Syn na razie lekcja diagnostyczna i jest bardzo zadowolony, twierdzi, że jeśli kolejna lekcja to tylko z Panem Jakubem B. A ciężko było go namówić na korepetycje, a pyta kiedy następna lekcja
Das sagen Bewerter
To najgorsza szkoła, do której uczęszcza mój syn. Korepetytorzy są bardzo młodzi i niedoświadczeni. Zmieniali korepetytorów sześć razy bez ostrzeżenia. Moje dziecko po prostu czekało na lekcję, ale ko... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Надзвичайно потужну підтримку оримали в отриманні додаткових знаннь з геометрії та хімії. Вчителі компетентні, вміють зацікавити своїм предметом, і також мотивувати. Школа Матема швидко опрацьовує за... Mehr ansehen
Дякую школі Матема , а особливо викладачу Наталії Дрогобецькій за те,що зуміли привити моєму синові любов до математики. Також в невимушеній і доброзичливій атмосфері допомогли підтягнути прогалини в... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
All-in-one math learning platform for kids.
Kontaktinformationen
2810 North Church Street, 19802, Wilmington, Vereinigte Staaten
- +13022083167
- main@mathema.me
- mathema.me
Hat 90 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Уроки проводяться дуже цікаво
Уроки проводяться дуже цікаво! Дитині подобається і хоче в подальшому займатись з вчителем Росочинським Владиславом.
Математиика
Ми займаємося математикою з Тетяною Карпенко дуже чудовий вчитель, зрозуміло все роз'яснює, терпелива та дуже приємна.
Jesteśmy bardzo zadowoleni z lekcji…
Jesteśmy bardzo zadowoleni z lekcji ,szczególnie córka ,bardzo chętnie oczekuje na nie ,nie trzeba zachęcać do nauki:) nauczyciel ma bardzo dobre podejście do niej ,rzetelny ,wykazuje się dużą kompetencją ,dobrze przekazuje wiedzę, fantastyczny człowiek, polecamy Mathemę
Дуже задоволені заняттями дочки у Вашій…
Дуже задоволені заняттями дочки у Вашій школі із чудовим вчителем Жанною Володимирівною! Ліза стала набагато краще встигати з математики в школі, завжди рада заняттям з вчителем. Жанна Володимирівна дуже емпатична людина і у чудовому контакті з дитиною! Дякуємо Вам!
Рекомендую
Моя донька з задоволенням займається математикою з вчителем Іриною Миколаївною Захарчук, це педагог від Бога, яка знайшла чудовий підхід до донечки, незважаючи що зараз літо, донька радо чекає нових занять. Бачимо позитивний результат. Щиро дякую за вашу роботу!
Найкраща вчителька
Хочу щиро подякувати нашій вчительці математики Баслик Аліні Віталіївні за її професіоналізм, терпіння та відданість своїй справі.
Ваша любов до предмета, вміння пояснювати складні теми просто та зрозуміло, а також увага до Давида — заслуговують найвищої похвали.
Завдяки Вам математика перестає здаватися страшною, а навпаки — стає цікавою та логічною.
Особлива подяка за підтримку та індивідуальний підхід — це дуже цінно.
Дякуємо Вам за знання, які Ви нам даєте, за натхнення вчитися й розвиватися.
Оцінка уроків математики
Дитині дуже подобаються уроки з математики. І дуже подобається вчитель.
Дуже гарне проведення уроку
Дуже гарне проведення уроку! 5 зірок
Thanks to Myroslava and Mathema.me
As a father of 8-years old boy I am really grateful to Mathema and personally to teacher Myroslava, who supported my son in learning math. I admire patience and professionalism of the teacher and I could confirm the progress my son made on this course. What I like most is the comprehensive feedback after each lesson which helps me a lot in understanding of my son’s performance. Thanks Mathema and Myroslava for such a great job!
Заняття з математики
Моя дитина до Матеми займалась ментальною арифметикою. Але заняття і домашні проходили зі сльозами, оскільки сину було тяжко, він не встигав і через це нервувався. Математику він ненавидів. Саме тому почали шукати альтернативні заняття. І вже кілька місяців займаємось тут і дуже задоволені. Син вже сам питає, коли урок, бо хоче займатись, а нещодавно я від нього почула, що він любить математику. Навіть не думала, що колись таке почую))). Вчителька дуже спокійна і терпляча, доступно пояснює матеріал. Ми задоволені школою на всі 100%
Наш досвід з Матема
Займаємось лише місяць з викладачем Оксаною Трохимович. І вже бачимо гарні результати. Покращились не лише практичні навички, а й з'явилась впевненість і зацікавленість до самого предмету. Нам дуже пощастило з викладачем. Вона знайшла до нашої доньки підхід з першого заняття. Чекаємо нових досягнень разом з Оксаною Трохимович.
Займаєтьсяв мій син з вчителем…
Займається мій син з вчителем математики вже пів року точно, звати його Владислав Сергійович. Заняття проходять в задоволення і що саме головне результативно. Займаємось і влітку. Дуже раджу його як викладача, легкий підхід до дитини, чітке, розбірливе, доступне подання інформації, ми дуже задоволені. Дякуємо за його труд!
I'm really thankful to Myroslava
I'm really thankful to Myroslava - the teacher that my daughter is studying with. While usually my kid is like 'I won't EVER go to that lesson', here she is excited to join the classes and actually loves them. And she actually progresses in math while having all that fun.
Висококваліфіковані вчителі та менеджери
Ми займаємось з Mathema вже майже рік.За цей час знання з математики значно покращились.Особливим чином хочу подякувати вчителям Ганській Тамарі Миколаївні та Устимович Тетяні.Прекрасна подача матеріалу і підхід до дитини.Можу з точністю сказати що буду рекомендувати школу Mathema своїм знайомим та друзям.
Нам дуже подобається mathema
Нам дуже подобається mathema. Приємні вчителі. Дітям подобається їм 8. І 13 років. Рекомендуємо
Ми безмежно раді
Ми безмежно раді, що мали можливість навчатися у такої чудової людини, як Олеся Ігорівна! Дякуємо за знання, підтримку і добру атмосферу на уроках.
Звернулись в школу випадково
Звернулись в школу випадково, але по необхідності, дитина перестала розуміти математику. Вчителя нам підібрали швидко, але не зрослось і на заміну поставили Редько Олесю. Дочка її вподобала навіть більше ніж попередню: пояснює доступно, якщо щось не зрозуміло вертається до теми, уроки проходять в спокійному ритмі. Дитини зацікавилась математикою і це вже прогрес
Завдяки цій школі моя дитина почала розуміти математику
Завдяки цій школі мм знайшли неймовірного вчителя. Ця людина вже 30 років займається своєю справою і моя дуже вибаглива донька її просто покохала разом з математикою. Дуже всім раджу Наталію Солоху та цю онлайн школу. Все чітко, підтримка завжди на зв'язку. Займалися декілька місяців і будемо продовжувати ще рік 100%:)))
Відгук на викладачку Сініченко Вікторію.
Хочу поділитись позитивним враженням після роботи з викладачкою Сініченко Вікторією. Моїй дитині дуже сподобався підхід, використання інтерактивних платформ та цікавих завдань. Комунікувати з Вікторією теж дуже легко. Задоволена дитина - спокійна мати. Дякуємо.
Дякую платформі mathema за чудовий…
Дякую платформі mathema за чудовий досвід занять з математики,
За гарного вчителя Наталю Солоху яка кожного заняття допоможе з цікавістю в вивченні складних тем для дитини.
За об'єднання не тільки української школи а і закордонних програм навчаня.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.