Meatery Ringsted Bewertungen 247

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mega dårlig mad/service men til gengæld mega dyrt👎🏻 Vi ankommer 8 mennesker kl 19 hvor vi har bestilt bord. Vi ville alle have plankebøf men det kan ikke lade sig gøre da restauranten er løb... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Meatery. Restauranten har en hyggelig og indbydende atmosfære, som gør, at man straks føler sig velkommen. Personalet var helt i top – meget venlige, opm... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejlig oplevelse igen, vi fik anbefalet en tomahawk steak og den skuffede bestemt ikke! Virkelig saftig mør og stegt godt! Tilbehør osv var også helt perfekt, endnu et dejligt besøg her både madmæssig... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En virkelig god oplevelse vi fik, da vi besøgte dette flotte sted. Sjov og underholdende betjening, super god mad og nogle flotte lokaler. Det er ikke sidste gang at vi spiser hos Meatery 😀

Unternehmensdetails

1. Amerikanisches Restaurant

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

[M]eatery er Ringsted’s nye spændende Café & Restaurant. Vores moderne indretning er med til at give en hyggelig stemning, maden og kvaliteten altid i top.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde en skøn oplevelse i dag

Havde en skøn oplevelse i dag! Normalt vælger jeg altid bearnaise men den søde tjener rådede mig til at prøve deres hjemmelavede svampesovs og jeg må sige den skuffede ikke! Fantastisk valg til min mørbrad🤩

27. Februar 2026

Lækker smagsoplevelse

Det var en god restaurant oplevelse, lige fra tjener til det helt fantastiske kød der blev serveret for os. Vi havde bestilt tour de steak som helt klart kan anbefales hold nu k… hvor var det en lækker smagsoplevelse. Denne restaurant er bestemt et besøg værd.

Ekstremt lækkert måltid!

Er lige blevet færdigt med et ekstremt lækkert måltid! Hvor service og kvalitet er lige i top!

- Var faktisk lidt i chock over, hvor stor en cocktail man får, iforhold til andre spisesteder.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækker ribeye med et godt udvalg af…

Lækker ribeye med et godt udvalg af tilbehør. Godt mør og perfekt stegt
Maden kom samlet til hele selskabet

Den bedste anmeldelse i verden
Vild god resturang mange medarbejdere der tog godt i mod en. God mad dliv helt vildt medt🥰☺️😋🤤😱 kan klart anbefales de kalde mig også en prinsesse som er helt rigtig😂🤗🤭😙😚😊🥰😍😝😱🤤

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meatery Ringsted er et klart must try!

Meatery Ringsted er et klart must try, hvis man er til kvalitets kød der har fået lov til at modne, alt for at give gæsten en kraftig og saftig bid.

Min kone og jeg er kørt 40 minutter for at fejre min fødselsdag, da vi var blevet anbefalet Meatery af nogle i familien.

Jeg er en kæmpe kød elsker og er absolut IKKE blevet skuffet.
Prisen afspejler kvaliteten.
Er du som mig, så prøv Meatery Ringsted.

24. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meatery materidt

Ankom 19.15 - fik vores mad 20.25. Tilbydes en kop kaffe på huset grundet forsinkelsen. Mad:: En grå, gennemstegt oksemørbrad (med klistret pebersovs) bøffen var bestilt medium. Tjener / manager? Spørger om det smager os. Må konstatere at bøffen ér gennemstegt- tilbyder lidt utydelig t en øl? Øh! Nej tak, Vi sidder og drikker rødvin…”vi finder på noget” siger han og forsvinder - vi ser ham aldrig igen.
Coleslaw fed og gullig. Bvadr!
Pommes fritetterne var udmærkede.
2 flade kopper kaffe som plaster? Dem fik vi helt naturligt på en italiensk i Nykøbing F oven på et bedre måltid til det halve af hvad vi kom af med på Meatery.
Smart i en fart - mindre professionelt
Ps. Lad være med at prøve at overtale kunderne til noget andet end det de bestiller- vi er ikke med i en konkurrence om højere omsætning.

14. Februar 2026

Meatery i Ringsted

Meatery i Ringsted, er virkelig en køretur værd! Magen til lækkert mad og fantastisk betjening.
Kæmpe anbefaling til det lækre sted, med dansk kød på menukort og folk der tilbereder det så lækkert, så selv kødskeptikere bliver kødelskere 👌

13. Februar 2026

Skøn oplevelse

Meatery i Ringsted er virkelig et besøg værd. Maden er lækker, veltilberedt og mere end rigelig, så man går aldrig sulten derfra. Vi blev også mødt af en rigtig sød og imødekommende tjener, som gjorde oplevelsen endnu bedre. Hyggelig atmosfære og god kvalitet – helt klart et sted, jeg vil komme tilbage til.

7. Februar 2026

Rigtig god oplevelse !!

Rigtig god oplevelse.
Ekstremt lækkert kød.
3 forskellige slags gode sovser. Super fine sprøde grønsager.

Virkeligt godt personale!
Super søde og gode :-)

31. Januar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr