Od 11 sierpnia 2026 strona maximiles.pl nie działa i nie mogę się zalogować. Nie można również pobrać aplikacji na telefon. Chciałabym się dowiedzieć czy Maximiles będzie jeszcze działać czy po prostu... Mehr ansehen
Fijne site om enquêtes in te vullen waarmee je leuke dingen kan verdienen. Minpunten zijn dat je er vaak snel bij moet zijn, anders word je na 3 minuten toch weer uit de enquête gegooidnomdst er voldo... Mehr ansehen
regelmatig leuke vragenlijsten. ook als je profiel niet voldoet krijg je voor de moeite nog punten, dat is leuk. punten inwisselen is makkelijk en je hebt veel cadeau keus.
Geweldig panel zeer interessante surveys ook leerzaam en leuk om te doen.Ben al jaren trouw en zal dit nooit opgeven!Zeker aanbevelen aan iedereen!daarnaast leuke beloningen ruime keuze!Thnx maximiles... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Reageer op opiniepeilingen en verzamel punten om ze in te wisselen voor cadeaubonnen, donaties of geschenken van grote merken in de Panelshop! Inschrijven is gratis en vrijblijvend op https://www.maximiles.nl/trustpilot
Keizersgracht 62/64, 1015 CS, Amsterdam, Niederlande
- maximiles.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
regelmatig onderzoeken ontvangen.
Kan niet registreren
Zou leuk zijn als ze je postcode en woonplaats herkennen, kan me niet eens registreren.

Antwort von Maximiles NL
Leuke bezigheid om enquêtes in te…
Leuke bezigheid om enquêtes in te vullen. En je kunt punten sparen voor mooie cadeaus.
Maximiles is gewoon goed en werkt…
Maximiles is gewoon goed en werkt gewoon.
mag het altijd graag doen.
Graag meer enquetes
Leuke Enquetes zou er wel graag meer invullen.
Graag meer miles met Maximiles
Maximiles biedt vragenlijsten aan waar je als invuller ook iets aan zou moeten hebben. Jammer dat de resultaten van al die onderzoeken niet of nauwelijks bekend worden gemaakt. De beloning voor de inzet van de invuller is redelijke te noemen
Fijne enquête aanbieder
Fijne enquête aanbieder. Leuke en wisselvallige vragenlijsten. Beloningen zijn goed
goede aanbieder
Een goede aanbieder van enquêtes, ze sturen niet te vaak, maar de frequentie is goed. Ok de beloningen is goed en gaat toch vrij vlot.
leuke onderzoeken en mooie beloningen
leuke onderzoeken en mooie beloningen, top
Leuke en leerzane enquêtes
Heel leuk en leerzaam om te doen. Daarbij mun je ook nog cadeaubonnen verdienen.
Goed werkende enquêtes
Goed werkende enquêtes. Niet te lang.
Totaal niet te bereiken. Sturen je van het kastje naar de muur
Ik heb op 24 oktober een slechte review geplaatst op deze site, daar is op gereageerd door jullie met het verzoek een mail te sturen. 3x raden.... foutmelding, mailadres niet in gebruik. Ook al 2x een hulpvraag via de website gestuurd. WANNEER WORDT HET OPGELOST EN KRIJG IK MIJN BELONING WAAR IK RECHT OP HEB???????
Ik heb schermafbeeldingen gemaakt van alles. Waar kan ik die WEL naartoe sturen?????
Leuke enquêtes
Het zijn geregeld korte enquêtes met interessante onderwerpen
erg leuk om enquetes in te vullen
erg leuk om enquetes in te vullen, helaas kom je er soms achter, dat je niet voldoet, of dat het al vol is, nadat je begonnen bent met invullen. Ook is de beloning in punte altijd vrij laag, dit zou beter kunnen.
Gezellig en leuk platform
Het is leuk platform met bijna elke dag wel een leuke vragenlijst. Als iemand die Arbeidsongeschikt is en je de tijd hebt, dan zeker een aanrader maar ook even als je tussendoor iets wilt doen, ook aanrader. Goed platform en zeer leuk om er deel van uit te mogen maken
Tevreden invullen van enquêtes
Je krijgt hier enquêtes die je kunt invullen naar aanleiding van je profiel ook kun je je punten inwisselen tegen vouchers of aan goede doelen schenken maar ook tegen producten
Altijd mooie enquêtes
Altijd mooie enquêtes, leuk om te sparen voor waardebonnen. Het enige wat ik niet leuk vind is dat wanneer je het begin in hebt gevuld, man/vrouw, leeftijd en in welke provincie je woont, dat je dan niet in aanmerking komt of dat ze het limiet al bereikt hebben.
Ik vind het goed maar zou beter zijn…
Ik vind het goed maar zou beter zijn als ik meer vragenlijsten kon krijgen
Goede onderzoeken.
Regelmatig goede onderzoeken met goede beloningen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.