MAS SELECTION Bewertungen 92

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var på julemarked på Egeskov Slot hvor jeg stødte på MAS SELECTION, hun havde en bod med en masse lækre produkter, alt fra tasker til handsker til hår accessories. Da jeg desværre ikke fik købt no... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde et spørgsmål til produktet og skrev en chat mandag sidst på dagen. Der kom hurtigt et svar, hvilket jeg ikke havde forventet. Der kom også en mail, som jeg svarede på. Pga. hurtigt og posi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

MAS SELECTION har et godt udvalg af mange forskellige funktionelle tasker. Ejer selv Baltetaske MS i sort. Den har mange rum, hvilket gor det nemt at kunne organisere sine ting. Den sidder behageligt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er første gang jeg har bestilt fra Mas Selection, da jeg fandt nogle fine hårspænder derfra. Jeg fik min pakke indenfor et par dage og de havde lagt en flot hårelastik med i pakken som gave. Sup... Mehr ansehen

1. Taschengeschäft
  2. Geschäft für Modeaccessoires
  3. Handtaschengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

MAS SELECTION er en dansk webshop, der specialiserer sig i funktionelle tasker og accessories til den prisbevidste forbruger. Vores sortiment består af nøje udvalgte kvalitets tasker og accessories, der kombinerer pris, funktionalitet og tidløse design.

4,9

Nemt at overskue

Nemt at overskue . Nemt at bestille . Hurtig levering ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

17. August 2025

Hej Jette,

Tusind tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med at købe tasken hos os. ❤️ Det betyder rigtig meget for mig, og jeg er utrolig glad for at høre, at du har haft en god oplevelse.

De kærligste hilsner

God levering

God levering

13. August 2025

Hej Lone,

Tusind tak fordi du brugte tid på at skrive denne anmeldelse, det betyder meget for os. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores levering.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg elsker alle mine køb

Jeg har købt flere tasker, bælter og tørklæder hos mas selection og jeg ELSKER dem alle. Det er virkelig god kvalitet og hurtig levering. Jeg vender altid tilbage og handler både til mig selv og når jeg skal købe gaver til andre. Tak for nogle gode produkter.

9. Mai 2025

Hejsa,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og dine søde ord. 🥰
Vi er så glade for at høre, at du elsker dine køb, og at kvaliteten og leveringen lever op til dine forventninger. Det betyder meget for os at vide, at du vender tilbage både til dig selv og når du skal give gaver 🎁
Tak fordi du vælger MAS SELECTION – vi glæder os til at se dig igen.

Jeg er fr

Hurtigt levering. Fantastisk produkt. Lækker indpakning. Jeg er fan

19. Juli 2025

Hej Felicia,

Tusind tak fordi du brugte tid på at skrive denne anmeldelse. ❤️ Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med både levering, produkt og indpakning. Det betyder meget for os – og vi er glade for at have dig som fan! 🥰

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, og varen var som forventet.

19. Juni 2025

Kære Anni,

Tusind tak fordi du brugte tid på at skrive denne anmeldelse, det betyder meget for os. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds både med vores produkt og levering. 🥰

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leverings tiden var rimelig.

Leverings tiden var rimelig.. Varen levede op til billede og forventningen..

4. Mai 2025

Kære Christina,

Tusind tak fordi du brugte tid på at skrive denne anmeldelse, det betyder meget for os. 🥰 Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds både med vores produkt og leveringstid. ❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan på det varmeste anbefale MAS…

Kan på det varmeste anbefale MAS Selection.
Stort udvalg, nemt og let at finde rundt på deres hjemmeside, og prisen, ja den er helt rigtig.
Takker for nogle skønne tasker, og bestemt ikke sidste gang vi handler her.

1. April 2025

Kære Thomas

Tusind tak fordi du brugte tid på at skrive denne anmeldelse, det betyder meget for os. Vi sætter stor pris på din feedback og din beslutning om at handle hos os igen. ❤️

Vi håber at se dig igen snart!

Fine tasker

Fine tasker, er fuldt ud tilfreds

24. April 2025

Hej Lene,

Tusind tak fordi du brugte tid på at skrive denne anmeldelse, det betyder meget for os. 🫶🏻 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med taskerne. 🥰

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget godt tilfreds med tasken og…

Meget godt tilfreds med tasken og levering

18. April 2025

Hej Mariann,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Modtog en flot sort blomsteret bælte…

Modtog en flot sort blomsteret bælte taske, den var ligesom jeg havde håbet 🤩🖤🌸

17. März 2025

Hej Astera,

Tusind tak fordi du brugte tid på at skrive denne anmeldelse, det betyder meget for os. Jeg er virkelig glad for, at du er tilfreds med bæltetasken. 🥰❤️

Jeg er vild med tasken

Jeg er vild med tasken, som var billig og i virkelig god kvalitet. Jeg har lyst til at købe en i alle farver

16. März 2025

Hej Helle,

Tusind tak fordi du brugte tid på at skrive denne anmeldelse, det betyder meget for os. ❤️ Hvor er jeg glad for at høre du elsker vores taske og din beslutning om at handle hos os igen. 🥰

Vi håber at se dig igen snart!💗

Hurtig og problemfri handel

Hurtig og problemfri handel!
Kan anbefales!

12. März 2025

Hej Kristina,

Tusind tak fordi du brugte tid på at skrive denne anmeldelse, det betyder meget for os. ❤️ Jeg er virkelig glad for, at du har haft en positiv oplevelse hos os. 🥰

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte ny taske onsdag og har hentet…

Bestilte ny taske onsdag og har hentet den i dag fredag 😊 hurtig levering og det bedste : min nye fine røde taske er meget bedre i virkeligheden end på billedet .
Absolut ikke sidste gang jeg handler her 😊

7. März 2025

Kære Abelline,

Tusind tak fordi du brugte tid på at skrive denne anmeldelse, det betyder meget for os. 🥰 Vi er glade for at høre, at du er glad for både vores produkt og levering.

Vi håber at se dig igen snart!

Hej Bodil,

Tusind tak fordi du brugte tid på at skrive denne anmeldelse, det betyder meget for os. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds både med vores produkt og levering. ❤️

5. Februar 2025

Hej Dorthe,

Tusind tak fordi du brugte tid på at skrive denne anmeldelse, det betyder meget for os. 🥰❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og fin service samt en dejlig…

Hurtig og fin service samt en dejlig taske.

17. Januar 2025

Kære Tina,

Tusind tak for din positive feedback! 🥰 Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både vores service og produkter. 💗 Det er dejligt, at du har valgt os igen, og vi sætter stor pris på dine 5 stjerner igen. 😍

Super varer, super pris

Rigtig mange fine varer til en fair pris. Jeg er stor fan

21. Dezember 2024

Kære Sandie,

Vi meget taknemmelig for din fine anbefaling!! 😊❤️

Med venlig hilsen,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har kun de bedste anbefalinger til Mas…

Har kun de bedste anbefalinger til Mas selektion 🤩 jeg har købt flere ting her fra. Hårpynt, tasker, hansker mm. Og alle tingene har bare levet op til mine forventninger. Det er absolut ikke sidste gang jeg handler her☺️☺️

14. November 2024

Hej Sidsel,

Tusind tak fordi du brugte tid på at skrive denne anmeldelse, det betyder meget for os. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores produkter. 😊💗

Vi håber at se dig igen snart! 💕

Fantastiske håndplukkede accessoires!

Altid nogle smukke og dejlige accessoires og fik det jeg bestilte leveret på dagen personligt med et smil.
Køber helt klart derfra igen igen ;)

13. November 2024

Antwort von MAS SELECTION

Tusind tak for din søde anmeldelse! Det var super hyggeligt at møde dig og levere din ordre. 😊❤️

Fint produkt

Fint produkt - god hjemmeside, hurtig handel og levering

27. Oktober 2024

Hej Linda,

Tusind tak fordi du brugte tid på at skrive denne anmeldelse, det betyder meget for os. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores hjemmeside, produkt og levering. 💕

Andong, stifter af MAS SELECTION

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr