Marktplaats Bewertungen 174

TrustScore 1.5 von 5

1,3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De geboden kopersbescherming werkt niet. Ook kan je marktplaats daarop niet aanspreken. Is het hen onwelgevallig dan stoppen ze de chat met “jij hebt het niet goed gedaan”. Dit terwijl ik alle gevraag... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Marktplaats is a save haven for scammers. If you buy something, you should never pay upfront and don’t rely on the costumer protection system of Marktplaats. If you agree to meet a buyer a certain pla... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hallo, Altijd goede ervaringen gehad met markplaats maar de de laaste deal was waardeloos ging over verkoop van een produkt zou eerst verzonden worden en koper heeft het opgehaald netjes gemeld bij ma... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Stoppen met automatische inschakeling van de kopers bescherming, want voor sommige producten geeft dat een risico. Een voorbeeld: Ik bied een elektronica product aan dat wanneer het verkeerd wordt geb... Mehr ansehen

1. Online-Auktionsservice
  2. Online-Marktplatz

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Handel veilig, succesvol en plezierig: http://help.marktplaats.nl/help/veilig_handelen_internetoplichting/tips_voor_veilig_handelen/i/veilig-en-succesvol-handelen Om deze Marktplaats Facebookpagina een leuke plek te houden om informatie met elkaar uit te wisselen, vragen we je aandacht voor enkele richtlijnen: - We vragen je begrip voor het recht dat we ons voorbehouden om uitingen te verwijderen die racistisch, seksistisch, schadelijk of discriminerend zijn. Ook uitingen van schending van het auteursrecht of persoonlijk recht worden verwijderd. Tot slot worden vertrouwelijke informatie en (links met) berichten met commerciële inhoud en reclame niet geaccepteerd. - Wanneer je deze Fanpagina gebruikt, aanvaard je en ga je akkoord met onze Huisregels en het Facebook Statement of Rights and Responsibilities. - Alles wat jij op de Fanpagina plaatst is van jou, maar kan geheel of gedeeltelijk gebruikt, gereproduceerd, aangepast, openbaar gemaakt, doorgestuurd, gepubliceerd, uitgezonden en/of elders gepost worden door ons of door andere gebruikers. Vragen omtrent Marktplaats kan je altijd aan ons stellen of aan onze klantenservice: http://help.marktplaats.nl/

1,3

2 Sterne
1 Stern

WAT EEN DRAMA ZEG!!!

WAT EEN DRAMA ZEG!!!
SLUITEN ZELF CHAT AF EN ZEGGEN PROBLEEM IS OPGELOST TERWIJL ER NIKS IS GEDAAN.
SERVICE NIVEAU 0

3. Juni 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Wat een slechte klantenservice zeg. Patric en Ayhan!

Wat een slechte klantenservice zeg.. Ene "Patric" sluit gewoon de chat af zonder te reageren en ene "Ayhan" belooft iets te doen maar doet het uiteindelijk niet. Na 3x contact te zoeken ben ik uiteindelijk geholpen door iemand die wel werkt voor zijn geld (Daarom ook 2 sterren ipv 1).

A.u.b. doe wat aan de klantenservice via de chat want het lijkt er op dat leden alleen geholpen worden als het hun uitkomt.

29. April 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Moeilijk contact maken met marktplaats

Het is erg moeilijk om in contact te komen met het bedrijf Marktplaats. Ze doen ook niet erg hun best om hun fouten op te lossen wanneer er iets mis is gegaan vanaf hun kant.
Ik kreeg een medewerker aan de lijn die mij hielp. Toen werd, per abuis denk ik, het contact verbroken. Daarna belde ik terug en kreeg ik een andere medewerker ervoor. Die wilde me niet helpen omdat wij geen zakelijk account hadden terwijl wij jaarlijks enorm veel betalen aan marktplaatskosten.
Ze zei dat ik niet had gebeld met Marktplaats omdat ik niet in het systeem stond -_-
Dus nu gemaild. hopen dat het lukt. betwijfel het, ben er al 2 dagdelen mee bezig!

12. März 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

wat een zeer slecht bedrijf heb al meer…

wat een zeer slecht bedrijf heb al meer als 10 jaar een account en doordat iemand mij heeft gerapporteerd voor niks. zijn mijn accounts allebei verwijderd.voor niks.
vieze huichelaars zijn het. en niet normaal je te woord te kunnen aan de telefoon maar via zo een vage chat. zeer slecht ervaring ga nooit meer gebruik maken van dat shit platform

4. März 2020

opgelicht

sorry voor mijn taalgebruik maar wat EEN STELLETJES EIKELS WERKEN DAAR ZEG!!! Hoe durf je jezelf klantenservice te noemen terwijl er 0,0% service wordt geboden. Ik hoop dat er snel een nieuwe site komt waar de mensen gewoon serieus genomen worden en netjes te woord worden gestaan

Ik voel mij oplicht op marktplaats DOOR MARKTPLAATS!!!

8. Dezember 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Marktplaats beleid riekt naar een dictatuur!

Als verkoper wordt je werkelijk GECHANTEERD met een negatieve beoordeling (zonder daadwerkelijke verkoop!). Als je dit aan geeft bij de WAARDELOZE "klantenservice" kunnen ze niks voor je doen en krijg je te horen dat zelfs supervisors niet de mogelijkheid hebben om hier iets aan te doen.

Dat ze zichzelf "klantenservice" durven te nog noemen is al compleet van de zotte want service aanbieden daarvan weten ze echt niet wat dat is. Ze blokkeren je verkopers account als ze daar behoefte aan hebben, zonder enige geldige reden. IK ben het slachtoffer geworden, blijkbaar van valse beweringen en vervolgens kan je daar niets meer tegen in brengen. Klinkt behoorlijk als een dictatuur! Marktplaats wordt tegenwoordig voornamelijk vervuild met adds van online winkels, de gewone gebruikers, met hun spulletjes van zolder, degene die Marktplaats groot hebben gemaakt, daar wordt allang niet meer naar geluisterd! Alles voor de centen, dus alles voor de online winkels!

Aan een ieder die zijn geld verdient bij Marktplaats: JE ZOU JE KAPOT MOETEN SCHAMEN!

17. November 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik word door een koper uitgescholden…

Ik word door een koper uitgescholden voor 'k*nker hond' en 2 weken later krijg ik een negatieve 1 ster beoordeling met 'product niet ontvangen' etc. Ik heb slechts 2 berichten gestuurd en er heeft geen transactie plaatsgevonden.

Vervolgens contact opgenomen met Marktplaats en de situatie uitgelegd en ze weigeren om de onterechte beoordeling te verwijderen. Sterker nog ik had een reactie kunnen verwachten. Aldus Keesje (Medewerker Klantenservice)

Trollen kunnen dus zomaar je reputatie verpesten en marktplaats doet niets.

15. November 2019

MARKTPLAATS IS TE TRIEST VOOR WOORDEN

1. Als je een advertentie plaatst voor een bepaalde vraagprijs zijn er zo veel mensen die voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten en als ze dat niet lukt reporten ze jou.

2. Marktplaats blokkeert zonder pardon jou account

3. Ben jij ge-report en had jij je bankrekening gekoppeld voor betalen via marktplaats dan heb je vanaf nu pech want als jij een ander account maakt en je wil jou bankrekening weer gebruiken is dit NIET MEER MOGELIJK.

Hoop dat deze site snel offline wordt gehaald, hoop gezeik altijd en als je eens wist wat voor rotzooi ervan allemaal op je computer komt te staan als jij op die site aanwezig ben daar wordt je echt niet vrolijk van.

Kortom, hoop dat hij snel offline wordt gehaald.

18. März 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

marktplaats werkt reputatieschade in de hand

marktplaats is een zeer gebruikers onvriendelijke ramp geworden
duizenden dezelfde advertenties van betalende bedrijven domineren de site
dat is pure marktplaats vervuiling waardoor je niet kunt vinden wat je zoekt
vreselijk je komt er niet doorheen

verder
merken misbruik mag gewoon door betalende verkopers van markktplaats
maar niet door de niet betalende verkoper die word meteen verwijderd
type bij sieraden maar eens in swarovski style
en je ziet het zelf
dat is niet correct en meten met twee maten
en waar markplaats ook niets aan wil veranderen

en nu ook nog dat zieke oneerlijke marktplaats beoordelings systeem erbij
nepkopers en gefrustreerde en pestende marktplaats gebuikers hebben n vrijbrief erbij gekregen van mp om reputatie schade aan te richten aan eerlijke verkoper zonder dat deze zich kan verweren
zelfs als men niet heeft gekocht kan men negatief beoordelen en invullen geen product ontvangen maw ik ben opgelicht door de verkoper
dit terwijl het hier n nepkoper betrefd en er geen transactie heeft plaatsgevonden
ik vind dit ziek

er klopt teveel niet op marktplaats
het gaat wel ten kostte van de kleine tweedehands eerlijke marktplaats verkopers

ik zie sieraden verkopers op marktplaats die chinees nep zilver als echt zilver dus 925 sterling zilver verkopen
het is nep maar ze gaan als warme broodjes over de toonbank
gewoon omdat marktplaats dit toelaat

marktplaats is een zeer gebruikers onvriendelijk bedrijf geworden met een beschadigend oneerlijk en ziek beoordelingssysteem

25. Februar 2019

Slechte ervaring met verkoper Ziz uit Groesbeek

Verkoper ( Ziz genoemd, uit Groesbeek ) heeft zich niet gehouden aan de overeenkomst. Er kan helemaal niets worden gedaan via Markplaats`Customer Service. Dus, in het geval van een oneerlijk verkoper, de ontscherming is absoluut. Geen goede plek, dus, om te kopen.

28. August 2018
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Service & Home ware in Geldrop via Marktplaats

Ik heb bij Service & Home ware 2 potten gekocht, deze zijn opgestuurd, bij aankomst was er een stuk, bij de advertentie stond niets over verzending op risico koper, maar ik krijg mooi niets terug, heb contact gezocht met Markplaats deze zegt dat als ik iets terug wil hebben moet ik de juridische afdeling van Marktplaats raadplegen, het gaat om een bedrag van 6,25, ik kan fluiten naar mijn centen, maar wil via deze weg iedereen waarschuwen voor kopen via Markplaats, je hebt totaal geen rechten.

13. Juni 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Marktplaats is waardeloos vooral de klanten"service".

Marktplaats is waardeloos vooral je je contact wil met klanten"service". Dat ze zo zelf nog noemen is al compleet van de zotte want, service weten ze echt biet wat dat is. Als je probleem heb moet je met zoon dan virtuelechat doen of contactformulier maar daar krijg je pas naar vele uren of soms dag pas antwoord op echt ongelofelijk. De post in 1990 ging nog sneller pffff. Dan krijg je als antwoord het is opgelost maar dat is het vervolgens dan niet. Dan kun je niet rechtstreeks regeren op mail alleen weet opnieuw via de chat of contactformulier maar dat duurt weer uren tot een dag. En dan na drie dagen ben ik er helemaal klaar mee want is nog niet opgelost en stop ik maar helemaal met waardeloze marktplaats. Stelletje oplichters heel het marktplaats gebeuren en, zeker de klantenservice.

28. Februar 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr