Maxy Shop Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verschrikkelijk bedrijf absoluut niks bestellen klantenservice is 10 keer niks ze helpen je niet. Bieden geen oplossing aan, zijn onbereikbaar. flut bedrijf

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een paar dingen besteld bij dit bedrijf zoals een bureau, een bed, een ladekast, een kaptafel met spiegel, een badkamermeubel en een schoenen opberg meubel en ze waren allemaal makkelijk in elk... Mehr ansehen

1. Möbelgeschäft
  2. auch in
  3. Wohnmöbelgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Groot assortiment van meubels .Bij ons vindt u wasmachinekasten, kolomkasten met wasmand, woonkamer meubels, kledingkasten met spiegel en schuifdeuren ,slaapkamermeubels en nog veel meer

Mangelhaft

Alle Bewertungen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Nabezorging

Na het bestellen kreeg ik een telefoontje dat 1 product van de 5 bestelde producten niet op voorraad is, na overleg hebben ze de 4 producten de volgende dag gebracht en het laatste product is 2 dagen later bezorgt.

7. Januar 2025

Top bedrijf

Top bedrijf , alles snel geleverd , goede klantenservice ze komen elke woord na, ga zo door maxi-shop groeten vaste klant

3. Februar 2025

Hele prettige bezorgservice

Hele prettige bezorgservice. Pakket werd naar de eerste verdieping gebracht. De bezorger zag nog twee pakketten staan, vroeg uit zichzelf of deze ook voor mij waren, wat ik bevestigde. Daarna bracht hij deze zonder vragen ook naar binnen. Top!

2. Februar 2025

ZEER SLECHT!

Super slechte klantenservice. Dan wacht je eerst weken op je kast zonder enige status/update te ontvangen. Dan ook nog eens de verkeerde deur mee geleverd waar je ook weer weken op mag wachten zonder ze enigzins normaal te kunnen bereiken! Dat iets langer kan duren oké maar dan onbereikbaar zijn en niet reageren op diverse mailing en vragen en geen enkele informatie naar je klant te sturen, diep triest als bedrijfzijnde. Wij bestellen hier NOOIT meer. Belachelijk. Wel honderden euros in zak nemen maar service naar je klant ho maar. Schandalig!

6. Januar 2025

Ik wil mijn geld terug

Ik had verkeerde formaat kasten besteld. Ik heb telefonisch contact gehad met Maxy-Shop en zij gaven aan de bestelling voor mij te annuleren en dat ik zelf een nieuwe bestelling moest plaatsen. Dit heb ik gedaan. De kasten zijn geleverd maar ik wacht inmiddels al bijna 1 maand op mijn geld terug van de geannuleerd kasten. Telefonisch word er niet meer opgenomen en ze hadden mij beloofd dat het vorige week al op mijn rekening zou staan. Ook heb ik meerdere e-mails gestuurd waar niet op word gereageerd. Inmiddels een week later heb ik mijn geld nog niet ontvangen en krijg ik direct de voicemail te pakken. Ik wil nog steeds mijn geld terug van de geannuleerde bestelling. Wees gewaarschuwd.

20. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De kledingkast is gekocht Ik heb een kledingkast gekocht en ik voel me bedrogen

De kledingkast is gekocht. De kledingkasten zijn niet op voorraad. Ze nemen de telefoon niet op. Ik wacht al sinds 23 november en het zou 5 december zijn, ik heb 3 of meer e-mails gestuurd en er komt geen antwoord, de winkel is elke keer gesloten als ik bel, ook al zegt de secretaresse dat hij vanaf 09.00 uur open is. tot 16.00 uur

12. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb op 26 september een kledingkast…

Ik heb op 26 september een kledingkast bij hun besteld maar tot op heden geen kast gehad.ik heb gebeld en gemailt en een contact formulier ingevuld en daarop hebben ze verleden week gereageerd dat ik deze week de kast zou krijgen maar je raadt het al geen telefoontje gehad wanneer ze komen leveren.Ik heb het gehad met dit bedrijf ook op de kast annuleren geen reactie ik heb ze zonet nog gebeld ze waren dicht.welk bedrijf sluit om half 12??ik hoop dat ze dit lezen maar ik hoef van hun geen kast meer.Koop nooit bij dit bedrijf

26. September 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr