MegaFlis Bewertungen 380

TrustScore 2 von 5

2,1

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ekstremt lang leveringstid ut fra Megaflis. ordren ble oppdatert til "plukkes" og ble stående slik i nærmere en uke før den kom videre. opplysninger om lagerstatus på nettbutikk bør ikke stoles på, få... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Denne bedriften driver med svindel. De selger produkter som ikke fungerer. Når du går for å bytte pruduktet, tar dei det ikke inn igjen. Svært dårlig og uhyggelig kundeservice. I motsetning til mange... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte 4. april. I dag er det 28. april. De har ikke sendt bestillingen min. Jeg ringte kundeservice to dager på rad og fikk ikke svar. Sendte to e-poster. Til slutt fikk jeg et svar der de sa de sk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har renovert badet og har handlet mesteparten til dette prosjektet hos Megaflis Fredrikstad. De som jobber der er helt fantastiske. Alle er hjelpsomme og imøtekommende. De yter service langt utover... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Badezimmerrenovierung
  2. Bäderstudio
  3. Möbelgeschäft
  4. Fliesenfachhandel

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte en vare i begynnelsen av juni…

Bestilte en vare i begynnelsen av juni 2025, estimert levering 07.06.2025.
Nå den 22.07.2025 har jeg fortsatt ikke fått varen og aner heller ikke når jeg eventuelt får den.
"Kanskje" nesten uke.....

Lite eller ingen informasjon underveis.

Kundersevice er hyggelig nok å snakke med, men de kan ikke svare på når man eventuelt får det man har bestilt og det er for dårlig.

22. Juli 2025

Varer som ikke kommer

Ble lovt kjøkkenbenk og vask levert 17 juli. Selger anbefalte og montere så fort som mulig og ikke la benkeplate ligge lenge i garasje eller bod. Jeg demonterte kjøkkenbenk og vask så alt var klart til levering. Ingen benkeplate kom, plutselig kom det mail om flytting av lager...dette er noe de burde visst om og varslet om! Jeg ble lovet levering igjen til 21. Juli...vi drøyer ferieturen 2 dager slik at varene ikke blir stående ute. Nå er klokken 21:10 21. Juli, - og står fortsatt uten vask og benkeplate!! Dette er altfor dårlig!

29. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ble trilllurt med ny og dårligere vifte

Etter at den gamle vifta ble ødelagt (en liknende modell av denne: megaflis. no /bad /baderomsvifter/flexit-baderomsvifte-classic-eco-100-std-sort), så fikk jeg en ny vifte av en ung kar som jobbet ved Megaflis Alnabru. Ettersom den gamle modellen var utgått skulle jeg få en som skulle være ganske identisk (megaflis. no /bad /baderomsvifter/thermex-silent-one-100-baderomsvifte-hvit). Istedenfor fikk jeg en som var betydelig dyrere og dårligere. I tillegg var ikke den indre størrelsen lik som den gamle, noe som førte til at man måtte brekke litt av vifta for å få den i hullet. Jeg føler jeg har blitt trilllurt og at de ga meg en dyrere vifte for å tjene på dette (selv om den gamle vifta gikk på reklamasjon). Nå er jeg nødt til å kjøpe en ny en. Det er lite sjans jeg vil kjøpe en ny vifte fra megaflis eller spørre dem om anbefalinger fordi de vet ikke en dritt!

12. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte verktøy for 3 uker siden uten…

Bestilte verktøy for 3 uker siden uten at bestillingen er sendt, på nettsiden på bestillingen står det «Bestillingen er registrert i vårt system, men er ikke oversendt til vårt lager ennå». Dette er veldig useriøst og skaper ikke tillit, hvis det er slik de oppererer, styr unna å heller handle andre steder

18. Juli 2025

Varer som aldri kommer

Greit priset produkt, leveringstid ca 3 dager i følge nettsiden. Nå er det gått ca. 3 uker, etter gjentatte lovnader fra kundesenter om at "den kommer om noen dager", "den kommer tidlig neste uke", "den kommer i slutten av neste uke" etc.
Alt pga skifte av lager. Ingen informasjon på nettsiden, kun en generisk e-post for halvannen uke siden Elendig håndtering både av den/de som har ansvar for lagerbyttet, og også dårlig kommunikasjon før og underveis. Eneste lyspunkt er at de svarer raskt på telefon, og det er tross alt ikke kundebehandler som har gjort feil. Men det hjelper heller ikke på humøret med kommentaren "du kan jo bare kansellere".... Nei, dette var dårlig!!! Får se om varen kommer før jul.

13. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Villende annonsering og dårlig kundeservice

Bestilte en kampanjevare på nett 29.06 da det var tomt på lager for varen i min lokale Megaflis-butikk. Når jeg la inn bestillingen sto det at de hadde 194 stk. på lager og at levering var 2-5 virkedager. Nå nesten 2 uker senere så er varen fremdeles ikke plukket eller sendt - og lagerstatus har endret seg til 0 på nettsiden, men ny dato i august for påfyll. Etter å ha snakket med kundeservice skylder de på lagerflytting og at nye rutiner ikke er på plass enda osv osv. og at man bare kan kansellere om man ikke vil vente på ubestemt tid. Dette er alt for dårlig for en nettaktør i 2025 - styr unna Megaflis!

9. Juli 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bestilte varer med leveranse

Bestilte varer med leveranse, der de skulle leveres innen 5-7 dager. En uke senere er varene ikke sendt, og ingen info om det motatt. Så ringer jeg for å finne ut status sier de at de flytter lager og om man har hastverk ( de kunne ikke si når de blir sendt) at man bør bare kansellere orderen....takk for det. kastet bort en uke på dette...

Update 23.juli. Fortsatt ingenting, og ingen info 😔

9. Juli 2025

Dårlig leveringstid

Bestilte varer 15.05 og i dag 08.07 har jeg fortsatt ikke fått varene. Har kontaktet kundeservice men fikk bare beskjed om å kansellere ordren om jeg ikke var fornøyd. Har heller ikke fått estimert noen leveringsdato. Kunde opplevelsen oppfattes ikke som veldig god.

15. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elendig opplevelse med Klikk & Hent på…

Elendig opplevelse med Klikk & Hent på Megaflis Alna

Bestilte lakkerte lister via Klikk & Hent og fikk SMS om at varene var klare. Da jeg møtte opp i butikken, måtte jeg vente 45 minutter før noe skjedde – det var tydelig at varene ikke var plukket, til tross for bekreftelsen.

Da listeverket endelig kom, var det ekstremt møkkete og fullt av merker. Jeg ble bare fortalt at jeg kunne vaske dem selv(!). Etter å ha sett nærmere på tilstanden, nektet jeg å ta imot varene. Resepsjonen forsikret meg om at det skulle plukkes nye og fine lister. Etter 15 minutter fikk jeg imidlertid beskjed fra lageret om at de ikke hadde bedre varer på lager.

Deretter fulgte mer venting for å få refundert pengene. Totalt brukte jeg 1,5 time på dette – helt uten noen form for beklagelse.

Dårlig kundeservice, dårlig logistikk, og elendig kvalitet på varen. Styr unna hvis du verdsetter tiden og pengene dine.

7. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte garderobeoppheng til en fin…

Bestilte garderobeoppheng på MegaFlis til en fin pris.Veldig fornøyd med det. Leveringstid 1-3 dager. Det har nå gått 10 dager, har ringt kundeservice 3 ganger, ingen vet noe som helst. Får samme svar som første gang jeg ringte. Holder på å gjøre om på lageret- sendingen kommer "nok" til onsdag...Hvis du er misfornøyd, kan du bare kansellere ordren. Dere kan ikke skriv at leveringstid er 1-3 dager. Hva gir du meg!! utrolig provoserende. Skal ALDRI bestille noe herfra igjen.

4. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dette er en klage til Megaflis

Dette er en klage til Megaflis. Omformuler. Etter å ha venta over en time på hjelp for kjøp av baderomsmøbler. Får man tilbakemelding av en ansatt om å stille seg i kø på nytt. Når jeg sier at nå har vi ventet en time svarer en ansatt med still spørsmål mens han står på lang avstand og er i farta. Jeg spurte om hva vedkommende het for å gi butikken en tilbakemelding på deres forferdelige service. Da fikk jeg i svar at jeg ikke har noe med det å gjøre. Dette er en elendig kundeservice for en så stor kjede som er såpass anerkjent. Denne opplevelse vil føre til at verken jeg eller mine bekjente aldri ønsker å handle noe hos Megaflis igjen. Og vi vil ved hver og en anledning fortelle om overnevnt. Vi stiller med tilhenger da deres pakker ikke er flatpakket og er klare for å handle, og det er dette vi møtes. Jeg har handlet utrolig mye hos Megaflis og aldri opplevd noe lignende. Jeg ser på denne situasjonen som meget ufin og alvorlig og ønsker at tiltak blir gjort så andre ikke opplever det samme. Videre blir vi lei og ønsker å forlate butikken. Ved utgangen kommer en dame bort og forklarer at det alltid er dårlig service her. Er det slik dere ønsker å fremstå ovenfor deres kunder som ønsker å handle produkter fra dere? Jeg er rett og slett satt ut og måtte dele dette.

1. Juli 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Lagerfeil 4 ganger på rad..

Ikke noe hjelp å få fra lageret.
Masse feil i lagerbeholdning, og når butikk sier at lageret kan hjelpe med å sjekke om ting _faktisk_ er på lager, så er ikke lageravdelingen hjelpsomme - nektet å sjekke noe som helst.
Butikk og lager peker på hverandre, og ingen hjelper kunden.

4. gang på rad hvor vi bestiller noe med Klikk & Hent, får bekreftelse, leier bil og møter opp, men så får beskjed om at det ikke fantes allikevel.
Total ansvarsfraskrivelse på alle kanter

30. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Forsinkelse på fire måneder.

Kjøpte noen håndtak til kjøkkenet i slutten av mars. Disse var bestillingsvare og skulle komme til lageret i midten av april, for så å bli sendt ut. Får etterhvert en mail om en forsinkelse, på hele fire (!!!) måneder. Jeg kontakter de, og spør om dette er tilfelle - noe de bekrefter, samt sier at jeg står fritt til å kansellere ordren. Dette gjør jeg etterhvert, og ser at jeg ikke får tilbake pengene for frakt - selvom dette skyldes en feil hos dem. De har nå tjent penger på at jeg kansellerer ordren. Opplever hele greia som scam.

28. März 2025

Dårlig opplevelse hos MegaFlis Alnabru

Jeg gir en lav vurdering til Mega Flis Alnabru fordi de – i samarbeid med parkeringsselskapet Time Park Service AS – tilsynelatende har lagt til rette for at kunder skal trå i en felle og få ilagt parkerings sanksjon.

Det finnes ingen tydelig eller godt synlig informasjon ved innkjøringen eller på parkerings området som informerer om at man må hente en gratis parkerings billett. Tidligere har det heller ikke vært et krav for å benytte kunde parkeringen.

Parkeringsselskapets praksis virker som om de bevisst venter på at kunder skal bryte reglene uvitende. Jeg parkerte kun i forbindelse med et kort besøk hos Mega Flis, noe som dokumenteres med kvittering:

Handle tidspunkt: 20.06.2025 kl. 12:03

Kontrollperiode: 20.06.2025 kl. 11:56 – 12:03

Tidslinjen – sammen med observasjoner fra andre kunder som forteller at de så kontrolløren stå på avstand og le av kundene – gir et inntrykk av at dette er en bevisst strategi for å ilegge bøter fremfor å informere og veilede. Dette oppleves som uprofesjonelt og svekker tilliten til både butikken og parkeringsselskapet.

Denne hendelsen gjelder saksnummer 2081149 hos Time Park Service AS.

20. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Simen reddet dagen – service i særklasse!

Vi ønsker å gi en stor takk for fantastisk service vi fikk hos Megaflis i går. Vi hadde kjørt fra Oslo til Vestby for å få tak i produkter som ifølge nettsiden skulle være på lager. Det viste seg dessverre at informasjonen ikke stemte, men Simen tok tak i situasjonen med en gang og løste det hele med kreativitet og stå-på-vilje.

Tusen takk for hjelpen – vi setter stor pris på innsatsen!

18. Juni 2025

Utrolig sen levering

Utrolig sen levering!

Bestilte sentralstøvsuger 23 mai, og varen er fremdeles ikke sendt i dag, 6. juni. Etter å ha purret litt på dette fikk vi beskjed på mail at den skulle prioriteres og at den skulle komme snart, men etter ytterligere et par dager er det ikke skjedd noe ennå og vi år nå beskjed om at den ble KANSKJE sendt i neste uke. Sorry, men dette var en dårlig start på kundeforholdet!

6. Juni 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Utrolig dårlig service.

Utrolig dårlig service.
Kjøpte en gresstrimmer på megaflis Billingstad. Denne sluttet å virke etter 2 ganger. Sendte maskinen inn til reparasjon. Etter 2 uker og mange telefoner og oppmøte i butikken fikk jeg til slutt svar at den tidligst var ferdig om nye 5 uker. Dvs over 7 uker og i praksis hele sommeren. Vi er midt i sesongen og dette er til vesentlig ulempe for meg som forbruker. Iflg forbrukerkjøpsloven har man krav på en lånemaskin når reparasjon går ut over 2-3 uker og det til vesentlig ulempe for forbruker. MegaFlis vil ikke låne ut noe i mellomtiden og heller ikke gi ny maskin eller pengene tilbake.
De svarer heller ikke på mail.
Dette blir en sak for Forbrukerrådet.

Skal definitivt styre unna megaflis i fremtiden!!!

Edit: Etter jeg skrev denne anmeldelsen og ringte dem ang forbrukerkjøpsloven fikk jeg en låne-gresstrimmer til reparasjon er ferdig. Så det lønte seg å klage litt …

3. Juni 2025

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice.

Megaflis kløfta bør lære eller gi kurs til noen av sine ansatte for å behandle kunder med respekt. Jævlig irriterende.

Megaflis Kløfta

24. Mai 2025

De prøver å lure

Hei, Vi dro til butikken deres fordi dere hadde kampanje (50 prosent Rabat) på skyvedørsgarderober i april og vi ønsket å benytte oss av tilbudet. Selgeren opplyste at prisen på fakturaen allerede var rabattert, men dette stemmer ikke. Vi føler oss lurt. Jeg ber om at dere retter opp feilen og tilbakebetaler det beløpet som er fakturert for mye. Jeg forventer en løsning innen 7 dager, ellers vil klagen bli sendt videre. Bevisene vil eventuelt bli brukt i retten.

4. April 2025

Veldig skuffende opplevelse.

Veldig skuffende opplevelse.
Vi dro til butikken på grunn av et tilbud på skyvedørsgarderobe, og gjorde det klart at vi kun var interessert i modellen som var på kampanje. Den ansatte tegnet løsningen for oss og bekreftet at prisen var etter rabatt. Dette står også tydelig på fakturaen.

I ettertid viser det seg at vi ikke har fått rabatten likevel. Enten har vi blitt lurt, eller så har den ansatte gjort alvorlige feil. Vi hadde aldri kjøpt dette uten rabatt.

Vi har bedt om at feilen rettes opp og forventer tilbakebetaling av 50 % innen 7 dager. Saken vil ellers bli tatt videre.

4. April 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr