisk.
Stort tak Melanie
Min frisør Lisa er simpelhen så dygtig…
Min frisør Lisa er simpelhen så dygtig og sød! Det er altid en rar oplevelse hos Meomé
Camilla is the best
Camilla at the city center location is amazing! She really listens to what you want, doesn't cut off more than agreed, and she's super sweet too. The only hairdresser I trust 100%!
Virkelig god frisør
Virkelig god frisør. Anbefales videre!
Stemning
Var hos Felix i går. Hele salonen summede af liv, aktivitet og godt humør.
Det er så god en oplevelse at komme og blive forkælet.
Felix er et fantastisk menneske og klipper lige så fantastisk.
Var hos Silje jeres elev i dag
Var hos Silje jeres elev i dag, og hun var super dygtig, sød og kompetent. Fik det smukkeste hår, så 5 stjerner herfra.
God, professionel behandling!
Som sædvanligt, god professionel behandling!
altid god oplevelse hos Felix:)
Dygtig og kompetent vejledning
Dygtig og kompetent vejledning. Lisa har givet mig den bedste klipning og flotteste farvning efter et ikke så heldigt forsøg med hjemmefarvning.
Hyggelig og rar stemning i salonen
Ida var så dygtig og lyde til mine behov! 🌸
Jeg havde Ida som frisør og jeg er så glad i mit nye hår. Hun gav virkelig god service, lyder til mine behov og jeg følte mig så tryg i at lave mit hår hos hun!
Plus at hun også gav sinnsygt god “hår massage” når hun vaske mit hår 😄🌸
Fantastisk oplevelse
Jeg var i Carlsbergbyen hos Emmelie, og fik lavet den smukkeste balayage. Hele teamet er super søde og omsorgsfulde, og vigtigst af alt er de mega dygtige. Jeg gik ud med det flotteste hår, jeg nogensinde har haft! Kæmpe varm anbefaling herfra <3
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg er så tilfreds med min oplevelse og mit hår. Eva var virkelig dygtig. Så her tager jeg helt sikkert tilbage!
Jeg fik den bedste service af Ida
Jeg fik den bedste service af Ida. Jeg kommer 100% igen.
I de 20 år jeg har gået til frisøren…
I de 20 år jeg har gået til frisøren har jeg aldrig nogensinde haft en frisør der har ramt så meget plet.
Jeg kommer aldrig til at få lavet hår hos andre end Camilla🙏🏻♥️😍
Rigtig god oplevelse, kun et lille "men"
Selve klipningen og oplevelsen med min frisør var virkelig god, Isabella var super sød og god til at style mit hår, som mange ellers ikke er (krøller). Jeg fik hjælp og råd til plejning af både hende og en anden mandlig kollega, de var alle sammen så søde! Massage i stolen til vask af håret og hovedbundsmassage var super lækkert!
Mit eneste minus er, at jeg fik en Blanc imens jeg var der, som ellers er lækkert, men den blanc var helt sikkert blandet op med vand el. lign. Der var meget lidt brus, flaskens hals/mærkat var vådt, og den smagte nærmest af ingenting, jeg ved ikke hvorfor det var gjort. :/ Skal lige siges at det ikke var min frisør, der kom med forfriskningerne.

Antwort von MEOMÉ
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice. Jeg blev taget i hånden hele vejen og tilpasset det hele til mit hår.
Kompetent frisør men lytter ikke
God og kompetent frisør. Ingen tvivl der.
Men hun klippede meget kortere, end jeg gav udtryk for at ønske. Og så er det godt nok pebret

Antwort von MEOMÉ
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.