Voor vegetariërs. De vegetarische maaltijden van Mealprep. kan ik aanbevelen. Niet te zout, niet te vet, smakelijk bereid met gezonde ingrediënten, geserveerd in een handzaam doosje dat bij het oud... Mehr ansehen
Ik heb twee koolhydraatarme pakketten besteld bij Mealprep.nl, bereid door verschillende preppers. De maaltijden waren goed verpakt en eenvoudig op te warmen in de magnetron. Beide pakketten waren h... Mehr ansehen
Maaltijden zijn erg lekker en niet duur in verhouding tot die bij andere partijen. Klantenservice reageert snel op vragen en als er iets mis gaat wordt dat snel en zonder problemen opgelost. Kortom... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Mealprep.nl brengt gemak en gezondheid bij elkaar. Met onze app helpen wij jou om meal preps te vinden die eiwitrijk, lekker en gezond zijn. Wij brengen de beste meal prep merken bij elkaar zodat jij niet meer verder hoeft te zoeken! Ontdek onze vers bereide meal preps, inclusief sportmaaltijden, fitness maaltijden en halal maaltijden. Geniet van kant-en-klare maaltijden die perfect zijn voor een actieve levensstijl. Of je nou wilt afvallen, droogtrainen of spiermassa wilt aankomen, op Mealprep.nl vind je maaltijden voor iedereen!
Kronenburgsingel 525 , 6831 GM, Arnhem, Niederlande
- info@mealprep.nl
- mealprep.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Heerlijk eten tegen een goede prijs
Niet aangebeld terug gekomen met een…
Niet aangebeld terug gekomen met een onvolledige bestelling in een oververhitte auto , maaltijden met het afgesloten plastiek stond bol , voor een eerste en laatste bestelling was dit een totale fiasco en geen geld terug of een nieuwe bestelling ontvangen 😡😡😡😡😡😡
nooit wat gekregen
Voor mij bepaalde maaltijden veel te…
Voor mij bepaalde maaltijden veel te pittig. Dat mogen ze wel duidelijk aangeven. Ik had er gewoon last van mijn maag van.
maaltijden waren warm bij levering
maaltijden waren warm bij levering. zelf 2 ijspakjes in kartonnen doos bij levering waren warm. Maaltijden roken zuur en bedorven. een maaltijd nog geprobeerd, kip leek ok, maar broccoli smaakte zuur.
Bezorging in twee delen zonder…
Bezorging in twee delen zonder mededeling. 3x niet gereageerd op meldingen.
Goed maar duurder dan de andere bezorgers van preap meals
Het eten is van erg goede kwaliteit maar bij veel gerechten moet jezel nog rijst of pasta toevoegen
Daardoor vind ik het aan de dure kant .
En het is jammer dat je geen datum kunt afspreken van bezorgen .
Alles even lekker
Snelle bezorging.
Alle gerechten zijn echt heerlijk en lekker gekruid.
Makkelijk en snel op tafel met een druk bedrijf toch gezond en lekker eten.
Top.
Uitstekende sportvoeding
De maaltijden zijn zeer goed vullend en niks te weinig en ik merk dat ik hier beter van word in mijn sport.
Mealprepnl is top
Al meerdere keren besteld bij Mealprepnl, altijd een nette levering en handig dat er verschillende preppers op een plek te vinden zijn. Hier wordt zeker vaker besteld!
Livraison très rapide et bons repas
I pay for the “guaranteed cold” option
I pay for the “guaranteed cold” option, yet I find my food thrown on the porch late in the evening with the ice melted, without any notification that the food is arriving (I used to get those. Upon contact, CS tells me “oh we work with different delivery companies but the food should be cold”, how is that a solution? Never again, and I used to purchase all my meals there.
Goeie maaltijden en bespaart tijd
Ik heb een mail gestuurd maar helaas…
Ik heb een mail gestuurd maar helaas daar geen reactie op gekregen. Een aantal maaltijden waren zo pittig dat ik het eten heb moeten afspoelen omdat ik het anders echt niet weg kreeg, onder andere de Thaise Curry en de rode pasta.
Super goed ga weer bestellen
Gezonde maaltijden voor fijnproevers
De maaltijden in deze set zijn van uitzonderlijke kwaliteit. Een combinatie van verschillende smaken, soms wat scherper gekruid maar altijd super van smaak. Absolute aanrader voor variatie en smaakbeleving. Verbeterpunt zijn de bakjes omdat die tijdens het transport kunnen beschadigen. Maar niet zo erg dat de diepgevroren maaltijden daardoor niet gebruikt kunnen worden.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.