Meatery Ringsted Bewertungen 247

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mega dårlig mad/service men til gengæld mega dyrt👎🏻 Vi ankommer 8 mennesker kl 19 hvor vi har bestilt bord. Vi ville alle have plankebøf men det kan ikke lade sig gøre da restauranten er løb... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Meatery. Restauranten har en hyggelig og indbydende atmosfære, som gør, at man straks føler sig velkommen. Personalet var helt i top – meget venlige, opm... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejlig oplevelse igen, vi fik anbefalet en tomahawk steak og den skuffede bestemt ikke! Virkelig saftig mør og stegt godt! Tilbehør osv var også helt perfekt, endnu et dejligt besøg her både madmæssig... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En virkelig god oplevelse vi fik, da vi besøgte dette flotte sted. Sjov og underholdende betjening, super god mad og nogle flotte lokaler. Det er ikke sidste gang at vi spiser hos Meatery 😀

1. Amerikanisches Restaurant

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

[M]eatery er Ringsted’s nye spændende Café & Restaurant. Vores moderne indretning er med til at give en hyggelig stemning, maden og kvaliteten altid i top.

4,5

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Suveræn mad og virkelig god stemning

Suveræn mad og virkelig god stemning, hyggelig musik med varm belysning som skaber en ro over middagen - både hovedret, sides og tilbehør samt dessert blev nydt.

Det kan klart anbefales at spise her, om det er en date eller tur med venner og familie

25. Oktober 2025

Foretrukne spisested

Vi fejrede vores søns 18 års fødselsdag, hvor hele familien blev inviteret til brunch. Det var en super lækker smagsoplevelse, med mange forskellige delikatesser.
Vi fik er virkelig god betjening, og Vi vil klart anbefale deres Brunch.
[M]eatery Er blevet vores foretrukne spisested.

12. Oktober 2025

Firma fest på Meatery

Har været på Meatery med firmaet til selskab på 20 personer, vi fik tre retters menu og alt spillede bare perfekt!
Udvalgte vine og ikke mindst deres dry-aged 100% danske kød gør det endnu mere intenst.

Helt klart værd at kører her ned til, vores firma ligger tæt på Roskilde og det var hele køreturen værd.

Fem store stjerner her fra!

17. Oktober 2025

Utrolig mørt kød

Utrolig mørt kød, og meget af det. Hyggelig indretning :) behagelig betjening. Ikke sidste besøg her

20. Oktober 2025

Lækker mad

God stemning, mad og betjening.
Maden levede op til forventningen, portionerne mætter godt.

18. Oktober 2025

10 ud af 10

Virkelig god mad, bøf stegt til perfektion. Super god service, smilende og glade. Tjenerne er friske på at hjælpe dig, og give gode råd hvis der er noget man er i tvivl om ift maden. Hyggeligt sted med god atmosfære.
Kan anbefales.

18. Oktober 2025

Undertilberedt fisk

Fik stjerneskud. Fisken var ikke dampet ordentligt igennem og rå i midten. Ikke særligt lækkert.

14. Oktober 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Skuffende madoplevelse under gennensnittet for mad med priser over gennemsnittet

Min kæreste og jeg bookede bord en fredag aften og fik en skuffende oplevelse ud af besøget. I min optik er priserne skruet noget op i forhold til det generelle niveau på en gennemsnitlig restaurant i de mindre byer på Sjælland. Især når det man får serveret bestemt ikke er over gennemsittet!
Jeg bestilte en tatar der dog var en forret, men valgte at bestille en gang pommes frites dertil for at supplere. ALt koster ekstra men jeg bestilte dog trøffelsalt på mine pommes til 15 kr oven i prisen. På mine pommes var drysset et sort ubestemmeligt pulver der hverken smagte af salt eller af trøffel. Min meget lille portion tatar var lige til den grove side og dertil var lagt et lille bitte stykke FROSTrundstykke og en pakke lurpak smør. Det er simpelthen for ringe! til den pris. Jeg grinede af den tallerken må jeg indrømme. Især når de så tillader sig at charge 99,- oven i prisen da jeg vælger at bestille en forret som hovedret. Også selvom jeg så valgte at supplere med pommes frites. Så i alt for en lille tatar der ikke var overvældende 279,-. Derudover var tjeneren meget ny måske, for hun skulle spørge om mange ting undervejs og misforstod ordren på drikkevarer. Da jeg endelig fik mit glas vin var det ikke koldt som det bør være men lunkent. Min kæreste bestilte en burger og den var ganske lillebitte og bestemt ikke noget ud over det sædvanlige, nærmest kedelig. Pommes her skal også bestilles som ekstra side og dyppelse ud over også. Alt sammen til den dyre side. Vi nænnede ikke at komme med kritik til den usikre og meget forsigtige tjener, så kritikken må komme herinde.
En ting er sikkert. Vi vælger aldrig at spise her igen. Det er simpelthen for mange penge for noget der på ingen måde er pengene værd. Måske de brillerer på deres bøffer, men så skal man lade være at have de andre ting på menukortet hvis man ikke gider gøre noget ud af de retter.

26. September 2025

dårlig mad og service

bestilte en måneds steak med pomfrits ,denne var dårligt stegt med mange sener samt meget fedt. klager over dette, men kun 2 unge piger som ikke kunne tage stilling til dette .samt 2 kokke som ikke kunne dansk og måske ikke havde arbejds tilladlse da de hurtig forsvandt, meget dårlig mad og oplevelse , kan ikke anbefales torben

14. September 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Havde hørt så meget godt om dem men vi…

Havde hørt så meget godt om dem men vi blev godt nok skuffet . Først og fremmest 62 kr for en kande postevand med is det burde være ulovligt

Endvidere så bestille vi mad og jeg bestilte pommes Anna og jeg fik en meget slatten en af slagsen og det fortalte jeg kunne få en ny men det ville være som den første da det var deres måde at lave den på . Jeg afslog da de sagde der ville gå stykke tid før de kunne lave en ny . Og jeg ville gerne spise min bøf og sauce varm … da vi var gået kunne jeg se jeg havde betalt for den trods jeg kun havde taget en bid . Det syntes jeg ikke man kan byde kunden . Kødet var en positiv bekendtskab

3. Juli 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr