Marley Spoon Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Al meer dan een jaar maak ik geen gebruik van Marley Spoon tot schijnbaar vandaag. Hun kunnen dus ineens uit het niets je account her activeren. Geen mail vooraf niks. Gewoon ineens geld van mijn reke... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na 8 jaar ben ik nog altijd van mening dat Marley Spoon de beste keuze is voor een goede en vooral gevarieerde maaltijd. Met gevarieerd bedoel ik zowel "moeder kost", als de sublieme"Generaal Tso Kip... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik ben een ‘nieuwsgierige’ kok, met nadruk op nieuw. Wekelijks bestel ik een box van Marley Spoon voor 2 maaltijden (2pers) . In mijn profiel neem ik wat exotischere maaltijden op dan ik verder dagel... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hey,Wij nemen meestal èèn maal per week drie recepten en het inhout en kwaliteit is er zonder probleem (dikke duim naar omhoog) het enigste negatieve punt, zijn de mannen van de leverancier meestal g... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Online-Bestellservice

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Wij zijn Marley Spoon We geven je tijd voor leuke dingen – zoals koken! Zonder het zoeken naar recepten en de stress van het boodschappen doen heb je ineens tijd om iets anders te koken, zonder dat het veel moeite kost. Dat zeggen onze klanten tenminste. Probeer het zelf eens uit! Passioned chefs Ontdek onze passie voor koken/ Onze chef-koks willen jou iedere keer weer verrassen met een lekker en bijzonder recept. Ze experimenteren graag met verse, hoogwaardige ingrediënten en laten hun creativiteit de vrije loop. Zo kook je weer eens wat anders. Fresh source We werken samen met lokale producenten/ Wij werken uitsluitend met producenten die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. We hechten veel waarde aan dierenwelzijn en het milieu. Wij kunnen je altijd vertellen waar onze producten vandaan komen. Door onze korte supply chain zijn de ingrediënten die je van ons ontvangt verser en sneller in jouw keuken! Sustainability Duurzaamheid is voor ons belangrijk. Onze box zit vol met eerlijke, duurzame producten. We brengen de porties in de juiste hoeveelheid bij jou thuis. Dit is niet alleen makkelijk voor jou, hiermee gaan we ook voedselverspilling tegen. En: onze verpakkingen kunnen gerecycled worden, zelfs het verpakkingstape is op basis van papier. Koken was nog nooit zo makkelijk. Ervaar het zelf!

Akzeptabel

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Great recipes

Great recipes, good quality ingredients, delivery works well, they seem to try to reduce their packaging material as far as possible, too.

22. Dezember 2023

Lekker maar te beperkt

Lekkere verassende gerechten, maar te beperkt qua ingrediënten. De caloriebewuste maaltijden kunnen, mijn inziens, zeker verbeterd worden met bijvoorbeeld extra groentjes. De hoeveelheid per persoon is echt wel weinig. Caloriebewust is niet hetzelfde als weinig!

3. Dezember 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede variatie in recepten, maar verwarrende receptinstructies

Goede variatie in recepten, maar de totale kooktijd en de recept instructies zijn slecht geformuleerd. Bvb: "Pers de limoen uit.", 2 foto's verder: "Meng met de andere helft van het limoensap." Tja.. Ik heb ook al boxen van concurrenten geprobeerd en vind hun instructies duidelijker, maar bij Marley Spoon zijn de gerechten lekkerder.

1. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vind deze de betere maaltijd service

Vind deze de betere maaltijd service. Site is makkelijk in gebruik. Als er een ingredient mist of beschadigd/beschimmeld is is er een eenvoudig proces voor. Geregeld zijn er (terugkomst)acties/vouchers. Kwaliteit is doorgaans vrij goed, de recepten zelf vind ik beter dan de concurrentie. En de bouillon, sauzen etc. zijn gewoon heel lekker, zolang ze hier niet aan komen blijf ik klant. Top bouillons en smaakmakers

Nu de minpuntjes, ik denk dat de meeste slechte reviews door de leveringsdienst(en) komen. Meestal krijg ik levering van trunkrs, zij leveren op slots in de namiddag soms rond 17-18u, maar dikwijls na 20u of zelfs 22-23u. Helemaal niet consistent ook dus. Soms is het ook DPD, wat bij ons wel oké werkt maar in andere streken misschien minder aan te raden.

Opgesomt, ik gebruik het graag. Maar de levering kan soms wel beter, Food.B/Hello.Fr hebben bijvoorbeeld eigen bestelwagentjes die je rond ziet rijden, misschien dat MS nog een kleinere speler is op dit moment. Ik raad het in ieder geval aan om eens uit te proberen!

14. November 2023

3 dagen honger want box niet aangekomen

nadat we een paar weken naar onze box op zoek moesten bij de buren werd deze keer NIETS geleverd !
En toch beweert DPD dat ze drie pogingen ondernamen om te leveren. Ik heb ze niet gezien hoor.

23. Oktober 2023

Hoi Jan,

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om je feedback achter te laten.

Het spijt me om te horen dat jouw box niet bij je werd geleverd. Dat zou natuurlijk niet mogen gebeuren!

Neem gerust even contact op met onze klantenservice indien je dit nog niet hebt gedaan, en dan helpen we je graag verder.

Groetjes,

Jouw Marley Spoon team

the ingredients are fresh

the ingredients are fresh, neat and exact amount so no waste. the cooking instructions is very easy to follow especially for beginners like me.

24. September 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super lækre og nemme retter

Vi har prøvet flere forskellige måltidskasser, og Marley Spoon har ubetinget de lækreste retter og de er også nemme. Der mangler intet i kasserne, og man kan selv vælge mellem mange forskellige typer af retter inden levering. Der er ikke så stor valgmulighed for antal personer pr levering, men det er intet problem, da man så kan vælge en større portion, som kan spises som restemad en af de dage, der ikke er levering. Den eneste kritik er, at det ikke er hovedsageligt danske varer der leveres, og der er ikke fokus på økologi. Der er dog virkelig mange veganske retter og fiskeretter at vælge imellem. Vi er mere end tilfredse.

23. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Varerne kom først ved 1930 tiden om…

Varerne kom først ved 1930 tiden om mandagen. Der stod de kom mellem 13 og 18. Så havde egentlig regnet med at vi skulle spise den første ret. Fik dog en besked om at leveringen var forsinket. Det endte med vi spiste noget andet. Varerne ser dog fine ud på nær et råddent æble.

12. Juni 2023

Hej Tanja,
Tak for din bedømmelse. Mens vi er glade for at høre, at du nød kvaliteten. Beklager, vi at du havde problemer med vores leveringspartner, og at du havde et råddent æble. Hvis du stadig ikke har gjort det, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice via e-mail, chat eller på telefonen, så vi kan finde en løsning til dig. På forhånd tak!

Slechte levering

Box gedeukt geleverd. Tomaatjes hierdoor beschadigd en allemaal beschimmeld. Jammer. Omdat het transport ook vorige keer te wensen overliet ben ik een hele tijd gestopt met deze box. Na heel wat mails met kortingscodes gaf ik het weer een kans. Jammer genoeg is de eerste box opnieuw teleurstellend. Niettemin leuke receptjes en veel keuze.

26. Mai 2023

Hoi Jadwiga,

Bedankt voor je beoordeling van onze service! We waarderen je feedback zeer en gebruiken deze graag om ons product nog verder te kunnen verbeteren.

Echter mis ik enkele details betreft het ongemak dat je hebt ervaren.

Als groeiend bedrijf streven we ernaar om de wensen van onze klanten na te leven. Ik zou het dan ook op prijs stellen verdere opmerkingen van je te mogen ontvangen met betrekking tot wat we volgens jou nog beter kunnen doen.

Ik hoor het graag van je, ook wanneer ik nog ergens anders mee kan helpen!

Vriendelijke groet,

Destiny

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zijn onlangs overgeschakeld naar…

We zijn onlangs overgeschakeld naar Marley Spoon en tot hier toe is dit een heel goede ervaring. De leveringen gebeuren stipt en correct, de gerechten zijn origineel, lekker en vrij makkelijk te bereiden. We gebruiken de app voor de recepten en ook dat zit allemaal mooi in mekaar.

7. Mai 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Versheid groenten

Er zat een rotte! wortel in de doos.

3. Mai 2023

Hoi Bieke,

Echter mis ik enkele details betreft het ongemak dat je hebt ervaren.

Stuur ook een privé bericht zodat we je verder kunnen helpen, ook wanneer ik nog ergens anders mee kan helpen!

Vriendelijke groet,

Destiny

Ik ben fan !

Ik ben zeer grote fan van Marley Spoon ! Thuis komen en onmiddellijk kunnen koken zonder te moeten nadenken "wat moet ik vanavond klaarmaken" + geen of veel minder bezoekjes aan de winkel. Ik kan het iedereen aanraden.

31. März 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Altijd veel variatie in de recepten

Altijd veel variatie in de recepten, goede mix van vegetarisch of non-vegetarisch. Ik eet meer groenten en ik lust nu zelfs pasta! (zolang 't geen spaghetti of macaroni is, of orzo 😉). Wij zijn en blijven fan, zolang de portemonnee het toe laat 👍🏻

3. März 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr