jeg har i dag fået vasket min bil mens jeg var på kontoret meget professionelt arbejde, med høj service
Vi har haft et længere og rigtig godt samarbejde med Melissasbilvask.dk, og vi kan varmt anbefale Mišel en sand mester i sit fag! Uanset vind, regn eller sne, og uanset om vi er i København, o... Mehr ansehen
Vi havde fået anbefalet Misel og man må sige at han levede fuldstændig op til vores forventninger. Vi havde købt en brugt bil, som trængte til en kærlig hånd både udvendigt og indvendigt, og efter 3 t... Mehr ansehen
Misel har gjort et rigtig fint stykke arbejde. Bilen er skinnende og der er ikke et støvfnug eller beskidt plet at finde nogen steder hverken ude eller inde. Der er hurtigt svar ved henvendelse mhp.... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Trænger din bil til en kærlig hånd så er Melissa's bilvask altid klar til at hjælpe dig ✌️
Sirgræsvej 19.2 lej 4, 2770, kastrup, Dänemark
- 81619293
- Mail: info@melissasbilvask.dk
- melissasbilvask.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
jeg har i dag fået vasket min bil mens…
Super venlig og klasse bilvask
Super venlig og klasse bilvask
Ingen klager herfra. Anbefales 100%
Vi har brugt Melissa’s bilvask både…
Vi har brugt Melissa’s bilvask både privat og til erhverv, vi har intet negativt at sige om den service der blev tilbudt. Bilerne stod som nye selvom firmabilerne ikke havde været professionelt vasket i flere år.
7 stjerner !
Vi har været kunder hos Melissa’s Bilvask i flere år, og det imponerende er, at kvaliteten aldrig har svinget. Uanset sæson eller vejr, frostgrader eller bagende sommersol, leverer de bilerne tilbage fuldstændig spotless, som var de lige rullet ud af udstillingshallen.
Første gang tænkte jeg, at de nok gjorde ekstra meget ud af det for at imponere. Men nej!! hver eneste gang siden har bilerne set ud præcis lige så perfekte som ved allerførste vask. Det er virkelig konsekvent topkvalitet.
Mišel en sand mester i sit fag!
Uanset vind, regn eller sne, og uanset om vi er i København, omegn eller rundt på Sjælland, så kommer Mišel dér, hvor vi er altid klar til at få vores biler til at skinne.
Han sørger for, at de bliver grundigt rengjort både indvendigt og udvendigt, og denne gang har han endda renset sæderne, så bilerne nu står som nye.
Pris og kvalitet hænger altid sammen, og servicen er helt i top pålidelig, fleksibel og med øje for detaljen.
En stor tak til Mišel fra Melissas Bilvask du får vores varmeste anbefalinger!
Bedste oplevelse
Mega god oplevelse. Det skal jeg klart benytte mig af igen. Serviceminded og rar person.
5 stjerner kunne jeg give flere ville…
5 stjerner til Melissa's bilvask, kunne jeg give flere ville jeg gøre det.
Endnu engang en upåklagelig rengøring af min bil.
Er 100% tilfreds og super glad.
Tak for en fantaktisk god service.
Kan varmt anbefale Melissa's bilvask.
Sublim rengøring af bilen..
Grundig rengøring af bilen udvendigt og indvendigt, der bliver virkeligt lagt energi i af få bilen til at stå skarpt inden Melissa leverer en klargjort ren bil. Jeg er yderst tilfreds.
Det der gør alt perfekt ved Melissa
Det der gør alt perfekt ved Melissa , er at han tager sig rigtig god tid - 👌
Melissa bilvask er manden der udføre…
Melissa bilvask er manden der udføre arbejdet til perfektion . Alle detaljer i bilen bliver gennemgået og gjort til perfektion . Aldrig har jeg prøvet en der så nøjsomt gennemgår alt i bilen fra udvendig til indvendig. 6 ud af 5 stjerner . Perfektion og et resultat andre ikke kan udføre!
WOW!
Har lige fået rengøring udvendig og indvendig af hele bilen, og må indrømme at jeg er helt lamslået over det flotte resultat! WOW et flot stykke arbejde Misel har lavet!! Min bil har aldrig været flottere, og bestemt ikke sidste gang jeg bruger ham! Kan varmt anbefales!
Melissa's bilvask er fantastisk dygtige…
Melissa's bilvask er fantastisk dygtige og grundige. Aldrig har min bil set så godt ud. Selv sæderne og måtterne blev som nye.
Der er simpelthen hen ikke noget at…
Der er simpelthen ikke noget at klage over. Det er bare tiptop.
Super rengøring har fået en hel ny bil meget tilfreds bestemt ikke sidste gang kan varmt anbefales 👍👍👍
Super rengøring
Fantastisk rengøring både ind og udvendigt
Han kommer virkelig i bund med rengøringen både ud-og indvendigt. Jeg har nu brugt ham 2 gange og det er ikke sidste gang. Er MEGET tilfreds.
Der hvor jeg holder kan det desværre ikke undgås at der kommer små sorte pletter på bilen og de kan ikke komme af ved en almindelig bilvask. Der skal anvendes håndkraft og han har fået alt væk. Samtidig er den næsten som ny indvendigt, selvom det er en 2009 model. Jeg kan kun anbefale ham.
Nu har jeg prøvet flere forskellige…
Nu har jeg prøvet flere forskellige udekørende bilvask og har endelig fundet den perfekte. Misel laver simpelthen en verdensklasse bilvask og er i en klasse for sig selv. Hans service, jeg stopper her, for kunne skrive så mange gode ting. Tak fordi du er så grundig.
Jeg var forbi en tur i Kbh her i…
Jeg var forbi en tur i Kbh her i weekenden og og brugte Melissa’s bilvask. Det var et meget godt valg. Jeg har aldrig været mere tilfreds og glad for synet af min super rene bil. Mange tak endnu engang for Melissa’s bilvask. Kan stærkt anbefale det til andre.!!
Den bedste bilvask og rens vi har…
Den bedste bilvask og rens vi har prøvet !!
Nem at lave aftaler med!
Alt i top
Klar anbefaling
Jeg vil klart anbefale Melissabilvask!
Jeg vil klart anbefale Melissabilvask!. Fik poleret min bil i dag, super flot resultat. Hvis jeg kunne giv 10 stjerner ville jeg haver gjort det. Melissabilvask gør arbejdet med hjertet.
Melissa bilvask er en klar anbefaling…
Melissa bilvask er en klar anbefaling herfra!!
Jeg havde en beskidt malerbil, som jeg aldrig havde forestillet mig kunne komme til at se så god ud igen!!
Samtidigt blev jeg mødt at en flink fyr og yderst god service.
Jeg har fundet min bilvask 👍👍
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.