Ett blugg-företag rakt igenom. Jag gjorde en större beställning som aldrig kom. Jag mejlade dom och fick snabbt till svar att dom skulle skicka paketet på nytt. Självklart skickade dom inte ut något n... Mehr ansehen
Problem med paket som aldrig kom, segt svar på mail. Fick som svar att paketet försvann på tullen, en gång fick jag brev hem att paketet inte kommer komma då det blev beslagtaget. Har bytt till Melan... Mehr ansehen
Idag blev jag så glad när sambon berättade att paketet kommit. Jag är utomlands och ville att han skulle ta med sig när han kommer och möter upp. Leveranstiden tog liite längre än vad som sägs på sida... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Melanotanbutik.com är din leverantör av Melanotan på nätet i Sverige. För frågor eller funderingar om odrar så tveka inte att kontakta oss: MelloSupporten@proton.me
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Mycket bra!!
5 stjärnor pga Varit kund länge här, beställde och väntade ett par veckor men självklart så tappade PostNord bort paketet… kontaktade deras support och fick svar snabbt att ett nytt utskick skickas ut som kom på 3 dagar, utan extra kostnad såklart. Som plåster på såren fick man en rabattkod. Länge handlat av er och ni har både bra grejjer och bra support ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fruktansvärt besviken
Fruktansvärt besviken. Har beställt dessa varor av många andra, har alltid fått min leverans. Ville testa detta företag. Här blev man blåst. Beställde för 3 veckor sen, lovar lev på 5 dagar!! Så oseriösa. Svarar inte på mejl eller någon chatt. Varnar verkligen för detta företag.
Jag beställde för många veckor sedan
Jag beställde för många veckor sedan, fick ej svar via kundtjänst på hemsidan och fanns inget sätt att nå dem på. Var helt säker på att jag blivit lurad då det tog några veckor och det inte fanns något sätt att nå dem på (fick heller inte någon orderbekräftelse via mejl). Döm av min förvåning när det faktiskt låg ett paket i brevlådan i fredags.
Har redan lagt en ny order då det för tillfället fungerar här!
Beställde bara 10mg för att testa om något kom, och det gjorde det tillslut 🙏
nöjd kund i många år
Tog lite lång tid.. 5 dagar, men fick iaf mina grejer! :D Värt att vänta, åkt på skiten med dåliga grejer så många gånger. Här vet man iaf att grejerna är 100%!
Beställt, betalat men ingen leverans!
Jag beställde 4 för injektion. Snart 1 år sedan, betalat, aldrig fått varorna. Grymt besviken!
Fungerat förut men får känslan av att de bytt ägare nån gång efter 2013-1014 och har då blivit oseriösa. 😞
Fantastiskt service
Fantastiskt service! Paketet vart lite försenat o jag blev orolig men det kom!. Snabbt svar och jätte trevliga! Tack så jätte mycket🌹🙏😊
Superbra produkt & fantastisk kundtjänst
Superbra produkt och fantastisk kundtjänst. Har beställt flera gånger och är alltid lika nöjd med produkten, får en fantastisk bränna som håller länge. När jag beställde på black friday så slarvade posten bort mitt paket, men efter jag kontaktat kundtjänsten så skickade dom ett nytt paket åt mig direkt som också innehöll en liten extra gåva som dök upp bara några arbetsdagar senare. Supersupernöjd<3
Inte fått nässpray jag beställde för…
Inte fått nässpray jag beställde för över en månad sedan..
Snabbt brun och en färg som håller
Snabbt brun och en färg som håller.
Är så imponerad av hur fin färg jag och min sambo fått. Den håller i sig och vi behöver knappt sola.
Helt super och fantastiskt service.
Rekommenderar 100%
Superbra kundservice
Superbra kundservice! Har inte hunnit testa det än för fick hem det idag men hoppas att andra recensioner har rätt om att det är bra!🙌🏼
Super bra och snabb kundservice
Super bra och snabb kundservice
Alltid behjälpliga och svarar snabbt 👍🏼👍🏼👍🏼
Bästa och mest potenta Melatonan 2 som…
Bästa och mest potenta Melatonan 2 som finns på marknaden. 100% seriösa och snabb leverans. Varit trogen kund i över 6 år och alltid så nöjd. Får så många komplimanger över min fina hudfärg. 10/10
Superservice!
Snabb och smidig betalning. Hade problem med Postnord som förstört mitt paket men fick snabb hjälp från dom och de löste nytt till mig. Supernöjd!!
Rekommenderar verkligen denna sida!
Har tagit mello innan men valde att ta en paus men nu så beställde jag härifrån och jag måste säga wow vilken service, dom svarat snabbt om man undrar något och en snabb leverans. Rekommenderar verkligen denna sida och ser framemot ett bra resultat 🌸
Mina varor hade tyvärr blivit förstörda…
Mina varor hade tyvärr blivit förstörda i postgången. Mailade Melanotanbutiken om vad som hänt fick snabbt och fin mail respons och lovad ny ersättning.
Väntat i 13 dagar på mitt paket.
Väntat i 13 dagar på mitt paket.
Hävdar att det kan ta 15-20 arbetsdagar pga post nord har sommarvikarier?
Uppenbart att det är en lögn för det ska inte ta mer än 3 dagar inrikes.
Hänvisar hela tiden till omdömena här men verkar vara fler som har samma problem.
Försöker chatta men dem stänger chatten och har nu blockerat mig.
Kommer uppdatera betygen efter jag fått mitt paket. Om det nu kommer något.
Uppdatering är att det kom fram efter 14 dagar. Höjer till 3 stjärnor men är missnöjd med leveranstiden.
Snabb och bra service
Snabb och bra service! Produkterna levererades dessutom snabbt 😊
En helt annan summa när man ska betala…
En helt annan summa när man ska betala (med kort) jämfört med hemsidan.
Akta för dessa! Välj någon annan. Finns flera andra
Bra erfarenheter
Jag har beställt från melanotanbutiken 2ggr och har fått mina grejer varje gång 😊 leveransen tog lite tid men huvudsaken att det kom fram! Väldigt hjälpsamma och har bra kundbemötande ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mycket nöjd kom efter 3 dagar
Mycket nöjd kom efter 3 dagar, blev lurad av förra ägare så känns skönt man kan beställa igen :).
Mvh Mikaela
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.