Jeg kan varmt anbefale Karina Ilsø fra Massage Studio. Hun er en utrolig dygtig massør, som formår at skabe et trygt og tillidsfuldt rum fra første øjeblik. Karina er både lyttende og anerkendende... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jeg kom til Karina, med en del stivhed i venstre skulder, jeg fungerede egentlig fint nok i forhold til min hverdag og min træning, men der var stadig lidt der drillede. Nu har jeg haft 3 behandl... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Sundhedsfaglig massør, sports- og skades behandler i Randers.
Kontaktinformationen
Alsikevej 19, 8920, Randers NV, Dänemark
- kontakt@massagestudio.dk
- massagestudio.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Lyttende, kompetent og virkelig dygtig
Karina er både lyttende og anerkendende i sin tilgang, og man føler sig virkelig set og forstået. Hun er særligt god til at forklare muskulære sammenhænge på en måde, der giver mening, så man ikke bare får behandling – men også en øget forståelse for, hvad der ligger bag ens gener.
Derudover er hun rigtig god til at forklare, hvordan de øvelser hun anbefaler, virker, og hvorfor de hjælper. Det gør det nemmere at tage ansvar for sin egen krop og arbejde videre med behandlingen derhjemme.
Alt i alt en meget kompetent og engageret behandler, som jeg kun kan give mine bedste anbefalinger
Stor anbefaling
Jeg har døjet med rygsmerter i flere måneder (efter overbelastning på arbejdet), har prøvet flere ting uden held - men efter et besøg hos Karina var smerterne næsten helt væk, og efter det andet besøg er min ryg ligesom ny.
Virkligt godt arbejde
Virkligt godt arbejde, 😊Havde mange smerter , da jeg kom, efter et par dage , næsten smertefri 😊😊.Hver en krone vær 😊
Kæmpe Anbefaling!
Nu har jeg haft 3 behandlinger og har en igen nu her om et par dage, og jeg kan mærke markant forskel.
Karina er en kæmpe nørd og det er ikke negativt sagt, hun går virkelig op i sit arbejde på alle parmetre!
Hun er fokuseret på at hjælpe dig, så du kan komme videre og undgå at bestille flere behandlinger ved hende, men hun går os i dybden og finder årsagen til lige netop din skavank, så en kæmpe anbefaling herfra mig af!
Behandling der hjælper
Havde store smerter da jeg kom til behandling, UNDER behandlingen,
men hold op det blev godt bagefter.
ANBEFALES prøv det hvis du har nogle smerter i din krop.
Karina er meget behagelig og kompetent
Karina er meget behagelig og kompetent. Hun ved uden tvivl hvad hun har med at gøre. Stadig en fornøjelse at komme og få hjælp når behovet opstår. Jeg er kommet ved Karina efter behov igennem 4 år nu og hun kan altid hjælpe mig. Jeg anbefaler hende gerne til andre
Jeg er meget tilfreds med min…
Jeg er meget tilfreds med min oplevelse. Jeg fik en professionel og faglig behandling. Karina er omhyggelig og meget dygtig. Jeg vil gerne anbefale hende til en hver, der har smerter i det daglige. Jeg går nu smertefri på arbejde og sover uden opvågninger og uro om natten. Tak for hjælpen Karina
God oplevelse at komme ved Karina
Virkelig god dybdegående massage til ryg og skuldre (kontor arbejde). Roligt lokale og nemt at parkere tæt på (gratis).
Karina ved hvad hun laver 👍👍👍
God oplevelse…
Der bliver lyttet til dine problemstillinger, og forklaret hvad der kan gøres for at de løses på bedstmulige måder.
Imødekommenhed, respekt, forståelse, alle dine hensyn bliver tilgodeset.
Karina er en fantastisk massør
Karina er en fantastisk massør, som sætter sig ind i din situation og lytter 100 procent til ønsker og behov! Derudover er hun fremragende til sit arbejde, hun har allerede gjort en kæmpe forskel hos mig på ganske få gange.
Kan kun anbefale hende 👍🏼
Top proffessionel massør.
Top proffessionel massør.
Kan tage ved og er helt klar over hvad hun laver.
Tak for god behandling.
Super professionel og kompetent…
Super professionel og kompetent massage. Kan klart anbefales, hvis du døjer med skavanker og smerter.
Genial massage
Karina er fantastisk. Hun finder alle de steder, der skal fikses, for at man bliver løsnet rigtigt op. Det her er ikke bare velvære-massage (det kan hun også) - det er dybdegående, virkelig godt og alle pengene værd.
God og professionel behandling
God og professionel behandling, hvor det er tydeligt at mærke, at Karina er fagligt dygtig når hun behandler ens skavanker - stor anbefaling herfra
Nemt at bestille tid og hurtig at komme…
Nemt at bestille tid og hurtig at komme til og er rigtig god og dybtegående massage
God atmosfære i klinikken 🥰 Dygtig…
God atmosfære i klinikken 🥰 Dygtig behandler som spørger ind til kundens behov og som derefter gives behandling.
God til at spørge ind undervejs og ikke mindst God opfølgning når man kommer næste gang🥰 har tidligere fået massage behandling på klinikken derfor klar mit valg igen. Kan varmt anbefale klinikken 🥰
Har døjet med nakke og skulder
Har døjet med nakke og skulder i alt for lang tid, og flere har prøvet at få styr på det, desværre uden held. Efter en session ved Massage studio Randers (Karina) fik hun løsnet op og trykket de rigtige steder, så smerterne er reduceret betydlig. Kan varmt anbefale en session ved Karina. Det vil man ikke fortryde.
Massage der virkelig løsner op og kan mærkes første gang
Da Karina Ilsø flyttede sin forretning til Randers, var jeg dum nok til ikke at ville køre turen og prøvede flere forskellige steder. Men fik slet ikke den samme effekt og manglende virkelig at der blev taget ved og fortalte hvor problemet er. Da jeg så valgte at køre til Randers fik jeg en tid ved Nickolaj Clausen. Han gav præcis den samme gode feedback og efter første behandling kan jeg igen mærke at der blev løsnet op og jeg kan igen mærke at min holdning er bedre. Han kunne desuden rette mit fokus på mine ben, der i den grad trængte til at blive løsnet op. Kan 100% anbefales.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.