Mei-Li Bewertungen

TrustScore 2 von 5

1,8

Zeer onprofessionele en onvriendelijke service. Ik had een kleedje uit de rek genomen en liet uit beleefdheid een andere klant mijn kleur even passen. Toen ik daarna zelf wilde passen, werd ik... Mehr ansehen

Zeer moeizame communicatie! Weinig of geen reactie op mails! Ik wou een artikel retourneren en volgde hiervoor de retourinstructies. Ik kreeg geen reactie op mijn melding per mail en dus ook geen r... Mehr ansehen

Twee truien gekocht aan €30 per stuk (normaal €80 per stuk) dus ik verwachtte een degelijke kwaliteit. Helaas begonnen ze al na drie weken op te wollen, wat erg teleurstellend is. Daarnaast heb ik... Mehr ansehen

De twee laatste bestelling liepen volledig fout! Verkeerde items geleverde, te weinig items geleverd. Ondertussen al twee weken aan het wachten op een terugbetaling van €39.95. Al herhaalde bericht... Mehr ansehen

Mangelhaft

20 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Nooit bestellen

Nooit bestellen
Ik wacht nog steeds op mijn geld na een berichtje te hebben ontvangen dat het artikel is uitverkocht.
Ze antwoorden op niets.
De grote jan uithangen op instagram kunnen ze. Influencers betalen lukt hen, maar eerlijke klanten terug betalen….hhmm

7. März 2024

NIETS BESTELLEN

NIETS BESTELLEN: 2 weken geleden besteld en betaald maar tot op heden niets ontvangen en de communicatie is nihil en onduidelijk. Ik overweeg juridische stappen als ik niet snel een terugbetaling krijg of de verzending wordt verstuurd

14. März 2024

VERSCHRIKKELIJK

Slechtste webshop ooit. Geen info over maten, hoe een kledingstuk valt, hoe je zaken moet terug sturen.... Heb 2 weken geleden 4 items besteld, bij het ontvangen zaten er maar 3 items in. 1 van de 3 items was een pull in het verkeerde kleur. Toen ik contact opnam via instagram zei men dat de bestelde kleur was uitverkocht en ze daarom een andere kleur hebben mee gegeven ( de kleur stond nochtans "in stock" op de website). Over het ontbrekende item garandeerde ze mij dat dit nog ging nagestuurd worden. Een week later zag ik dat men is gestopt met de webshop, toen ik vroeg of ik mijn ontbrekende item nog zou ontvangen werd mij opnieuw beloofd dat het item zou nagestuurd worden. Een paar dagen later kreeg ik plots een sms met de vraag voor mijn rekeningnummer omdat het item toch was uitverkocht (opnieuw stond in stock op de website). Slechtste communicatie en service ooit. Ik vermoed dat men gewoon gereserveerde items verkoopt aan andere klanten in hun fysieke winkels. Na meer dan een week ook mijn geld nog niet terug gekregen. Ik shop hier NOOIT meer

27. Februar 2024

Leuke kleren

Al meerdere leuke stuks gekocht, altijd een top service en helpen je direct bij vragen!

1. September 2023

Vermijden!

Begrijpen jullie zelf wat er in jullie algemene voorwaarden staat? Verschillende regeltjes voor de aankopers, binnen de 12u melden als er iets mis is met een artikel.. En waar zijn de rechten van de consument? Jullie mogen mensen zomaar bestelen, maanden wachten met terugbetalingen of er eindeloos over doen om een artikel op te sturen die initieel zelfs niet in ‘stock’ was. Veel shop verkopen, dat kunnen jullie goed. Jullie zijn de meest onprofessionele ‘webshop’ die ik ken. Ronduit degoutant!

1. Februar 2024

Na bijna 2 maanden mn geld nog niet terug

Ik heb een retour geplaatst begin januari en tot op vandaag heb ik nog altijd mijn geld niet terug!! Sinds enkele dagen zijn ze enkel te bereiken via Instagram?!?! Berichten worden zelfs niet beantwoord, heel soms “we vragen het na” maar nog steeds niet ontvangen! Echt degoutant

23. Februar 2024

Weinig communicatie en teleurstellende levering en service

Ik heb op 17 januari een bestelling geplaatst van artikelen die op de website nog als voorradig stonden. Ik krijg dan plots na 3 dagen een sms dat er sommige artikelen nog geleverd moeten worden bij jullie. Daarna meer dan een week niets meer gehoord en order nog steeds niet verzonden. Ik heb dan uiteindelijk mijn centen teruggevraagd en na veel sms'jes heen en weer gingen jullie het terugstorten. Nooit mijn centen teruggezien en plots lag het pakket bijna 3 weken na besteldatum dan toch in de brievenbus. Ook weer geen enkele communicatie. Altijd heel mooie reclame, maar zeer jammer dat de levering zo traag en chaotisch verloopt, zonder goede communicatie.

17. Januar 2024

Superfan

Al verschillende malen kledij en accessoires besteld online en ook gekocht in de winkel. Steeds supertof kledij en leuke spulletjes te vinden. Kwaliteit is ook top !

20. Februar 2024

Een top winkel!

Super leuke winkel met betaalbare kleding! Steeds een vlotte service! Ik bestel zeker nog eens iets bij jullie!

20. November 2023