De geboden kopersbescherming werkt niet. Ook kan je marktplaats daarop niet aanspreken. Is het hen onwelgevallig dan stoppen ze de chat met “jij hebt het niet goed gedaan”. Dit terwijl ik alle gevraag... Mehr ansehen
Marktplaats is a save haven for scammers. If you buy something, you should never pay upfront and don’t rely on the costumer protection system of Marktplaats. If you agree to meet a buyer a certain pla... Mehr ansehen
Hallo, Altijd goede ervaringen gehad met markplaats maar de de laaste deal was waardeloos ging over verkoop van een produkt zou eerst verzonden worden en koper heeft het opgehaald netjes gemeld bij ma... Mehr ansehen
Stoppen met automatische inschakeling van de kopers bescherming, want voor sommige producten geeft dat een risico. Een voorbeeld: Ik bied een elektronica product aan dat wanneer het verkeerd wordt geb... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Handel veilig, succesvol en plezierig: http://help.marktplaats.nl/help/veilig_handelen_internetoplichting/tips_voor_veilig_handelen/i/veilig-en-succesvol-handelen Om deze Marktplaats Facebookpagina een leuke plek te houden om informatie met elkaar uit te wisselen, vragen we je aandacht voor enkele richtlijnen: - We vragen je begrip voor het recht dat we ons voorbehouden om uitingen te verwijderen die racistisch, seksistisch, schadelijk of discriminerend zijn. Ook uitingen van schending van het auteursrecht of persoonlijk recht worden verwijderd. Tot slot worden vertrouwelijke informatie en (links met) berichten met commerciële inhoud en reclame niet geaccepteerd. - Wanneer je deze Fanpagina gebruikt, aanvaard je en ga je akkoord met onze Huisregels en het Facebook Statement of Rights and Responsibilities. - Alles wat jij op de Fanpagina plaatst is van jou, maar kan geheel of gedeeltelijk gebruikt, gereproduceerd, aangepast, openbaar gemaakt, doorgestuurd, gepubliceerd, uitgezonden en/of elders gepost worden door ons of door andere gebruikers. Vragen omtrent Marktplaats kan je altijd aan ons stellen of aan onze klantenservice: http://help.marktplaats.nl/
Wibautstraat 224, 1097 DN, Amsterdam, Niederlande
- markplaats.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Boycot Marktplaats
Je wordt niet serieus genomen door de medewerkers van Marktplaats, en als de chatbot je EINDELIJK eens met een live persoon laat spreken, negeren ze je gwoon, en verlaten de chat als ze geen zin meer hebben!! Wat is dit???
Oja, en kijk uit hoor ene 'KEVIN'. 50€ aan overgemaakt, en wacht nog steeds op mijn PlayStation! Marktplaats gevraagd om hulp maar niets... Aangifte moeten doen, maar we weten allemaal hoe politionele diensten werken in dit land eh..!?!!
Ik stel een totale boycot voor mensen!!!
Helpdesk helpt niet...
Ik vraag me serieus af waarom ze een helpdesk hebben, want je wordt niet geholpen. Eerst moet je door de ergerlijke chatbot heen. Als je eindelijk met een mens chat (Anne Marie), is die weer vertrokken voordat het is opgelost. Dus weer aan de chatbot vragen of je een mens mag spreken, maar weer is deze persoon (Gideon) vertrokken voor je er erg in hebt. Ik moet nu binnen 24 uur via de mail alsnog een reactie krijgen, maar als ik alle andere reviews zie, zal het me benieuwen of dat echt gaat gebeuren... En dat allemaal omdat ik even een oude zitzak wil verkopen, maar het systeem blokkeert de advertentie om onverklaarbare redenen. Zo ingewikkeld moet dat toch allemaal niet zijn?!
Geld weg door fout systeem en verschrikkelijke klantenservice
Ik kocht een broek, maar zowel verkoper als ik kregen na betaling continu foutmeldingen in het openen van betalingsoverzicht en downloaden dhl verzendlabel. Dus nogmaals moeten betalen en toen deed alles het wel. Je zou denken: door deze gekke error in het systeem, krijg je makkelijk het geld terug: NOPE.
Chat is echt afschuwelijk. Traag, niet de juiste informatie, vervolgens beëindigd ene Leangelo plots de chat terwijl ik nog geen oplossing heb. Geld staat ondertussen nog steeds ergens maar ik krijg geen reacties.
En nog belachelijker (en onterecht): ik betaalde vanwege deze error in het systeem, tweemaal Kopersbescherming. Die kreeg ik volgens Leangelo niet terug. Deze meneer snapt natuurlijk niet dat ik ook zonder Kopersbescherming mijn geld terug had moeten krijgen, want het is onverschuldigd betaald.
Ik ga echt NOOIT meer iets via Marktplaats kopen; wat een afschuwelijk platform. Ik doe alleen nog aan verkopen, want dan heb ik deze ellende niet als het weer misgaat door een fout van het systeem.
Marktplaats is verloederd
Al weken storing met het ontvangen van…
Al weken storing met het ontvangen van notificaties als je een bericht heb ontvangen. Ad kosten lopen gewoon door en markplaats zegt om even geduld te hebben.
Beste Primorska 24,
Beste Primorska 24,
Onlangs heb je iets gekocht via Marktplaats. We zijn benieuwd naar je mening. Hoe was je ervaring met Marktplaats?
Deel jouw ervaring
Alvast bedankt voor je hulp!
Het team van Marktplaats
Advertentie was automatisch verlengd
Advertentie was automatisch verlengd. Gelukkig kreeg ik snel contact en was een refund meteen in gang gezet.
Opgelicht & Blokkade op Marktplaats !?
Uitgelogd op Marktplaats wegens onbekende reden. Zou wellicht met de uitbetaling te maken kunnen hebben waarbij ik als "verkoper" op slinkse wijze ben opgelicht bij het verkopen van mijn dure product .. Via een manier die voor elke partij het meest veilig zou moeten zijn. Namelijk via Kopersbescherming.
De koper heeft 10,- euro korting gekregen op mijn vraagprijs , vervolgens gebruik gemaakt van de optie Kopersbescherming.
Koper ontvangt exact hetzelfde product (zonder afwijking,beschadiging of imitatie etc). Maar maakt een melding dat er stank & kattenharen op zouden zitten.. Niet meer Nieuw is en doet een poging tot oplichting . Heb deze kul nog nooit meegemaakt. Ik ben een week later terug en zie dat er ticket is aangemaakt en is gewacht op mijn reactie...
De ticket is tussentijd alweer gesloten als ik het zie en reageer.
Ik controleer of het bedrag is uitbetaald, maar is niet het geval. Ook maak ik me zorgen dat het bedrag word terug gestuurd naar de frauderende oplichtster .
Ik stel de klantenservice van Marktplaats op de hoogte, die me verteld het met de oplichter zelf op te lossen. Oplichter wilt niet meer reageren en zegt het met Marktplaats maar uit te zoeken.
Ik wil gewoon mijn geld of mijn verkochte product terug ! Wat is dit nou voor onzin allemaal?
Word niks uitgezocht, van kastje naar de muur gestuurd, ondertussen gewoon bestolen en word als klap op de vuurpijl niet de oplichter geblokkeerd op Marktplaats maar notebene IK ?? Kan niet meer in mijn account, Ook niet meer de statussen zien van mijn advertentie .
Dit is voor mij omgekeerde wereld. Maakte altijd plezierig gebruik van Marktplaats. Maar weet echt niet wat hier en in jullie organisatie gebeurd . Ongelofelijk gewoon.
Waardeloze klanten"service"
Waardeloze klanten"service". Na 8 keer chatten (8 x!!) omdat ik met de nieuwe laptop niet ingelogd kwam en elk keer door een Victoria eruit gegooid te worden (we weten de oplossing, niet, dus gooien we je er maar uit, volgende klant....) kwam ik bij Therese uit die me naar de Technische afdeling stuurde. Maar die lezen niet goed, ik zou de sms-codes niet binnenkrijgen, het lag dus vast aan mijn telefoon. Lees eens goed, ik had duidelijk meerdere malen geuit dat de codes aankomen, maar niet werken als ik ze ingaf. Zo verging het me toen. En nu een jaar later? Weer hetzelfde, ditmaal Wanda aan de chatbox gehad, doorgestuurd naar de Technische afdeling. En dan zwijgen ze doodleuk ondanks meerdere malen verzoeken wat van zich te laten horen. Ik kan namelijk de verkopers geen berichten sturen en niet op de artikelen of pagina verder klikken. Niets meer dus. En de verkopers denken nu dat ik een wanbetaler ben terwijl ik kan typen wat ik wil ("Geleverd" met 2 vinkjes), maar niets aankomt. Ik hoor deze klacht van de verkopers ook, verkopers die ik via 0,01 euro via een bankoverschrijving hun echte e-mailadres gevraagd heb. Ook zij krijgen geen contact met hun klanten. Waardeloze klantenservice! Ik haak liever af en ga via Vinted of Tweedehands in België door. O ja, ooit werd een oplichter niet geblokkeerd, maar ikzelf toen ik 9999999 als bod plaatste om aan te geven dat het een oplichter betrof! Ze zijn even crimineel en willen alleen maar geld verdienen aan de verkopers die hun advertenties hoog willen plaatsen en zogenaamde "service" aan betaalverzoeken. Handmatig overmaken gewoon, kleine handeling voor die "service" die even snel gaat. Ik gun ze dat geld niet!
Ik kocht een jurk, maar kreeg een kookboek.
Ik kocht een jurk, maar kreeg een kookboek. Reactie van verkoper: "raar, ik weet van niets". Op mijn vraag hoe dit op te lossen werd niet gereageerd. Gewoon heel onbeschoft en met een vooropgezet doel de bieder op te lichten. Aangegeven bij Marktplaats, maar eigenlijk wist ik al dat dit niet helpt. Zij zetten een bericht van melding op hun site, "we houden verkeerde verkopers in de gaten na je melding", en dan lijken ze bonafide". Verder vind ik dat Marktplaats helemaal geen zgn tweedehands-plaats meer is. De leuke tweedehands spulletjes moeten steeds meer plaatsmaken voor winkels die hun waar aanbieden, bv. een gerenommeerde meubelzaak die mooi design verkoopt, beetje goedkoop en genant. Dat is een misleidende ontwikkeling.
Helpdesk chat helpt niet
Helpdesk chat helpt niet, tenminste als je wanda of gideon krijgt, stop maar, geen oplossingen alleen afwimpelen. Bellen niet mogelijk, misschien ook maar goed. Marktplaats werkt goed, als er iets mis gaat, accepteren, wordt toch niet opgelost.
Pas op voor Mike uit Steenbergen ( Filatelie)
Ik dacht via Mike uit Steenbergen een mooi partijtje postzegels gekocht te hebben. Op 20 augustus heb ik €45,40 overgemaakt naar hem via Marktplaats. De betalingsbevestiging kreeg ik meteen terug. So far so good. Tot op heden 18 september heeft deze Mike uit Steenbergen nog steeds niet geleverd. Ik wil dan ook alle filatelisten voor hem waarschuwen. Het is een gladjakker die heel positief overkomt totdat er betaald is. Daarna kun je als je navraag doet een grote bek krijgen. Dus iedereen opgepast voor Mike uit Steenbergen.
Geen contact met mensen
Via "direct kopen" is er een bedrag onderweg. Eerst is de koper uitermate tevreden en geeft aan dit te hebben bevestigd, twee dagen later krabbelt hij terug. Nu staat het uittebetalen bedrag te boek als "gereserveerd". Niemand geeft mij uitleg of dit nou betekend dat dit uitbetaald wordt of niet. Ik haat Chatbot's! Gewoon weer mensen inzetten!
Het is echt om te janken
Het is echt om te janken deze app en het marktplaats team tegen echte oplichters treden ze niet op maar ik verkoop een online item in een spel en ze behandelen mij daarna alsof ik drugs verkoop en ze hebben mijn accaunt ook geblokeert om eerlijk te zijn krijgen ze 0 sterren van me maar dat kan niet.
Ik heb een advertentie geplaatst voor…
Ik heb een advertentie geplaatst voor de verkoop van twee raskatten, maar Marktplaats plakt doodleuk een advertentie over het laatste deel van de tekst heen, zodat de lezer zich moet afvragen wat er nu eigenlijk nog meer stond.
De chatbox van Marktplaats snapt helemaal niets van mijn vraag. Ik kom er niet doorheen. En telefonisch contact is niet mogelijk!
Klantonvriendelijk en duur
Marktplaats verwijdert zonder waarschuwing een betaalde advertentie en dan ben je je geld kwijt. Moet je dan hun hele reglement gaan doorlezen? Belachelijk. Betaalde rubrieken worden ook steeds duurder. Erg jammer.
marktplaats zelf oplichters!
marktplaats zelf oplichters!
na 2 dagen een betaalde advertentie door marktplaats verwijderd, terwijl deze 100% in de juiste rubriek stond. maar als reden wordt opgegeven verkeerde rubriek!
geen geld terug, geen contact mogelijk, klantenservice bestaat niet eens bij marktplaats!
Het kopersbescherming beleid deugd niet
Het kopersbescherming beleid deugd niet! Je kan kopersbescherming omzeilen door het pakket later te versturen, als het nog onderweg is wordt betaling gewoon na 7 dagen vrijgegeven. Je kan een dispuut openen maar dat zou pas nodig moeten zijn als je het product gecontroleerd hebt. Daarom zou het beleid aangepast moeten worden.
Nu is het niet veilig en geldklopperij.
Bij Vinted zijn ze een stuk verder hierin. Neem daar een voorbeeld aan zou ik zeggen.
Wacht out
Wacht out!
The automatically processed sending labels for PostNL provided by Martplaats are not insured. If the PostNL decides to lose or steal your package, nobody wants to take responsibility.
Markplaats idioten alleen postcode…
Markplaats idioten alleen postcode veranderd ben ik geblokkeerd me account dan die achterlijke chatrobot nemen binnen 5 dagen contact op belachelijk lijkt wel een derde wereld site zo lang wachten schobben alw
Wat een gedoe om eenvoudig een…
Wat een gedoe om eenvoudig een advertentie te plaatsen.
Echt ben 2 uur bezig geweest om het uiteindelijk simpel aan te bieden zonder allerlei voorwaarden.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.