Meijer Juweliers

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

In dit zielige verhaal getrapt en op tijd geannuleerd. Zij hielden eerst vol dat zij dat pas later ontvangen hebben. De rotzooi uit China wel ontvangen natuurlijk (kun je op eigen kosten retourneren)... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

AI gegenereerde afbeeldingen, zielig verhaaltje over overleden man in de advertentie maar op de site staat dat mevrouw en meneer meijer genoodzaakt zijn de kiet te sluiten. "Alleen vandaag nog mogelij... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wees heel voorzichtig. Wordt geadverteerd als 18k maar je krijgt stainless steel in zakjes. Geen doosjes of wat dan ook. Je pakketje komt uit China en de hele situatie is vreemd. Geen klantenservice e... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik dacht een prachtige mooie ketting besteld te hebben met bijpassende oorbellen voor mijn dochter! Nu ben ik erachter dat ik opgelicht ben!!! Zo verschrikkelijk dat mensen een zielig verhaal ophang... Mehr ansehen

Alle Bewertungen

94 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Pas op!! Nep website

Pas op!!! Valse informatie. Winkel bestaat niet. Sieraden zijn niet goud. Heb bestelling geplaatst.te laat naar reviews gekeken. Kon bestelling niet meer annuleren. Na 2 weken pakketje toch binnen in bubbeltjes envelop. Goedkope sieraden en zeker niet goud.

Nadat ik erachter kwam dat het scam was was de website weggehaald. Nu zie ik dat de website weer online is.

SCAM!!! Misrepresentation of Business and Products / Products Not Received

SCAM!!!!!

In mid-June I clicked on an Instagram advertisement for jewelry.

The advertisement falsely claimed the company was closing within 24 hours, but the countdown timer resets daily, which is misleading.

The website stated it was a Dutch company established in 1973, with an address on Kinkerstraat, Amsterdam (no house number provided).

The company name used is Meijer Juweliers, a deliberate variation of the name of a legitimate Dutch business (“Juwelier Meijer”), clearly intended to confuse customers.

I believed I was supporting a local Dutch business. However, after placing and paying for my order, I discovered the following:

The return address is in China.

Numerous online reviews identify this company as a scam/dropshipper reselling low-value items from Temu/AliExpress.

I requested cancellation and refund before shipment, but received no reply.

Despite my request, the company supposedly shipped the goods. On 18 August I received an email stating the products were shipped, but to date (4 September) I have not received any package. The website claims to ship via PostNL. If this were true and the company were indeed located in the Netherlands, I would have received the order by now.

The website advertises 24/7 customer support, yet I received no response despite multiple emails.

To return products, the company requires customers to pay for shipping with track & trace to China. This is unreasonable given that the business and products were misrepresented.

This constitutes clear misrepresentation of both the business and the products. I would not have placed the order had I known the truth.

I have disputed this transaction with my credit card provider and requested a refund via chargeback.

17. August 2025

Pure oplichterij!

Ik ben niet verrast bij het lezen van de reviews. Ik zag net dat ze dezelfde "juwelen" verkopen als bij Bijoux de Bella waar ik mijn bestelling plaatste. Ik heb ten eerste heel lang moeten wachten op mijn bestelling, keek er enorm naar uit en toen ik mijn levering eindelijk ontvangen had bleek niets, maar dan ook niets te lijken op wat er op hun site werd aangeboden! Plastieken Chinese rommel, absoluut niet waard wat ik ervoor betaalde! Ik ben zó teleurgesteld, ook in mezelf, dat ik er ben ingetrapt! En nu lees ik de reviews van Huis Meijer...die dezelfde waardeloze sh.t aanbieden! Dezelfde leverancier dus, maar onder een andere naam. Schaamteloze, pure oplichterij!! Bah!

24. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik las de reviews en dacht, gelukkig heb ik hier niks besteld.

Ik.zag deze advertenentie en dacht wat leuk! Ik wilde wat bestellen maar was er nog niet aan toe gekomen. Later zat ik op Temu en tot mijn grote verbazing kwam ik de ringen en armbanden tegen waar hun mee adverteren! Maar dan voor 2.43 euro en 1.37 euro. Dat scheelt even zeg. Het is jammer dat ik geen foto kan plaatsen want dan hadden jullie het kunnen zien.

4. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen KvK registratie zegt genoeg.

Geen KvK registratie zegt genoeg.
- Meijers zou een boetiek hebben maar geeft geen adres, alleen een straat.
- Dit is voor het eerst dat een juwelier met fysieke winkel niet "of kom vrijblijvend bij ons langs" o.i.d zegt.
- Op google maps (fotos van een jaar geleden) is er geen juwelier Meijers te vinden op de Utrechtsestraat in Amsterdam.
- En BELANGRIJKste: Dit bedrijf staat NIET in het handelsregister of LEI register van de KvK. Ieder bedrijf of rechtspersoon is verplicht te registreren, deze informatie is voor iedereen vrij in te zien. Ook gesloten bedrijven blijven nog een tijdje in het register staan, als 'gesloten'
Ik weet dus niet waar Monique Jansenoflorkeers haar pakketje vandaan heeft, maar dus niet van een Nederlands bedrijf.

3. September 2025

Oplichters

Na bestelling binnen een uur geannuleerd. Nooit antwoord gekregen en vandaag een beetje troep ontvangen wat nog geen tientje waard is. Geld natuurlijk niet terug gekregen. Antwoord op mail krijg je niet. Ik heb melding gedaan bij ACM

3. September 2025

Oplichting

Oplichting. Nooit een pakket ontvangen en 0 reactie op mails die ik gestuurd heb. Kwam er helaas te laat achter.

Oplichting

Ik heb de site gecontroleerd een foto gemaakt van een artikel dat ze verkopen.(van 179.95 voor 49,00). En met Google lens opgezocht. Zie ik dat het bij bol.com verkocht wordt voor 10 euro! Ook te koop bij Ali express shein. Dus oplichting. Altijd de site controleren als het te mooi is om waar te zijn. Ik heb hier dus niks besteld.

2. September 2025

Meijer juwelier oplichting

Helaas ben ik er weer in getrapt.
Er werd geadverteerd met grote kortingen, vanwege het overlijden van haar echtgenoot waardoor de winkel moest sluiten.
Wat gekocht en online betaald, ik heb een mail ontvangen maar nooit is het pakketje binnen gekomen, tot ik het bericht hier op trust pilot las dat het pure oplichting was.
Ging bij mij gelukkig om niet om veel geld, €30,- maar voor oplichting is iedere euro teveel :(

14. August 2025

Opgelicht

Ik had een advertentie via Instagram gezien met hoge korting, ze zou stoppen omdat haar man zou zijn overleden.

Er stonden leuke sieraden op. Ik heb voor een best bedrag besteld(€207) via iDeal betaald helaas. Je krijgt gelijk een mail een een dag later met de track en trace. Maar als je dit aan klikt blijkt de site nergens meer te bestaan.

Ik kom nu net weer de site tegen maar nu zou ze zijn gestopt omdat haar zoon overleden is.

Kunnen we niet met een groep aangifte doen? Laat even weten wie hieraan mee wil doen?

Misdadig en Crimineel

Walgelijk om zo misbruik te maken van mensen. Alles is nep! Deze site bestaat niet en verdwijnt uit de lucht zodra je hebt betaald. Misdadig en crimineel!!!

13. August 2025

Oplichters

Ook ik heb mail ontvangen dat mijn bestelling is verzonden, track en trace werkt niet, site bestaat niet meer, wel betaald!
En deze keer helaas niet met PayPal betaald wat ik online normaal wel altijd doe. Wat nu...?! Pech, geld weg?

3 sept: website staat ineens weer online met een aftelklok van 11 uur tot sluiting!!!! Trap er niet in, tracking en/of bestelnummer volgen werkt niet !!!

26. August 2025

Oplichters

Ik heb in totaal aan sieraden €150,- voor betaald en ik heb tot nu toe geen sieraden gekregen. Net zoals de andere reviews heb ik ook een mail ontvangen dat mijn bestelling onderweg is, maar helaas nergens te traceren. Heb een mail gestuurd en ook geen antwoord gekregen. Heb de website ook opgezocht en die bestaat ineens ook niet meer. Het is een grote oplichterij en heb aan de politie gemeld. F*****g oplichters en hoop dat deze mensen karma krijgen en 100x zo erg is.

13. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr