Unternehmen hat geantwortet
Fuldstændig forfærdeligt i Kolding. Ulækre nedslidt klamme sko. Helt grotesk dårlig fungerende bowling med snore i keglerne. Afvisende ubehøvlet personale. De sletter IKKE dine data men giver dem vi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi var på besøg hos jer til bowling og efterfølgende spisning i restauranten. Vi var 3 børn og 6 voksne. Dog var oplevelsen i restauranten overordnet set slet slet ikke særlig god. Vi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Maximum er i familie med Bowl'n'Fun, som begge er forlystelsescentre med underholdning for alle aldre. Her finder du bowling, lasergame, minigolf, escape roomes, klatrepark, trampolinpark, ar dart og meget mere. De 20 centre er fordelt ud over Danmark.
Skovvangen 35, 6000, Kolding, Dänemark
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 98 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Elendigt fordi vi vandt en flaske vodka på deres hjul også ville de ikke give den da de skulle lukke 10 min efter, så de gav et kort med os hjem så vi kunne få flasken næste gang, men det kunne åbenbart ikke lade sig gøre, fordi da vi kom næste gang sagde de ikke at vi havde en flaske men 1 time bowling.
Det er bare virkelig dårlig stil og service når man bliver lovet noget helt andet.

Antwort von Maximum - Kolding
Jeg ringede til afdelingen i Kolding for at booke bowling og The Grill til min familie. I telefonen spurgte jeg specifikt, om studierabat gjaldt, da jeg ville være sikker på prisen, inden vi mødte op. Det blev bekræftet af medarbejderen i telefonen.
Da vi ankom og skulle betale, fik vi en helt anden pris. Medarbejderen bag disken, Lucas, oplyste, at vi ikke kunne bruge studierabat. Da jeg forklarede, at jeg havde fået det bekræftet telefonisk, sagde han, at jeg ikke havde talt med Kolding-afdelingen, men med et callcenter.
Det viste sig efterfølgende ikke at være korrekt. Jeg ringede igen og fik bekræftet af Tine, som jeg fik oplyst er chef, at jeg begge gange havde ringet direkte til Maximum Kolding.
Jeg oplevede derfor, at vi både fik forkert rådgivning i telefonen og efterfølgende blev mødt med en forklaring, som ikke stemte. Det er virkelig dårlig kundeservice, især når man står der med sin familie og har planlagt oplevelsen ud fra den pris og de oplysninger, man har fået.
Som kunde bør man kunne stole på de oplysninger, man får, når man ringer direkte til stedet. Vi gik derfra som en meget skuffet børnefamilie.

Antwort von Maximum - Kolding
Fuldstændig forfærdeligt i Kolding.
Ulækre nedslidt klamme sko. Helt grotesk dårlig fungerende bowling med snore i keglerne. Afvisende ubehøvlet personale. De sletter IKKE dine data men giver dem videre til 3 mand, også selvom du ikke er medlem. Det tangerer til svindel. Jeg måtte bede om at der kom en leder for at få slettet min adresse, jeg fortrød jeg havde givet via booking på telefon. Der kom en møgsur kvinde der ikke engang hilste, og tastede demonstrativt på tastaturet hvorefter hun skred igen. Vi var målløse. Vorherre bevares, tænk at de kan drive en forretning. Kommer der ALDRIG IGEN

Antwort von Maximum - Kolding
Dog var oplevelsen i restauranten overordnet set slet slet ikke særlig god.
Vi oplevede at det var vanvittig koldt i restauranten!! Det var så koldt, at vi sad og frøs, samt flere af mine gæster måtte tage overtøj på under spisningen.
Maden var desuden lunken og blev kold af den frysende temperatur.
Desuden var musikken ekstrem høj! Musikken var så høj, at vi ikke rigtig kunne føre en samtale sammen under spisningen.
Desuden ødelagde musikvalget lidt stemningen for en rolig onsdag aften. Det var høj, festmusik der blev spillet, som ærligt hører sig til en lørdag aften i byen istedet.
Her burde musikvalget nok have været "rolig" musik, når nu det trods alt var en onsdag aften ;)
Vi nævnte ovenstående for jeres medarbejder, men fik blot oplyst, at der havde været problemer med varmen på stedet.
Overordnet set, så syns jeg det er rigtig ærgerligt at bruge knap 2000kr og så ikke få en bedre oplevelse under besøget.
Det gør desværre, at vi nok besøger én af byens mange "konkurrenter" i byen en anden gang.

Antwort von Maximum - Kolding
Jeg har skrevet flere mails til Maximum, men desværre uden svar, så håbede det trods alt var blevet bedre og derfor bestilte vi bord på Maximum i Kolding i går d.31/1-26. For det første skule vi betale maden INDEN vi spiste og drikkevarende bagefter. Det har vi aldrig oplevet før, nå men vi kom ned til vores bord, hvor der lå maste pomfritter under bordet og bordlampen var så støvet, at vi satte den ud til kanten af bordet, så vi ikke fik støvfnug i maden. Forretterne var helt perfekte, det smagte godt, men da vi kom til hovedretten var kødet tørt. Jeg smagte 3 forskellige slags, det ene var ok, det andet tørt og det 3. var fuld af fedt. Flødekartoflerne og pastaen var kold, det var burgerne også og kartoffelmosen var knastør.. ØV. Vi gik til desserten og isen smagte godt, men donuts og daim tærte var direkte frossent, så det måtte vi lade stå. Jeg har som sagt prøvet, at skrive til dem sidst vi var der, for der var det nogenlunde det samme, men over 6 måneder senere, har jeg ikke modtaget et svar, så forstår ikke helt konceptet med, at sende mail ud, om vi var tilfredse med besøget. Syntes vi har smidt pengene ud af vinduet for 2. gang nu. Har ikke noget imod, at betale en god pris, men så skal maden altså også være i orden. Desuden trak det så meget, at 2 af os i dag har hold i nakken. Vi spurgte ellers pænt en medarbejder, om hun ville undersøge, hvor det trak fra, men intet skete. Håber de på et tidspunkt besvare mine mails og giver mig pengene retur.

Antwort von Maximum - Kolding
Elendig buffet og fuldstændig fraværende service – ødelagde min runde fødselsdag
Vi spiste buffet hos Maximum Kolding i forbindelse med min runde fødselsdag, og det var uden tvivl den værste restaurantoplevelse, jeg nogensinde har haft.
I de 2,5 timer vi havde bordet, kom der ikke én eneste tjener forbi. Ingen service, ingen opfølgning, intet. For en buffet er det helt uacceptabelt, for da vi endelig selv gik op, var halvdelen af maden kold, og den anden halvdel manglede fuldstændigt. Fade stod tomme, og de blev ikke fyldt op igen.
Der var ingen information, ingen undskyldning og ingen interesse i gæsterne. At betale for buffet og så opleve tomme fade og kold mad er direkte useriøst – især når det er en fødselsdag, som burde have været en god oplevelse.
Det her var spild af penge og tid. Vi kommer aldrig igen og kan på ingen måde anbefale Maximum Kolding til andre.

Antwort von Maximum - Kolding
Hold jer væk fra Kolding afdelingen de forstår at tage r…. På en.
Vi bestilte bord i dag d6/12 da vi får vores bord skal vi bestille hvad vi skal have vi bestilte bare buffet som vi har gjort før til 2 voksne og 2 børn med sodavand
Da vi får hentet noget mad er det meste koldt og kæresten fandt et langt hår i maden virkeligt lækkert
Det næste er da vi skal betale får vi en regning på 1200 hvor de så siger er fordi det er jule mad med musik ok flot intet har de sagt om det. Normalt kommer vi af med ca 700 for os 4
Musikken startede kl 19 lige efter vi tog hjem så vi har betalt for noget vi ikke har fået.
Sætter aldrig mine ben der igen

Antwort von Maximum - Kolding
Først og fremmest vil jeg sige tak. Tusind tak til Elias fra bowlnfun/Maximum Kolding for at gøre vores 6årig datters fødselsdagen helt uforglemmelig. Den var fantastisk og Elias gjorde alt i sin magt for at gøre den helt vidunderlig, sikke en succes!
Elias fortjener en stor cadeau og al hjertens tak for alt hvad han gjorde. Alt var til tiden en stor forståelse for os og for børnene. Ja oplevelsen siger mere end tusind ord, helt uforglemmelig. Tusind tak Elias.
Det er bestemt ikke den sidste gang vi kommer ved ham.
Sikke en kompetent ung mand der lige ved hvad der skal til for at gøre sine kunder tilfredse. Ingen stress og jag, mad til tiden, hvis vi eller spurgte om hjælp så var han der, og tilfredsstilte hvert et ønske. et guldkorn i en stor kæde, han fortjener virkelig en stor tak. Hvis folk hsr haft dårlige oplevelser med Maximum eller bowlnfun, så har de hvertfald ikke haft Elias som vært.
Helt fortræffeligt, Mik datter kunne ikke have ønsket sig mere. Tusind tak til Elias, vi ses bestemt igen.

Antwort von Maximum - Kolding
Vi holdte børnefødselsdag i Maximum i Kolding, hvor børnene skulle spise, have skattejagt og i Lasergame, derudover havde vi købt kage som børnene skulle slutte af med.
Da børnene skulle ind til Lasergame, var der en vest der ikke virkede, hvilket de først fandt ud af da de var gået i gang og derudover havde flere af børnene problemer med vesten under legen. Det var svært at få hjælp fra en medarbejder når der opstod problemer, fordi de var i gang med andre ting, så det gjorde at nogle af børnene mistede omkring 5 minutter af de 20 minutter de skulle være derind.
Derudover så var de 2 kager vi havde bestilt, uspiselige. De var så tørre og hårde at de ikke kunne spises.
Jeg har været i kontakt med Maximums distrikschef som blot beklager oplevelsen, men vi står og har betalt over 4000 kr. for denne fødselsdag og føler egentlig ikke vi har fået det fulde ud af det og specielt ikke de kager vi har betalt for, dem burde de slet ikke have taget penge for.
Lidt ærgerligt at man ikke er mere til stede under fødselsdagen og ikke imødekommer en kompensation når man ikke kan levere det man er blevet lovet.

Antwort von Maximum - Kolding
Maden var tør, hård og kedelig. Vi kom lige da de åbnede til brunch, men man skulle tro maden havde stået i flere timer. Mega ringe service da vi skulle betale. Servitricen kunne ikke finde ud af det og slukke ringe til sin chef imens vi ventede. Vi skulle også betale for vores veninde, der blev syg på dagen. For man ved jo at man bliver syg 2 døgn før! Jeg kommer ikke igen!

Antwort von Maximum - Kolding
Dårlig service, skulle betale for en der var blevet syg på dagen, fordi man åbenbart skal vide at man er syg 2 dage før og melde afbud. Selvom personen blev syg på dagen.

Antwort von Maximum - Kolding
Selve centret fremstår pænt og indbydende, men desværre var vores oplevelse ikke særlig god. Alt det, vi forsøgte at bruge, fungerede ikke som forventet. Spillemaskinerne og lazer-game virkede ikke, poolbordet manglede kugler, og da vi skulle spille bowling, virkede banen heller ikke. Det tog syv minutter, før personalet fik den i gang, men de mistede minutter blev ikke kompenseret i den anden ende.
Det eneste, der fungerede upåklageligt, var minigolfbanen – den var til gengæld rigtig fin.
Alt i alt et super fint center, men en meget skuffende oplevelse på grund af de mange tekniske problemer.

Antwort von Maximum - Kolding
Vi var i maximum, da vi havde 5 deal der skulle bruges inden den 30 september.
Da vi ankommer bliver vi vist hen til bord 7, og får at vide at vi skal scanne QR koden på bordet for at bestille drikkevarer, vi få dem bestilt kl 18.30 og går derefter op for at finde lidt lækkert mad.
Da vi vil starte med tarteletter er hønsekødet koldt, men vi kan jo godt se at der er travlt, så bliver enige om at vi finder noget andet , vores drikkevarer er stadigvæk ikke kommet. Vi går til buffeten, og vil gerne have flæskesteg, men det var desværre udsolgt, og det andet kød der ligger er der kun endeskiver, vi spørger om han ikke har mere kød, og han kommer ind med et lille stykke kalkun og et stykke oksekød, som desværre også var koldt, vil gerne indrømme at min tålmodighed er ved at være brugt,da vi igen kommer ned til bordet er der stadigvæk ikke kommet drikkevarer, og en fra selskabet går op og spørger til vores drikkevarer. Han får bare en besked, at der hele tiden kommer nogen og henter drikkevarer, så derfor bliver vores forsinket. Efter 40 minutter kommer vores drikkevarer endelig 2 Special øl, 1 stor cola, og en stor flaske Ramløse.
Den unge mand må dog beklage at der ikke er flere kolde Ramløse, men vi kan få 2 isterninger i glasset.
Vi gør undervejs opmærksom på de forskellige ting, men møder ikke noget venlighed hos personalet. Da jeg skal afregne, fortælle jeg igen, at det har været under alt kritik, Rasmus tilbyder at trække 15 % fra maden, men finde ud af det ikke kan lade sig gøre, da vi har deal. , og drikkevarer har vi jo betalt ved bordet, Rasmus beklager at han desværre ikke har nogen mulighed for at hjælpe og.

Antwort von Maximum - Kolding
Min famile og jeg var 01-08 på besøg i jeres center i Kolding for at prøve kræfter med Templet.
Det var en oplevelse, der mildest talt kunne have været bedre.
Rummet var ikke gjort klart, og tabletten skulle genstartes, der manglede effekter nødvendige for at komme videre og en anden opgave fungerede teknisk ikke.
Alt sammen ting, der afbryder legen og kræver tid på hjælp fra personalet, og ting der ødelægger helhedsoplevelsen.
Vi blev tilbudt en lille sodavand som kompensation af den ellers høflige unge medarbejder, og den rigtig dårlige oplevelse, som vi forlod stedet med, er på ingen måde hans skyld.
At vi måske havde gabt over mere end vi skulle ift sværhedsgrad er ikke centrets skyld, men når man betaler 850 kroner for en oplevelse, er det mindste vi må kunne forvente, at vi ankommer til et rum, som er gjort klart, hvor alle ting er på plads, og hvor alle ting teknisk er operationelle.
Vi havde set frem til en hyggelig familie aktivitet, og der blev vi i den grad skuffet .

Antwort von Maximum - Kolding
Vi var en gruppe på omkring 30-40 personer samlet for at fejre en rund fødselsdag, men desværre levede oplevelsen på ingen måde op til forventningerne.
Allerede under bowling og spisning blev det tydeligt, at lokalerne var alt for varme. Vi var nødt til at gå udenfor flere gange blot for at få noget frisk luft – det var nærmest ulideligt. Til spisningen blev vi placeret i et lille rum uden ordentlig ventilation, kun med en enkelt lille blæser til at forsøge at køle os alle ned. Mange måtte ud og trække luft mellem turene til buffeten.
Da vi gik i gang med at spise, havde vi bestilt drikkevarer, som først blev bragt ca. 20 minutter senere – og det var efter, at flere allerede var i gang med deres anden tallerken.
Man kunne tydeligt mærke på fødselaren, at han var rigtig skuffet over arrangementet, hvilket naturligvis smittede af på stemningen. Alt i alt en dårlig oplevelse, og jeg tror ærligt talt, at de fleste af os vil holde os langt væk fra Maximum Kolding fremover.

Antwort von Maximum - Kolding
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.