Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bestilte den 17 februar og det er nå 8 mars å har ikke enda fått pakken. Jeg prøver å kontakte dem men det har tlf nummer som er ikke i bruk og sendte de mail men får ikke var Vis noen har... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hadde en bestilling med dere i 21 Februar, nå er det 6 Mars, har ikke fått det jeg har bestilt, ingen så svarer på Kundeservice å ingen svarer på Mail. Fikk ikke pakken før 31. mars, Nettsiden var ty... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte

Vom Unternehmen geschrieben

Din Veiviser til en Sunnere, Brunere Hud med Melanotan Norge! 🌟 Velkommen til Melanotan Norge https://melanoran-norge.com - Din ultimate destinasjon for en tryggere og mer effektiv måte å oppnå den perfekte brunfargen på! 🌟 🛍️ **En Problemfri Kjøpsopplevelse:** Dykke inn i en sømløs shoppingopplevelse med vår brukervennlige nettside, hvor du enkelt kan navigere gjennom vårt omfattende utvalg av produkter, alle designet for å møte dine bruningsbehov. 🚀 **Rask og Pålitelig Levering:** Vi forstår viktigheten av tid, og derfor sikrer vi rask og pålitelig levering av dine bestillinger, pakket med omsorg for å sikre at produktene dine ankommer i perfekt stand. 💉 **Høykvalitets Produkter:** Våre Melanotan-produkter er formulert med høyeste kvalitetsstandarder, og gir deg en effektiv og sikker måte å oppnå den ønskede brunfargen på, uten å kompromittere din helse og velvære. 👩‍⚕️ **Sikkerhet Først:** Din sikkerhet er vår prioritet. Vi er dedikerte til å tilby produkter som er trygge og vitenskapelig testet, og gir deg ro i sinnet mens du oppnår den glødende brunfargen du ønsker. 🤝 **Stellar Kundeservice:** Vårt team er her for å støtte deg på hvert trinn av din bruningsreise. Vi er dedikerte til å sikre din tilfredshet og er alltid her for å hjelpe med alle spørsmål eller bekymringer du måtte ha. 💬 **Fellesskap og Støtte:** Bli med i vårt voksende fellesskap hvor vi deler tips, triks og inspirerende historier om bruningsreiser. Vi er mer enn bare et produkt - vi er et fellesskap som støtter hverandres velvære og skjønnhetsmål. 🔄 **Din Tilfredshet, Vår Belønning:** Vi er stolte over å ha hjulpet tusenvis av kunder å oppnå sin ønskede brunfarge på en trygg og effektiv måte, og vi ser frem til å ønske deg velkommen til vår stadig voksende familie av fornøyde kunder. 🌞 Oppdag en verden av sunn brunfarge med Melanotan Norge - Der din bruningsreise transformeres til en opplevelse av velvære og selvtillit! 🌞

Kontaktinformationen

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

65 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bestilte den 17 februar og det er…

Jeg bestilte den 17 februar og det er nå 8 mars å har ikke enda fått pakken.

Vis noen har opplevd dette kan dere si fra eller er det meg som er utålmodig.

Kan dette være scam??

8. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hadde en bestilling med dere i 21…

Fikk ikke pakken før 31. mars, Nettsiden var tydeligvis ute av drift, men likevel dårlig å ikke kunne si fra om at butikken er nede.

21. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg gir full pott fordi jeg fikk…

Jeg gir full pott fordi jeg fikk følelsen av å være denne leverandørens eneste kunde. Alt gikk sømløst - fra bestilling til levering - og jeg vet ikke hvor mange som jobber her, men igjen - det var «royal treatment» - og er det fremdeles! Er det noe jeg lurer på, så finnes det tydeligvis faglig kunnskap hos MT Norge som overgår alt jeg har vært borti av ymse PT’er, kompiser med «de beste treningsprogrammene osv osv. Prøv selv😉

28. Juli 2024

Utrolig fornøyd, anbefales!

Utrolig fornøyd med service og produkt!🙌🏻 god kommunikasjon med selger, og produktene funker utrolig bra. Både kjøpt melonotan 2 tidligere og fikk fantastiske resultater raskt, brunfargen varte lenge. Har også brukt wegovy/semaglutide i noen måender nå og fått gode resultater av dette også. Gått ned ca -10 kg tiden jeg startet for 3 mnd siden uten noe diett/restriksjoner. Anbefales!

21. Oktober 2024

Jeg er veldig fornøyd

Jeg er veldig fornøyd. Veldig serviceinnstilt.De svarer og hjelper med bestilling og eventuelle spørsmål jeg har via mail. Rask levering av pakkene.
Tipp-Topp👍
Therese.

10. Oktober 2024

Veldig fornøyd med alt

Veldig fornøyd med alt! Har kjøpt diverse fra siden og får raskt svar via sosiale medier og/eller mail. Kundeservice og generelt 10/10! Interessert i hvordan produktene har fungert for meg og bruksanvisning av produkter gjør at det er veldig enkelt å forholde seg til.

5. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har bestilt her før veldig fornøyd…

Jeg har bestilt her før veldig fornøyd 1 gangen men 2 gangen fikk jeg aldri pakken min.. nesespray til 2000kr kom aldri i posten. Fyfaen så sint jeg ble. Har aldri fått noe svar og det virket som scam..

17. Dezember 2023

Hei thingandmorething,

Takk for din tilbakemelding. Vi er lei oss for å høre om din opplevelse, men vi kjenner oss dessverre ikke igjen i det du beskriver. Vi har gått gjennom våre kundesystemer og kan ikke finne noen bestilling på deg.

For å kunne undersøke saken videre, ber vi deg om å kontakte oss på e-post til bestilling@melanotan-norge.com og oppgi ordrenummer eller annen relevant informasjon. Vi ønsker også å informere om at vi ikke har nesespray til kr 2000,-, så det kan være en misforståelse her.

Det er mulig at du har bestilt fra en annen aktør enn oss, men vi vil gjerne hjelpe deg med å få klarhet i dette.

Vi ser frem til å høre fra deg og hjelpe deg med å løse denne situasjonen.

Kundeservice
Melanotan Norge

God komunikasjon

God komunikasjon, rask levering

9. September 2024

Hei,

Tusen takk for din tilbakemelding! Vi setter stor pris på at du fremhever vår kommunikasjon og raske levering. Det er viktig for oss at våre kunder har en god opplevelse, og vi er glade for at vi har levd opp til forventningene dine.

Vi ser frem til å betjene deg igjen!

Rask levering,gode produkter!

Helt insanely rask levering,jeg får alltid varene herifra max to dager etter bestilling,som regel neste virkedag,samt at melaen herifra er kjempebra,NULL bivirkninger,og har du spørsmål er kundeservicen også bra!:-)

16. September 2024

Hei Christian,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med både den lynraske leveringen og kvaliteten på produktene våre. Det betyr mye for oss at du har hatt en god opplevelse uten bivirkninger, og vi setter stor pris på dine positive ord om vår kundeservice.

Vi ser frem til å betjene deg igjen snart!

Topp service og produkter

Topp service og produkter! Kan bare skryte !

19. September 2024

Hei Anå Karin,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på de fine ordene om vår service og våre produkter. Det er alltid gledelig å høre at kundene våre er fornøyde, og vi takker for at du tok deg tid til å dele din erfaring.

Vi ser frem til å hjelpe deg igjen i fremtiden!

Fantastisk

Fantastisk, brunfargen varer mye lengere, blir raskere brun og har knapt bivirkninger!

20. September 2024

Hei Rikke,

Tusen takk for den strålende tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med resultatene, og at brunfargen varer lengre og kommer raskere. Vi er også glade for å høre at du har hatt minimalt med bivirkninger. Din tilbakemelding betyr mye for oss, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse.

Vi ser frem til å betjene deg igjen snart!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Patient and polite customer service

Patient and polite customer service! Even at 3AM.

18. September 2024

Hei Charlotte,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at du setter pris på vår kundeservice, selv på uvanlige tidspunkter. Vi streber etter å være tilgjengelige og behjelpelige når våre kunder trenger det, og det er fantastisk å vite at det blir verdsatt.

Vi ser frem til å hjelpe deg igjen i fremtiden!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dette var til god hjelp da jeg nylig…

Dette var til god hjelp da jeg nylig skadet ankelen, fikk en raskere recovery enn det jeg ville fått uten. Setter pris på varene dere leverer 😇

5. Juli 2024

Hei Øystein,

Tusen takk for din tilbakemelding! Vi er veldig glade for å høre at vår TB-500 + BPC-157-blend mix har hjulpet deg med en raskere recovery etter skaden din. Det betyr mye for oss å vite at produktene våre gjør en forskjell for deg. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse.

Vi ønsker deg god bedring videre og håper å høre fra deg igjen!

perfect working, good product

The best quality

11. Juni 2024

Hi Jolanta,

Thank you so much for your great feedback! We are thrilled to hear that you are satisfied with the quality of our product and that it’s working perfectly for you. Your satisfaction means a lot to us.

We look forward to serving you again in the future!

Best regards,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er en stor skeptiker...

Jeg er en stor skeptiker når det gjelder netthandel og betaling på forskudd. Bestillingen min på melanotan Norge gikk over all forventning!! Takk for lynkjapp ordre behandling!! Under 1uke!! fra bestilling, til varen kunne hentes på posten!😀🥳 Jeg vil garantert handle på Melanotan Norge igjen 😀 ønsker dere en god sommer! På gjenhør ☀️

31. Mai 2024

Hei Frede,

Tusen takk for den ærlige og strålende tilbakemeldingen! Vi forstår at det kan være skepsis rundt netthandel, så det er ekstra gledelig å høre at vi har overgått forventningene dine med rask ordrebehandling og levering. Vi setter stor pris på at du vil handle hos oss igjen, og vi ønsker deg også en fantastisk sommer!

Vi ser frem til å høre fra deg igjen.

Seriøs og trygg handel

Rask leveranse. God kommunikasjon fra tilgjengelig selger. Fantastisk produkt! Anbefales på det sterkeste herfra :-)

15. Mai 2024

Hei Beate,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi er veldig glade for å høre at du opplever handelen som seriøs og trygg, og at både levering, kommunikasjon og produktet lever opp til forventningene. Din anbefaling betyr mye for oss, og vi setter stor pris på at du deler din opplevelse.

Vi ser frem til å hjelpe deg igjen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rask levering.Kjempe god service.Veldig…

Rask levering.Kjempe god service.Veldig bra produkt.Kjempe fornøyd:)

8. Mai 2024

Hei Connie Madeleine,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du er fornøyd med den raske leveringen, servicen vår, og produktene. Vi setter virkelig pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse, og vi gleder oss til å betjene deg igjen i fremtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og god kvalitet

14. Juni 2024

Hei Frode,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Vi setter stor pris på at du fremhever både vår service og produktkvalitet. Det betyr mye for oss å vite at du er fornøyd med opplevelsen din hos oss.

Vi ser frem til å kunne hjelpe deg igjen snart!

Team Melanotan Norge

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr