Martinsecher Bewertungen 41

TrustScore 4 von 5

4,1

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan kun anbefale Martin både som clairvoyant og hans kort. Jeg var meget anti - indtil det Martin havde sagt skete 1 år efter vores samtale. Kortene er store i god kvalitet, Martin bekræfter... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Martin er altid straight to the point 🎯 både i clairvoyance og afdødekontakt. Har talt med Martin når jeg havde brug for klarhed og retning og det leverede han. Meget dygtig og præcis og ikke mindst... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg glædede mig meget til mine nye kort. Hvad fik jeg? Nogle meget dystre, nærmest sorte, kort med en masse mærkelige og forvirrende ting på. Stort set kun materielle ting. Jeg havde håbet på at fin... Mehr ansehen

1. Unterricht
  2. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til min verden – en verden, hvor spiritualitet, vækst og meningsfulde forbindelser står i centrum. Min virksomhed, er skabt med hjertet og drevet af en passion for at hjælpe mennesker med at finde klarhed, indre ro og en dybere forståelse af sig selv. Min kerneopgave er at tilbyde clairvoyance, medieskab og spirituel vejledning på en måde, der virkelig gør en forskel i folks liv. Gennem mine sessioner åbner jeg døre til nye indsigter og hjælper mine klienter med at finde svar på deres spørgsmål – og ofte meget mere, end de selv troede muligt. Jeg er også stolt af min 10-måneders uddannelse, hvor jeg med stor omhu og struktur hjælper mine elever med at udvikle deres spirituelle evner. Det er en rejse, der kombinerer intensive moduler, cirkelarbejde og praktiske øvelser, så hver elev får mulighed for at udforske deres unikke gaver. Jeg ser det som min opgave at inspirere, støtte og guide dem på denne transformative rejse. Men jeg stopper ikke der. Jeg er også kreativ og nytænkende. Mine universelle clairvoyancekort er et projekt, jeg er meget stolt af. De er designet med fantasi og mystik for øje, så de kan bruges af mennesker over hele verden, uanset sprog og baggrund. For mig handler det om at skabe værktøjer, der kan bringe mere lys, indsigt og forbindelse til andre. Mit mål er ikke blot at være en virksomhed, men at skabe et fællesskab – et sted, hvor spiritualitet møder autenticitet. Jeg arbejder hver dag på at dele min passion og hjælpe mennesker med at opdage deres egen unikke vej. Det er min historie – og jeg ser frem til at være en del af din.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

41 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Klar anbefaling af clairvoyance

Havde bestilt 1/2 times telefonisk clairvoyance. Har prøvet clairvoyance flere gange tidligere, men hver gang face to face, så var spændt på denne fremgangsmåde. Martin ramte fuldstændig plet på det hele og fortalte ting, som var lidt skræmmende, at han kunne vide, uden at have mødt mig. Han gav sig god tid og brugte også mere end den halve tid. Kan klart anbefales

24. Januar 2025

Kære Dorthe,

Tusind tak for din skønne anmeldelse og for at dele din oplevelse! Jeg er virkelig glad for at høre, at du fik så meget ud af clairvoyancen, selv over telefonen. Det betyder meget for mig, at du følte dig set og hørt, og at budskaberne ramte plet.

Tak for din tillid – og ikke mindst din anbefaling. Det sætter jeg stor pris på.

Rigtig fin samtale

Rigtig fin samtale, stille og rolig mand, med rolig stemme.

Kunne spore sig ind på det helt rigtige!

Utroligt afslappende samtale, derfor 5 stjerner.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

16. Januar 2025

Antwort von Martinsecher

Tak for din fine anmeldelse, Nadia! Jeg er glad for, at du oplevede samtalen som afslappende og meningsfuld. Det betyder meget for mig, at jeg kunne skabe den ro og klarhed, du havde brug for. Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐️😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en rigtig god oplevelse under…

Jeg havde en rigtig god oplevelse under clairvoyance samtalen. Martin gav sig god tid til hvert emne og man fik virkelig en god følelse af at føle sig hørt og forstået. Det var den bedste oplevelse jeg har prøvet af clairvoyance, da det var som om han kendte en uden at kende en, det var bare spot on. Martin er virkelig en meget hjertevarm person, rigtig god at snakke med og meget dygtig! Jeg kan varmt anbefale Martin!

18. Dezember 2024

Kære Sandra,

Tusind tak for din utroligt flotte anmeldelse og de varme ord! Det betyder rigtig meget for mig, at du havde en god oplevelse under clairvoyancen, og at du følte dig hørt og forstået – det er præcis dét, jeg ønsker at give videre.

Jeg er virkelig glad for, at du oplevede det så præcist og nærværende, og det var en fornøjelse at tale med dig. Din dejlige energi og gode humør gjorde også clairvoyancen til en rigtig god oplevelse for mig.

Jeg håber at vi får mulighed for at mødes en dag! Indtil da sender jeg de bedste ønsker og en stor tak for din anbefaling.

Hjertelig hilsen,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg havde en rigtig god oplevelse da…

Jeg havde en rigtig god oplevelse, da Martin kom og lavede husrens hos mig.

Da jeg var ved at skulle flytte, opdagede jeg Martin på Facebook. Jeg spurgte, om det var muligt for ham at komme til København, selvom han boede på Fyn.

Martin kom og gik hele huset igennem. Der var ikke noget, der forstyrrede, men pludselig fik jeg at vide, at mine afdøde forældre var til stede, og det gjorde mig rigtig glad. Derefter forseglede han huset med god energi.

Siden har huset været et dejligt sted at bo i.

Hilsen
Sia

25. August 2024

Kære Sia,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Jeg er virkelig glad for at høre, at husrensningen gjorde en positiv forskel for dig, og at det var en god oplevelse. Det var en fornøjelse at komme forbi og hjælpe, og det var helt særligt med beskeden om dine afdøde forældre – jeg kan godt forstå, det gjorde dig glad.

Jeg er glad for at høre, at huset nu føles som et rart sted at bo, og at energien er i balance. Hvis du nogensinde har brug for min hjælp igen, eller bare har spørgsmål, er du altid velkommen til at række ud.

Martin 😊

Igennem1 års tid.

Jeg har haft Martin til husrens. Han var rigtig god,, til at inddrage os i alt hvad der skete. Han sendt ånderne mod lyset og over på den anden side. ( kan varmt anbefales ) jeg har også været til klarsyn/ Clayance, flere gange. Fik kontakt til mine kære. Kan kun anbefale Martin. 5 ✨️ mvh.

11. Dezember 2024

Kære Tina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fine ord! Det glæder mig meget at høre, at du har haft gode oplevelser både med husrens og klarsyn. Det er altid mit mål at skabe en tryg og meningsfuld oplevelse, og det betyder meget for mig, at du føler dig inddraget og godt hjulpet. ❤️

Det var en fornøjelse at hjælpe dig, og jeg sætter stor pris på din anbefaling. Du er altid velkommen igen, hvis du har brug for mere vejledning eller ønsker at deltage i klarsyn igen.

Martin ✨

Meget behagelig samtale med Martin

Meget behagelig samtale med Martin.han gav sig god tid,, og kom ind på det hele, følte en glæde/varme,, og mere ro de efterfølgende dage 😊

22. Oktober 2024

Antwort von Martinsecher

Tusind tak for din fine anmeldelse, Irene! ♥️🤗 Det betyder rigtig meget for mig at høre, at du følte glæde, varme og ro efter vores samtale. Det er præcis det, jeg ønsker at give videre. Jeg er glad for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Martin er altid straight to the point 🎯…

Martin er altid straight to the point 🎯 både i clairvoyance og afdødekontakt.
Har talt med Martin når jeg havde brug for klarhed og retning og det leverede han. Meget dygtig og præcis og ikke mindst altid hyggelig at tale med. Kan varmt anbefale Martin.

25. April 2024

Antwort von Martinsecher

Kære Christina, tusind tak for dine flotte ord og den varme anbefaling! 🙏 Det betyder rigtig meget for mig at kunne hjælpe dig med klarhed og retning, når du har haft brug for det. Jeg sætter stor pris på vores samtaler og glæder mig over, at du oplever dem som præcise og hyggelige. Du er altid velkommen, hvis du har brug for mig igen. 😊
Kram Martin 🍀

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en virkelig god…

Jeg havde en virkelig god Clairvoyance hos Martin nu har jeg fået nogle ny døre åbenet op i mit liv han ramte plet med de ting han sagde følge det var en virkelig stor hjælp i min liv hvor jeg er nu og han gør et virkelig godt stykke arbejde ❤️❤️

7. Dezember 2024

Antwort von Martinsecher

Tak for din dejlige anmeldelse, Oliver! Det glæder mig enormt, at clairvoyancen har åbnet nye døre for dig og givet dig klarhed i dit liv. Det er netop min mission at hjælpe, hvor det betyder mest. Tusind tak for dine varme ord og din støtte – det betyder meget for mig! ❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har oplevet Martin til både privat…

Har oplevet Martin til både privat clairvoyance og til klarsyn.
Martin opleves der meget dygtig og præcis, Han er en super god og rolig formidler.
Man føler sig tryg i hans nærvær .
Vil klart anbefale Martin ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

15. Oktober 2024

Antwort von Martinsecher

Tak for din skønne anmeldelse, Tina! Det betyder rigtig meget for mig, at du har følt dig tryg og fået noget ud af både den private clairvoyance og klarsyn. Jeg sætter stor pris på din anbefaling og dine varme ord – det er præcis den oplevelse, jeg ønsker at give mine klienter. Tusind tak for din støtte! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super behagelig

Super behagelig, imødekommende og kompetent 😀

Antwort von Martinsecher

Tak for din flotte anmeldelse, Tom! Det glæder mig virkelig, at du har haft en positiv oplevelse. Dine ord om behagelighed og kompetence betyder meget for mig – det er netop det, jeg altid stræber efter. Tak for din støtte! 😀⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det var en super god oplevelse

Det var en super god oplevelse. Martin er god til at forklare, hvad man skal i gang med og hvad man kan forvente. Han er rummelig og virker oprigtigt interesseret både i elever og prøvekaniner.

Antwort von Martinsecher

Tak for din fine anmeldelse og de rosende ord! Det betyder meget for mig, at du har haft en god oplevelse, og at du føler dig godt vejledt og tryg i processen. Jeg er glad for, at både elever og prøvekaniner føler sig set og hørt – det er noget, jeg virkelig prioriterer. Tak for din feedback, som jeg tager til mig for fortsat at udvikle mig!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg var sammen med en del andre prøvekanin for hans elever. Der var kaos, da vi kom. Martin stod og skældte sine elever ud uden for, og inden for stod en ung kvinde (hans datter?) og dirigerede og fordelte os. Der var ingen ordentlig introduktion. Vi sad på gangen sammen med andre og skulle høre om meget personlige ting :-( hvilket var utrygt og meget ubehageligt.
Martin svansede rundt og lyttede. Det samme gjorde hans datter. Det ville jeg godt have vidst inden, da det var meget ubehageligt. Der var ingen fortrolighed.
Eleverne var så søde, men slet ikke klædt på til opgaven. Martin skyndte på dem, da de skulle nå så mange som muligt, og blev vred, da den ene bad om mere tid. Hun var tydeligt presset.
Jeg har været prøvekanin før. I trygge, fortrolige og gode rammer. Dette var nærmest et samlebånd på akkord med en sur chef, der svingede pisken.
Desværre kan jeg ikke give 0 stjerner.
Den ene er til de stakkels elever, der virkelig prøvede.

Kære M.

Tak for din anmeldelse. Jeg værdsætter, at du tager dig tid til at skrive om din oplevelse, men jeg genkender desværre ikke de forhold, du beskriver.

Det er vigtigt at pointere, at prøvekaniner er en del af et læringsforløb for mine elever, hvor formålet netop er at give dem praktisk erfaring. Det betyder, at eleverne kan være usikre, hvilket er en naturlig del af deres udvikling, og de bliver støttet hele vejen af mig som underviser. Jeg går personligt rundt og hjælper dem i løbet af forløbet, for at sikre at både elever og prøvekaniner føler sig trygge.

Din anmeldelse indeholder desværre flere udsagn, der ikke stemmer overens med de faktuelle forhold. For eksempel modtager alle prøvekaniner en grundig introduktion, som finder sted bag lukkede døre, inden sessionerne begynder. Fortrolighed og tryghed er altafgørende for mig, og vi gør meget ud af at skabe rammer, der understøtter dette. At elever skulle presses eller ikke have tid til at afslutte sessioner, er heller ikke korrekt – alle får den tid, de har brug for.

Jeg kan også se, at din anmeldelse indeholder flere personlige angreb mod mig og en beskrivelse af mig som underviser, der ikke stemmer overens med den oplevelse, andre prøvekaniner og elever beskriver. Dette kan desværre få anmeldelsen til at fremstå som et personligt angreb snarere end en saglig vurdering.

Jeg vil dog tage din feedback til mig, selvom jeg er uenig i mange af de beskrivelser, du fremfører, og vil fortsat arbejde på at sikre, at vores rammer og kommunikation er så klare som muligt for alle, der deltager. Skulle du ønske en åben dialog om dine oplevelser, er du altid velkommen til at tage fat i mig direkte.

Livet handler om valg – at stå i lyset eller blive i mørket. Jeg vælger at stå i lyset og fokusere på at skabe positiv udvikling og tryghed for alle, jeg arbejder med.

Kh

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god underviser og et behageligt…

Super god underviser og et behageligt menneske, som man føler sig tryg ved. Martin gør undervisningen levende og varieret

Kære Tina,

Tusind tak for din varme og anerkendende feedback! Det betyder meget for mig, at du føler dig tryg og godt tilpas på uddannelsen, og at undervisningen giver dig værdi og inspiration. Jeg lægger stor vægt på at skabe et læringsmiljø, hvor hver enkelt elev kan udvikle sig både fagligt og personligt – og det glæder mig at høre, at du oplever det.

På clairvoyant- og medieuddannelsen arbejder vi netop med at gøre undervisningen levende og varieret, så både teori og praksis bliver meningsfuld og nærværende. Det er fantastisk at se, hvordan dine evner blomstrer undervejs – og jeg ser frem til at følge din rejse mod at mestre dette smukke og givende felt endnu mere.

Endnu en gang tak for din flotte anmeldelse, Tina – og for at være en del af denne udviklingsrejse.

Meget meget dygtig mand

Meget meget dygtig mand, han er bare kanon dygtig til at formidle kontakt til de afdøde som jeg har prøvet 2 gange. Han får min varmeste anbefaling

4. September 2024

Antwort von Martinsecher

Tusind tak for dine fine ord og din varme anbefaling! Det betyder utrolig meget for mig at høre, at du har haft gode og meningsfulde oplevelser med afdødekontakt hos mig. Det er en ære at kunne hjælpe med at skabe den forbindelse. Jeg er dybt taknemmelig for din tillid og ser frem til at hjælpe dig igen, hvis du skulle få behov. Tak fordi du delte din oplevelse. 💫

Martinsecher

Har fået klare beskeder flere gange 😇🙏❤️

4. November 2024

Antwort von Martinsecher

Tak, Lena! Det er en glæde at kunne give dig klare beskeder. Det varmer mit hjerte. 😇🙏❤️ Kram

Behagelig og tale med

Behagelig og tale med, han kom rundt om alle de spørgsmål jeg havde skrevet ned, inden jeg overhovedet havde stillet dem, så en rigtig god oplevelse

21. Mai 2024

Kære Helle,
Tusind tak for din dejlige feedback og de 5 stjerner! Det glæder mig utrolig meget, at du også oplevede vores samtale som behagelig og værdifuld. At kunne give svar på dine spørgsmål, allerede inden de blev stillet, viser bare, hvor god energien var.
Kram Martin

Jeg havde en helt fantastisk oplevelse

Jeg havde en helt fantastisk oplevelse
Det var afdøde kontakt
Det har betydet at jeg kan komme videre
Tusinde. Tusinde tak til Martin

1. Februar 2024

Antwort von Martinsecher

Tak for din varme anmeldelse, Hanne. Det glæder mig dybt at høre, at oplevelsen har hjulpet dig videre og givet dig ro. Din feedback betyder meget, og jeg værdsætter, at du deler den med mig. ❤️

Martin er rigtig dygtig

Martin er rigtig dygtig. Han har ramt" plet " de gange jeg har haft spørgsmål til ham 🤗

9. November 2024

Antwort von Martinsecher

Tak for din dejlige anmeldelse, Gitte! Det betyder meget for mig at høre, at du føler, jeg har ramt plet med mine svar. Det er altid en fornøjelse at hjælpe dig, og jeg sætter stor pris på din tillid. Tak for dine søde ord! 🤗

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

han er mega go og dygtig og go til at…

han er mega go og dygtig og go til at håndtere sine evner og formidle dem
tak for godt besøg

17. November 2023

Antwort von Martinsecher

Tak for din flotte anmeldelse, Isabella! Det var en fornøjelse at besøge dig, og jeg er virkelig glad for, at du følte, jeg formidlede budskaberne godt. Tusind tak for dine varme ord og for at tage imod mig!

Dygtigt

Tog sig tid til at komme rundt om spørgsmålene.

9. September 2024

Antwort von Martinsecher

Tak for de flotte 5 stjerner og de varme ord! Det betyder rigtig meget for mig, at du oplevede, at jeg tog mig tid til dine spørgsmål. Det er vigtigt for mig at skabe et trygt og nærværende rum, hvor der er plads til alle tanker og spørgsmål. Tusind tak for din anbefaling – det var en fornøjelse at hjælpe dig på din rejse!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr