Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor anbefaling herfra. Mark & Waldorf har unikke og smukke varer, som kan sprede stemning og hygge i alle hjem - på din helt egen personlige måde. Deres priser er fornuftige, der er hurtig le... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde købt en vare hos Mark & Waldorf der desværre var gået i stykker under transport. Jeg henvendte mig til deres kundeservice der håndterede min reklamation hurtigt og uden problemer. Min ordr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kundeservice Da jeg skulle afhente min ordre i min lokale pakkeshop, blev jeg oplyst at forsendelsen var beskadiget og at de ville sende den retur til Mark & Waldorf. Det er ærgerligt, men de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

1. Pakke var hårdhændet blevet tacklet af gls, så der var 2 varer gået itu, på trods af grundig indpakning.. Kontaktede firmaet og de afsendte straks 2 erstatningsvarer Der er meget høj serv... Mehr ansehen

1. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
  2. Geschenkeladen
  3. Haushaltswarengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

MARK&WALDORF er en webshop med skønne ting til dig og din bolig! Vi elsker ting, som har lidt kant og som er lidt anderledes - så hos os finder du et bredt udvalg af produkter, som du ikke finder andre steder - det kan vi nemlig selv rigtig godt lide! Vi bruger rigtig meget tid på at finde de skønneste varer, det håber og tror vi også at du kan se! Vi har mange forskellige varer, blandt andet lækre italienske glas og kander, vintage kelimpuder og kelimtæpper, et kæmpe udvalg af geniale opbevaringsposer, de lækreste dørmåtter, det smukkeste badeforhæng med Frida Kahlo, portugisisk keramik, hammam håndklæder, fine puslespil, lavalamper med glimmer og meget meget mere. Vores univers er vores helt eget - vi håber du kan lide hvad du ser! Desuden er det yderst vigtigt for os, at du som handler online hos os, kan mærke at vi er lige her bag skærmen - for det er vi, og der er aldrig langt til et svar fra os, det sætter vi faktisk en ære i! Så har du spørgsmål eller andet vi kan hjælpe med, så skriver du bare til os på info@markwaldorf.dk. Vi glæder os helt vildt til at se dig i shoppen! :-)

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk kundeservice, hurtig levering og flotte produkter

Fantastisk kundeservice, hurtig levering og flotte produkter. Fik en virkelig god vejledning, før jeg købte produkter på hjemmesiden, og de ankom hurtigt. Derudover er det virkelig flotte varer, som lever fuldt op til billederne på hjemmesiden. Kan varmt anbefale denne webshop.

12. August 2021

Hej Christina,

WAU - virkelig flotte ord, som vi bliver super stolte over og meget glade for at høre! For os handler det om, at vores kunder er glade og tilfredse, så når vi læser dine "roser" kan vi jo se, at det er præcis sådan at du har det!
Tak for det og tak for at du gav dig tid til at anmelde os - det betyder mere end du aner!

Masser af smil fra

Rar og imødekommende kundeservice

Rar og imødekommende kundeservice, og hurtig levering!

13. April 2021

Hej Sille Amalie,

Hvor er vi bare glade for at læse dine ord, for det er jo lige præcis sådan at vi ønsker, at vores kunder oplever det når de handler hos os. Så tusind tak for de rosende ord!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God kundeservice

Rigtig fine ting. En af varerne var den forkerte, men det fik vi løst hurtigt og nemt. Det kan jo ske. Anden gang jeg bestilte, var alt dog som det skulle. Tilfreds kunde :)

10. April 2021

Hej Astrid,

Ja, øv at vi lavede en fejl - men det kan ske når der er travlt i pakkeriet, - det beklager vi! :-)
Dejligt at du høre du er tilfreds, det er vi super glade for!

Tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på!

Fantastisk service

Hurtig levering, god kvalitet og rigtig god service.
Der manglede en enkelt brik i et af alle puzzlespillene jeg købte, uden problemer fik jeg tilsendt den manglende brik inden for 2 dage.
Kan varmt anbefales 😊

25. März 2021

Hej Trine,

Tusind tusind tak for de flotte ord, de får smilene frem og vi bliver simpelthen så glade! Tak for at du tog dig tid til at skrive om os, det betyder mere end du aner!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan man andet end at være tilfreds?

Nej er svaret. Sindssyg god kundeservice. Overraskende hurtig levering! Og rigtig dejligt med en personlig hilsen på mail! Det er godt nok sjældent man støder på det efterhånden. Absolut ikke sidste gang jeg handler der!!

16. März 2021

Hej igen Katrine,

ÅÅÅH hvor bliver vi bare SUPER glade for dine ord, af hjertet tak for at du har taget dig tid til at skrive om os, det betyder mere end du aner!
Vi vil glæde os til og over at se dig i shoppen en anden gang!

Flere smil fra

Fem stjerner herfra

Flotteste varer, og super dejlig betjening. Ikke nok med at der var lynhurtig levering, så bragte det virkelig et smil frem at få en personlig mail med kommentar på købet fra Marlene. Virkelig en dejlig oplevelse at handle med dem!

16. Dezember 2020

Hej Vibe,

Hvor bliver vi bare glade for at læse ord som dine, det betyder jo, at vi gør noget rigtigt! :-) Tak for din ordre og endnu mere tak for din flotte anmeldelse!

Rigtig glædelig jul!

Flere smil
fra

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har da aldrig oplevet en sådan…

Jeg har da aldrig oplevet en sådan hurtig levering, super fedt tak, fin varer og godt pakket ind 🧑‍🎄👑

12. Dezember 2020

Hej Tina,

IIIhhh hvor dejligt at læse - tusind tak for dine ord, de giver os smil på læben!!

Rigtig god jul!

Super fin købsoplevelse

Jeg købte to puslespil nedsat med 30% på Black Friday. Selv med levering, blev det billigere end det næstbilligste sted, hvor de var nedsat med 20%.

Da netbutikker ofte har travlt på Black Friday forventede jeg længere leveringstid, men allerede godt 24 timer efter min bestilling kunne jeg hente pakken i pakkeshoppen.

Mark&Waldorf er personlige i sin kommunikation, og I en mail bliver der ligefrem kommenteret på de varer, jeg har bestil. Det vidner om overskud og god kundeservice!

Alt i alt er jeg meget tilfreds med købsoplevelsen og vil bestemt ikke tøve med at anvende dem igen.

3. Dezember 2020

Hej Unnur,

Tusind tak - Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse, det er jo lige sådan at det skal være!

Vi vil glæde os til og over, at se dig i webshoppen en anden gang!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har i dag taget kontakt til Mark &…

Jeg har i dag taget kontakt til Mark & Waldorf, for at reklamere over at der manglede 4 brikker, i et puslespil (1000 brikker). Her var beskeden at der aldrig manglede brikker, så det var påstand mod påstand, og hvis jeg fik et nyt kunne jeg jo ringe igen og sige der manglede 2 brikker. Det kunne jeg fortsætte med. Jeg sidder tilbage med en fornemmelse af, at jeg er fuld af løgn. Hvis det er måden at behandle sine kunder på, og den service man kan tilbyder, ønsker jeg ikke længer at være kunde her og jeg har dog købt en del. Jeg fik dog 50% retur på puslespillet.

30. November 2020

Hej igen Pia,

Tak for dine ord, vi er altid glade for at høre fra vores kunder - uanset om det er ris eller ros.

Du har i dag ringet om et puslespil, som er købt for næsten 2 måneder siden - problemet var at der manglede 4 brikker. Vi er super kede af, at du sidder med en følelse af at være fuld af løgn, for det har vi ikke givet udtryk for. Vi fortalte, at det altid er svært i de her sager med puslespil hvor der mangler brikker, for manglede brikkerne fra starten af eller er de mistet undervejs? Det finder man jo aldrig ud af - det er "påstand mod påstand" og netop derfor imødekom vi også din reklamation, som vi altid gør i disse situationer!

Vi gav dig to muligheder, som vi også altid tilbyder i en situation som denne:
Vi kunne sende dig et nyt tilsvarende puslespil eller vi kunne tilbageføre 50% af prisen på puslespillet, det synes vi faktisk er en ret fin løsning.

Vi kunne forstå på dig i telefonen, at du havde foretrukket, at få tilsendt et nyt og andet puslespil - og dette ønske kan vi ikke imødekomme, dette går vores producenter simplethen ikke med til, som vi også forklarende dig grunden til.

Som vi fortalte i telefonen - så kan vi kun sende en tilsvarende vare eller tilbageføre 50% af prisen, mod at man så beholder puslespillet.

Straks efter telefonsamtalen tilbageførte vi de 50% til dig, vi er kede af at du ikke er tilfreds med denne løsning.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fine varer og hurtig levering

Fine varer og hurtig levering. Selvom jeg handlede på nettet formåede Mark&Waldorf
at gøre det til en personlig og god oplevelse. 5 stjerner og et stort hjerte fra mig

29. November 2020

Hej Charlotte,

Dine ord gør os super super glade, for det er jo lige præcis det vi gerne vil! At gøre nethandel personligt - vi synes nemlig at det er så vigtigt, at man som kunde kan mærke, at vi er lige her i den anden ende. Så tusind tak for dine rosende ord!

Store smil
fra

Julekugler i topklasse

Har købt to Julemænd med mundbind og en Garder i sit skillehus, og de er meget mere en forventet.
Så fine og flotte i farverne. Størrelserne er perfekte.
Julehumøret er i top, og det er bestemt ikke sidste gang, at jeg handler hos Mark & Waldorf.dk

23. November 2020

Hej Diana,

Ih hvor dejligt at læse, det bliver vi bare SÅ glade for at høre! Vi synes jo også selv, at julekuglerne er vildt flotte, men det vigtigste er jo at vores dejlige kunder synes det samme! :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super venlig og god service fra Mark og…

Super venlig og god service fra Mark og Waldorf. GLS havde lavet en fejl så min pakke blev sendt retur før jeg kunne nå at hente den.
Kontaktede m&w fulgte op og sendte en sms med status. Sendte pakken samme dag så jeg allerede havde den dagen efter
Sidder nu med mine fine julemænd med mundbind.
Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her
Mvh Helene

28. Oktober 2020

Hej Helene,

Af hjertet tak for dine rosende ord - de betyder mere end du aner! :-)

Dejligt at læse, at du er glad og tilfreds, trods at der var forsinkelse med din ordre.

For os er det vigtigste at du som kunde er tryg - og det kan vi læse at du er - tusind tak for det, og tak for de fine fine ord!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget tilfreds med min julemand med…

Meget tilfreds med min julemand med mundbind til juletræet, det var meget større end forventet. God info på mail om at leveringen var forsinket. Alt i alt rigtig godt tilfreds.

26. Oktober 2020

Hej May-Britt,

Sikke fine ord - vi bliver super glade for at høre at du er glad og tilfreds! Og ja - vi synes nemlig også at julemanden er endnu finere i virkerligheden, så dejligt at du synes det samme! :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget tilfreds med min pakke på…

Meget tilfreds med min pakke på julepynt til juletræet. Der var restorder på nogle af tingene, men der kom løbende information om udskydelse og hvornår man forventede det var retur. At det kom tidligere var bare endnu bedre. Jeg anbefaler denne side. Er bestemt ikke sidste gang, jeg køber her.

25. Oktober 2020

Hej Mathilde,

Tusind tak for de rosende ord - dem bliver vi virkelig glade for at læse!!! Og ja - forsinkelser kan desværre forekomme, men vi gør alt for at informere herom.
Vi vil glæde os over og til at se dig i shoppen igen! :-)

flotte ting fremragende service

Jeg bestilte en vare, der kom dagen efter, men desværre var defekt. Jeg ringede til M og Ws kunderservice og blev mødt af en hjælpsom, venlig og kompetent medarbejde der beklagede og straks sendte en ny vare afsted. Jeg modtog igen varen dagen efter uden at skulle betale ekstra i forsendelse på noget tidspunkt.

30. Juli 2020

Hej Jonas,

Hvor er vi bare glade for at læse dine ord, det handler jo om at du er glad og tilfreds, også selv der var en fejl i produktet - så tusind tak for din anmeldelse! Vi håber du bliver lige så glad for vinkekatten, som vi er for vores! :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flotte varer i fin kvalitet.

Flotte varer i fin kvalitet.
Altid hurtig levering og alt er bare i orden. Er rigtig glad for at handle med dem 😊

27. Juni 2020

Hej Gitte,

Åh hvor er det bare flotte ord, dem er vi super super glade for! Dejligt at høre at du er glad og tilfreds, det er det aller vigtigste for os!
Tak for at du tog dig tid til at skrive om os!!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og rigtig fin…

Hurtig levering og rigtig fin kundeservice, vi havde problemer med et produkt, det blev håndteret helt efter bogen, godt gået :-)

15. Mai 2020

Hej Jesper,

Tusind tak for de fine ord, dem bliver vi simpelthen så glade for at læse - for det betyder jo, at I som kunde er glade og tilfredse, og det er det allervigtigste for os!

Flere smil fra

Personlig online-betjening

Udover en bekræftelse på min ordre fik jeg også en dejlig personlig hilsen fra Mark&Waldorf. De smukke varer kom hurtigt, og jeg er meget begejstret for købet!

10. Mai 2020

Hej Bente,

Sikke skønne ord - dem bliver vi simpelthen så glade for at læse, for det betyder jo, at du er glad og tilfreds - og vi elsker bare glade kunder! :-)

Hurtig service og levering

Hurtig service og levering. Fine varer.
Bestiller gerne varer en anden gang

8. April 2020

Hej Ulla,
Tusind tak for din anmeldelse, den bliver vi rigtig glad for! Vi vil glæde os over at se dig i shoppen igen!
MARK&WALDORF

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr