Mekster.no Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Produktet kom i rimelig tid, som man selvfølgelig forventer når man forhåndsbetaler. Jeg ville gitt 5 stjerner hadde ikke Mekster mast så mye om å gi fidbækk - i min verden kjøper man et produkt, mott... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg bestilte glidesett sett til bremsene.Den ene settet var nytt og komplett. Det andre var tydelig åpnet og manglet bred O ring og monteringspaste. Ringte kundetlf og fikk beskjed om at nummer ikke v... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det som bra sog dek verktøy det eg kjøpte var noko trenger av til toppen seller okso bildeler som er stor pluss nor driver skru du ser trenger riktig vertøy det arbeide så har dere det. Heilt topp

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Å vise fram hvem produsenten er var avgjørende i valget hvor jeg skulle kjøpe. En del konkullegaer selger samme delen for lavere pris, men da er det uklart hvem står bak som produsent. Det er kjent at... Mehr ansehen

1. Kfz-Ersatzteilgeschäft
  2. Fahrzeugzubehörgeschäft
  3. Professionelle Fahrzeugpflege
  4. Werkzeuggeschäft

Über Mekster.no

Vom Unternehmen geschrieben

Mekster – for deg som bryr deg om bilen din

Mekster er en komplett nettbutikk for deg som ønsker kvalitetsprodukter til bilen, enten du er entusiast, gjør-det-selv-mekaniker eller bare vil ta godt vare på kjøretøyet ditt. Hos Mekster finner du et bredt og nøye utvalgt sortiment av reservedeler, biltilbehør, bilpleieprodukter, verktøy og motorolje, tilpasset de fleste bilmerker og bilmodeller på markedet.

Våre mest populære kategorier

Reservedeler Tilbehør Verktøy Bilpleie Olje
Enten du skal utføre service på bilen, bytte slitedeler eller forbedre bilens utseende og komfort, tilbyr Mekster produkter fra kjente og pålitelige leverandører – alltid med fokus på høy kvalitet og riktig pris. Nettbutikken er enkel å bruke, med smidig søkefunksjon og tydelig produktinformasjon som gjør det lett å finne riktige bildeler til akkurat din bil.

Med rask levering, trygg betaling og pålitelig kundeservice er Mekster et naturlig valg når du handler bildeler og bilutstyr på nett. Her får du både trygghet og bekvemmelighet – slik at du kan holde bilen i topp stand, forbedre kjøregleden og forlenge bilens levetid, år etter år.

Meksters motormagasin – Lesestoff for de som bryr seg om bilen din!

Motor-magasin

Mekster

Vom Unternehmen geschrieben

For deg som bryr deg om bilen din
Vårt mål er å gjøre billivet ditt så enkelt og smidig som mulig. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice på kundeservice@mekster.no dersom du har spørsmål om produkter, bestillinger eller leveranser.
Prismatch på reservedeler & motorolje
Når du handler reservedeler hos Mekster kan du være trygg på at du handler til veldig gode priser - om du finner det billigere et annet sted, matcher vi prisen!
60 dagers åpent kjøp med gratis returer
I en verden full av stress tilbyr vi sjenerøse returordninger for å gi deg god tid til å sjekke varene du har kjøpt i ro og mak.

Kjøp reservedeler

Finn riktige reservedeler til bilen din

Hervorragend

Alle Bewertungen

457 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode produkter til gode priser

Gode produkter til gode priser, kommer til å handle igjen. Anbefales!!

17. Juni 2026

Hei!
Tusen takk for anbefalingen!
Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med produktene og prisene våre. Det er ekstra hyggelig å høre at du ønsker å handle hos oss igjen.
Vi ser frem til å hjelpe deg ved neste anledning.

Hei!
Takk for den hyggelige anmeldelsen.
Det er godt å høre at leveransen var akkurat som forventet. Vi jobber hardt for at kundene våre skal få riktige produkter levert som avtalt.

Godt utvalg

Godt utvalg, og god teknisk forklaring. Fant ikke varen i noen lokale butikker, perfekt å finne det her. Rask levering

23. Juni 2026

Hei!
Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.
Vi er glade for at du fant produktet du trengte hos oss, og at både produktinformasjonen og leveringstiden svarte til forventningene dine.
Vi setter stor pris på at du valgte Mekster, og håper å se deg tilbake igjen.

rask levering

rask levering, gode priser.

16. Juni 2026

Hei!
Takk for den fine tilbakemeldingen. Vi er glade for å høre at du er fornøyd med både leveringstiden og prisene våre.
Vi håper å kunne hjelpe deg med mange fremtidige prosjekter og bilreparasjoner.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lovte å gi 5 stjerner så snart jeg…

Lovte å gi 5 stjerner så snart jeg hadde refusjonen tilbake på min konto. Jeg holder alltid ord

10. Juni 2026

Hei!
Tusen takk for den flotte anmeldelsen og for at du holdt ord.
Vi er glade for å høre at refusjonen kom frem som forventet, og at saken fikk en god løsning. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

God service og gode priser

God service og gode priser

20. Juni 2026

Hei!
Takk for de hyggelige ordene.
Det er alltid motiverende å høre at kundene våre er fornøyde med både servicen og prisnivået vårt. Vi setter stor pris på at du valgte å handle hos oss.

Hei!
Tusen takk for den positive tilbakemeldingen.
Vi er glade for at du opplevde både rask og god service. Målet vårt er å gjøre handelen så enkel og smidig som mulig for kundene våre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enkelt å finne rette deler

Enkelt å finne rette deler. Rask levering

22. Juni 2026

Takk for anmeldelsen.
Det er flott å høre at du enkelt fant riktige deler til bilen din, og at leveringen gikk raskt. Vi jobber kontinuerlig med å gjøre nettsiden vår så brukervennlig som mulig.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Gode priser og godt utvalg

Gode priser og godt utvalg. Minus frakt tok litt tid

21. Juni 2026

Hei!
Takk for den gode anmeldelsen.
Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med både utvalget og prisene våre. Vi beklager samtidig at frakten tok litt lengre tid enn ønsket, og vi jobber stadig med å forbedre leveringstiden.

Som beskrevet

Som beskrevet. Superrask levering!

20. Juni 2026

Hei!
Tusen takk for de flotte ordene.
Vi er glade for å høre at produktet svarte til beskrivelsen og at leveringen kom raskt frem. Det er akkurat den opplevelsen vi ønsker å gi kundene våre.
Mekster A

👌🏽 Første gang jeg kjøper fra Mekster

Første gang jeg kjøper fra Mekster. Raskt levert. Konkurransedyktige prise.

Hei!
Takk for at du valgte Mekster første gang, og for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse.
Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både leveringstiden og prisene våre. Vi håper dette blir starten på et langvarig kundeforhold.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Lang tid fra bestilt til bekreftet…

Lang tid fra bestilt til bekreftet pakket og på vei til distributør.

Hei!
Takk for at du deler erfaringen din.
Vi beklager at det tok lengre tid enn forventet før ordren ble bekreftet og sendt videre. Vi forstår at ventetid kan være frustrerende, og vi jobber kontinuerlig med å effektivisere prosessene våre for å redusere behandlingstiden.
Vi setter pris på tilbakemeldingen din.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kjapt levert og godt pakket inn

Kjapt levert og godt pakket inn. Ryddig firma kan anbefales.

Hei!
Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.
Det er hyggelig å høre at varene ble levert raskt og kom godt emballert frem. Vi setter stor pris på anbefalingen og tilliten du viser oss.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Grei nettside og bestilling - men treg retur.

Grei nettside og bestilling. Men ønsker retur, og har fyllt ut skjema for dette. Men etter å ha ventet to hele virkedager er det forsatt ikke gitt noen tilbakemeldinger. Synd at en enkel returseddel ikke kan deles automatisk uten å måtte behandles når varene er uåpnet. Hendvelse levert onsdag kveld. Etter to virkedager er det ingen svar.

26. Juni 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hei!
Takk for at du deler opplevelsen din med oss.
Vi beklager at du opplevde ventetid i forbindelse med retursaken. Vi forstår at det kan være frustrerende når man venter på tilbakemelding, og vi tar med oss innspillet ditt i arbeidet med å forbedre returprosessen vår.

Takk for både ros og konstruktive tilbakemeldinger.

Hadde det jeg trengte

Hadde det jeg trengte , rimelige priser og levering gikk fort.

12. Juni 2026

Hei!
Takk for den hyggelige anmeldelsen.
Vi er glade for at du fant det du trengte hos oss, og at både prisene og leveringstiden svarte til forventningene dine.
Velkommen tilbake neste gang du trenger bildeler eller tilbehør.

Ok levering...ok pris...

Ok levering...ok pris...
Ønsker større vareutvalg til min corvette c7

11. Juni 2026

Takk for tilbakemeldingen.
Hyggelig å høre at du er fornøyd med både pris og levering. Vi setter også pris på ønsket om et større utvalg til Corvette C7, og tar med oss innspillet videre.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kjøper du her så må du vente leeeeenge…

Kjøper du her så må du vente leeeeenge på varer

24. Juni 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Takk for anmeldelsen.
Vi beklager at leveringstiden ikke stod til forventningene. Vi forstår at det er skuffende når varer bruker lengre tid enn ønsket, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre logistikk og leveringsflyt.

Hvis du ønsker at vi skal undersøke saken nærmere, ta kontakt med kundeservicen vår, så hjelper vi deg!

Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din.

Hei!
Tusen takk for tilbakemeldingen.
Vi vet at rask levering ofte er avgjørende når man trenger deler til bilen, så det er veldig hyggelig å høre at vi innfridde forventningene dine.

Hei!
Takk for den flotte anmeldelsen.
Det er alltid hyggelig å høre at kundene våre er fornøyde med både servicen og leveringstiden. Vi setter stor pris på tilliten din.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rask levering og god pris.God emballasje

Rask levering og god pris

14. Juni 2026

Hei!
Tusen takk for de hyggelige ordene.
Vi er glade for at du er fornøyd med både pris, levering og emballering. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette det gode arbeidet.
Mekster AB

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr