Melanotan-Proffsen Bewertungen 183

TrustScore 2.5 von 5

2,3

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har varit lojal kund i flera år och är fortsatt mycket nöjd med utbud, kvalitet av produkterna och kontakt. Trygg hantering och säkra produkter. Älskar när det dyker upp rabattkoder på sms! R... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min idiot som swishade 2500 kr för varor till mattiaskomanditbolag . Över två månader sedan och naturligtvis inte fått nåt 😠 och dom är helt omöjliga att nå . Det enda dom svarar på är när man läg... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den 30 April la jag en beställning på 3665kr och har inte sett röken av det. Jag har mailat ett flertal gånger men inte fått något svar överhuvudtaget! Tycker det är helt sanslöst att man betalar h... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag vill ge dom minus. Beställde i början av maj! För 898kr spårbart JAG HAR INTE FÅTT NÅGOT ÄN!!!…. Det går inte att komma i kontakt med dom!!! Har mejlat för många gånger nu! BEDRÄGERI!! Jag komm... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. E-Commerce-Dienst
  2. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte
  3. Gewichtsabnahme-Coaching

Vom Unternehmen geschrieben

Vi har kvalité och leverans i fokus där vi mottagit väldigt positiv feedback från våra kunder som handlar hos oss. Som kund hos oss får du de absolut bästa produkterna som melanotan och Semaglutid, från den svenska marknaden - till den svenskar marknaden!

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Leverans efter påtryckningar

Efter en del om och med dök det idag (10/4) upp en leverans. Till fel adress…När man har så extremt dåligt betyg så borde man vara lite mer mån om att ge kunderna en upplevelse som motbevisar omdömen om uteblivna leveranser och så vidare. Jag antar att mitt paket levererades på grund av att jag informerade om att jag skulle gå vidare med polisanmälan och anmäla företagsswish till banken. Man hade önskat bättre kommunikation dock för att känna sig trygg som kund. Jag fick svar på e-post vid ett tillfälle där man skrev ahh man inte hade fått något mail av mig (trots att man uppenbarligen fått det man svarade på).

Nä jag tror man får skärpa till sig för att arbeta upp sitt betyg innan jag eventuellt återkommer som kund. Nu hoppas jag produkterna lever upp till förväntningarna!

8. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fick bekräftelse produkt förbereds för över en månad sedan

Fick bekräftelse produkt förbereds dagen efter swish.Bestöllde i god tid innan semester för att bygga upp ett skydd mot solen. En kollega rekommenderade. Nu har det gått över en månad och de svarar aldrig på mail men på deras hemsida framgår att postnord slarvat bort en massa leveranser. Inte okej - otroligt besviken .

7. März 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fick mina varor jag beställt

Fick mina varor jag beställt, bra kvalitet och jag får också sms men inget som stör mig. Tyvärr är dem sega på att svara på mail och leveranserna är runt 2-3v vilket inte stör mig då jag alltid fått mina varor på tidigare beställningar också.

21. Februar 2024

Spamsms

Får massa spamsms från dem och vet inte hur 17 de fått tag på mitt nummer. Blockerar avsändaren gång på gång men de fortsätter att skicka sms antagligen från olika nummer för att komma förbi blockningarna! Extremt oseriöst företag!

11. Februar 2024

SMS spam

Jag får sms av dem men jag har aldrig köpt något av dem och vill inte göra det heller. Ingen aning om hur de fått tag på mitt mobilnummer. Har mejlat dem två gånger till adressen på hemsidan och sagt att jag vill att de tar bort mig. Men inget svar alls från dem. Blir att anmäla nu då detta strider mot GDPR. Trycker blockera i min iPhone men kommer ändå fram nya meddelanden. Jag är så arg på dem.

25. Januar 2024

Detta är en stor bluff

Detta är ett stort oseriös .företag,bluff. BESTÄLL INTE FRÅN DETTA FÖRETAG. Du får inga varor. Dom svarar inte på mail. Ingenting!!!Ville prova, verkade seriöst. MEN NEEEJ! Aldrig mer Melanotanproffsen.

22. Januar 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

leverans?

har någon fått leverans efter beställning? rekommenderat kunde ni följa med postnord appen? hur många dagar tog det innan varorna kom? svara dom på eran mail?

9. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

SPAM-SMS, brott mot GDPR, ingen kontaktmöjlighet (mail/tfn etc).

Skickar spam-sms sin inte går att svara på. Vet inte vart de fått tag på mitt telefonnummer men bryter därmed mot GDPR eftersom jag inte medgivit hantering av mina personuppgifter. Ingen mailadress eller telefonnummer där man kan kontakta dem om deras förbrytelse mot GDPR. Blir väl att anmäla detta någonstans…

4. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra och seriös

Vet inte varför alla skriver ”bluff företag”..? 😅 Dom har smsat mig också men dom är ingen bluff. Tror att detta företag hade ett annat namn förut, därav har dom skickat reklam via sms.
Har beställt diabetes medicinen för viktminskning. Funkar ganska bra, något svagare än riktiga medicinen men den håller hungern borta. Paketet kom snabbt, inga problem alls med detta företag.

Hej
En liten Uppdaterat början på vecka 3. Första sprutan första veckan kände jag av, illamående och var mindre hungrig ungefär 3-4 dagar sen avtog det helt. Vecka 2 funkade de inte alls. Höjde dosen nu vecka 3. Istället för 2.5 tog jag 5. Funkar bra. Inga större resultat under hela denna period på vågen dock men det kommer nog ..:) får vi hoppas

Vecka 4. Tog 5 denna vecka också. Äter betydligt mindre. Rekommenderar att dubbla dosen.. 2,5 funkar inte så bra för oss riktigt hungriga tjockisar :) jag är konstant hungrig, från morgon till kväll tänkte jag på mat. Känns som en befrielse att inte vara sugen o hungrig jämt… så efter att jag testat snart en månad kan jag rekommendera deras produkter. Kommer köpa där ifrån igen tills jag nått min målvikt. Spårbart paket är att föredra

10. November 2023

Spam och bluffföretag

Spam och bluffföretag, skickar smsreklam utan att man någonsin varit i närheten av dem.
Undvik, blocka och rapportera

27. August 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr