MBG Sweden Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra information om produkten samt även bra information om fraktalternativ. Frakten fungerade bra och var snabb. Summering: Enkelt att handla från MBG. Tjänsten att få skåpet inburet onödigt d... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Besökte Granngården och deras kemikalieskåp fångade min blick. Av nyfikenhet tittade jag vilket företag som tillverkat skåpet och till min förtjustning såg jag att det stod MBG Sweden. Ett svenskt f... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket trevlig erfarenhet att beställa här. Fick ett grymt bra pris då man handlar direkt av tillverkaren och de skickade med fri frakt. Leveransen var grymt snabb och med tillägget för inbärning o... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Unternehmensdetails

1. Tresor- und Geldschrankhändler

Vom Unternehmen geschrieben

Sveriges ledande tillverkare av säkerhetsprodukter. MBG Sweden startade 2001 med en egen mission – att tänka, designa och konstruera säkerhet själva. Vi förstår våra produkter och kan ge snabb, lokal support.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Allt allt utmärkt, väska leverans och administration.

En väska med den höga säkerhet jag önskar till viktiga papper och ting.
Utmärkt leverans och administration.
Väldigt nöjd med köpet, hoppas nu bara den inte kommer behövas.

24. Oktober 2024

Hej Eva-Karin,

Stort tack för din fina recension, betyder mycket för oss. :)
Önskar dig en riktigt härlig helg!
/Sofie på MBG

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans, återkoppling direkt vid förfrågan, samt inte minst, håller vad de lovar ang pris/leverans/villkor mm.

4. Oktober 2024

Hej Per,
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Så roligt att höra att du fick en bra upplevelse från första kontakt till leverans. :)
Hälsningar
Sofie på MBG

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Köpte ett mindre värdeskåp

Köpte ett mindre värdeskåp. Blev lovad att er service avdelning skulle höra av sig men har ännu inte hört något. När jag pratade med er inför köpet bad jag om att få hjälp att montera fast skåpet. Till svar "gäller bara stora skåp och att det skulle kosta mig minst lika mycket som tjänsten för dom stora."

21. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans, bra säkerhetsgrejer och bra pris.
Kan det vara bättre????!!!!

20. Mai 2024

Antwort von MBG Sweden

Jättetack för det fina omdömet Annika. Önskar dig en underbar sommar :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

den fungerar inte

den fungerar inte

11. Mai 2024

Antwort von MBG Sweden

Det var tråkigt att höra. Som jag förstår det handlar det om ett MBG 20 med nyckel, hör gärna av dig till mig på mejl: sofie@mbgsweden.com eller ring på 0346-260232 så ser vi självklart till att lösa detta. :)

Mvh
Sofie /MBG Sweden

För stor brandbox

Bra skåp där jag inte behöver slå in kod för att låsa. Och en missuppfattning med brandboxen som jag köpte samtidigt löste MBG ut klanderfritt. Supersnabb leverans och klockren kundservice.

8. April 2024

Antwort von MBG Sweden

Tack för din feedback, tråkigt att det blev fel. Vill du göra en retur eller byta till brandbox MBG 1200 som passar i skåpet är det självklart inga problem. Bara hör av dig till oss på tfn eller mejl så löser vi det :)

Mvh
Sofie på MBG

lätt att beställa

lätt att beställa, snabb leverans

2. März 2024

Antwort von MBG Sweden

Stort tack för ditt omdöme Tommy! Värdefullt för oss att höra att allt fungerade bra :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fick snabbt mejl att varan skickats

Fick snabbt mejl att varan skickats. Fick dock ta kontakt med företaget eftersom jag inte fått besked av Schenker att varan levererats till postombudet, Det hela löste sig vid kontakt med företaget. Varan fanns hos postombudet.

22. Dezember 2023

Antwort von MBG Sweden

Hej Jan & God fortsättning :)

Tack för din feedback, väldigt uppskattat!

Bra pris och snabb leverans

Bra pris och snabb leverans
Negativ var att medskickad manual var helt oanvändbar-på engelska och gällde ett annat skåp!!!
Skickade mail till mbg och fick snabbt svar med ny och användbar instruktion.
Förslag: gör en svensk manual med bilder som motsvarar skåpet!

22. November 2023

Hej Curt,

Stort tack för din feedback, det uppskattas. Självklart ska rätt manualer medfölja och vi kommer absolut se över manualernas utformning framöver.

Trevlig helg! :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra bemötande och kunnig personal

Bra bemötande och kunnig personal. Snabba leveranser. Skåpen håller en sjukt bra kvalité med anständiga priser.

Stefan Molin
Lundkvist Bygg i Själevad

16. November 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Tusen tack Stefan! 🤗

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr