Jeg kommer rundt til mange kursussteder, men MBK er mit yndlingssted at komme. Når man skal lytte til oplæg, er der rigtig rart at være et sted, hvor øjnene kan hvile mange steder. Jeg oplever, at a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
rigtig god service for under og efter vores lederseminar hos MBK. Derfor valgt vi MBK som ligger centralt. forstander på Søndersøhave
Unternehmen hat geantwortet
Behagelige og hyggelige lokaler med gode siddepladser og borde. godt syn til tavler og lign. Gode udluftnings muligheder. Nem adgang via elevator til etagerne Dejligt udemiljø til pauser med mulighe... Mehr ansehen
MBK er Danmarks bedst evaluerede kursuscenter! Vore lyse, sjove, skæve, inspirerende, smukke og venlige kursus- og mødelokaler er beliggende i centrum af København, kun 500 meter fra Nørreport Station (lige ved Rundetårn). Beliggenhed, lokaler, service og forplejning er i verdensklasse - og er ovenikøbt til at betale.
Pilestræde 61, 1112, København K, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Et skønt filurligt sted, masser af sjove ting at se på og blive inspireret af. Husk ar se op i loftet.
Forplejningen var alsidig og lækker masser af frugt og grønt.
Et sted jeg vil tilbage til

Fantastik sted.
hyggeligt omgivelse.
Flot kunstværk
Dejlig lækkert mad.
Rigtig godt sted for at holde kursus.

Antwort von mbkkursuslokaler.dk
Dejlige lokaler og ultra god service. Perfekt sted at holde kursus.

Antwort von mbkkursuslokaler.dk
Central beliggenhed, tæt på Nørreport St. Hyggelige lokaler og skøn forplejning.

Antwort von mbkkursuslokaler.dk
Hyggeligt kursussted, Fantastisk indretning, lækker frokost. Kan absolut anbefales

Antwort von mbkkursuslokaler.dk
Lækre faciliteter og god mad og øvrig forplejning.

Antwort von mbkkursuslokaler.dk
Hold op nogle lækre omgivelser at være på kursus i. Vi fik lov at sidde på 4. sal (der forefindes elevator) hvor væggene var prydet med smukke billeder, kunstneriske spejle og et betagende mesterværk. Hvis man tager trappen op, vil man på sin bestigning støde på flere finurlige kunstudstillinger. Der ud over var forplejningen i top. Kaffe og flere forskellige luksus the, morgenmad, mellemmadsfrugt, lækker goddieback og eftermiddags snack. Teknikken spillede, med god belysning og projekter mm. Personalet var synligt og smadder søde. Stor ros her fra

Antwort von mbkkursuslokaler.dk
Når man afholder et kursus "ude i byen" - så er det jo for at have fokus på indhold - og ikke alt det praktiske, som OGSÅ skal være i orden; AV-midler, fysiske rammer - lyse og herlige lokaler med fornuftig temperatur, adgang til kaffe og andre stimulerende drikkevarer, styr på diverse madvarer som morgenmad, frokost, mellem-hygge-frugt-, kage og chokolade. Det hele spiller! Samtidig er der et synligt og yderst hjælpsomt personale - som løser alskens uforudsete opgaver på et øjeblik. Der er ganske enkelt ikke nogle "minusser". MBK leverede 4 fejlfrie dage - og vi havde et lærerigt og fokuseret kursus!

Antwort von mbkkursuslokaler.dk
Det er nu 2. gang vi er til pædagogisk dag hos MBK, og igen har det været fuldstændig fantastisk. Vi bliver hjulpet igennem dagen, og der er ikke noget som vi ikke sammen kan finde ud af. Det at være i deres skønne lokaler med kunst inspiration, giver os meget at gå hjem med, som ikke umiddelbart var en del af dagen.
Forplejningen er altid i top, og vi bliver mødt hele dagen af skønne samarbejdsvillige med arbejdere.

Antwort von mbkkursuslokaler.dk
Virkeligt gode lokaler til møder. Det ligger lige midt i København og er meget fint. Goder snaks til pauser med mulighed til alternativ som frugt. Fantastisk frokost og super service.

Antwort von mbkkursuslokaler.dk
MBK er altid en fornøjelse. Gode lokaler, hyggelige omgivelser, central placering.

Antwort von mbkkursuslokaler.dk
Fantastisk sted! Farverigt og finurligt - et sted hvor kreative tanker får frit løb og sågar leverer impulser der stimulere de kreative tanker.
Skøn catering og sødt personale. Vil gerne særligt rose den søde receptionist, som er den første man møder - og altid med STORT smittende smil.

Antwort von mbkkursuslokaler.dk
Meget fantastik sted. Søde mennesker, god service utrolig skørt og skønt.

Antwort von mbkkursuslokaler.dk
Smadder hyggelige omgivelser med god personlig betjening og super forplejning.
Det var hverken første eller sidste gang vi var dér.

Antwort von mbkkursuslokaler.dk
Det var bare en god oplevelse, dejlige lokale, dejlig service - gode lokaler, så alt i alt bare godt

Antwort von mbkkursuslokaler.dk
MBK´s kursuslokaler i Pilestræde er en meget positiv oplevelse som kursist.
Udstyr i lokalet var fint således der kunne skiftes mellem Power Point og flipboards - sikkert noget der findes de fleste steder.
Det som jeg var særlig begejstret for var at der var mulighed for at booke en P-plads på adressen (i hjertet af Kbh.) samt den spændende indretning med massevis af finurlige artikler på vægge mm.
Det er med til at fjerne fokus fra kurset i pauserne hvilket give fornyet energi.
Fin forplejning i pauserne og at man skal på en lille spadseretur for at spise frokost i en dejlig restaurant med fin forplejning.

Antwort von mbkkursuslokaler.dk
Dejlig atmosfære og venligt personale. Gode kursuslokaler der indeholder det man har behov for.

Antwort von mbkkursuslokaler.dk
På en ganske almindelig hverdag kan oplevelsen af ualmindelig entré i rum med venlige og veloplagte personaler gøre en forskel.
Omgivelserne appellerer til nysgerrighed og behag. Forplejningen er lækker,

Antwort von mbkkursuslokaler.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.