Margitsbiludlejning Bewertungen 19

TrustScore 4 von 5

4,0

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

19 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Rigtig fin service

Rigtig fin service. Vi blev hentet og bragt til lufthavnen. Bilen var af ældre dato, men ren og kørte fint. Nemt at komme i kontakt med ejeren både før ankomst og under opholdet. Vi vil helt sikkert bruge dette firma igen.

24. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har leid en Fiat i 7 uker..Fikk…

Jeg har leid en Fiat i 7 uker..Fikk bilen levert til min adresse i Quesada mot ett lite tillegg.Hyggelig bemøtende og alltid svar på maile.Jeg anbefaler Margits bilutleje...de hentet også bilen etter avtale.Ingen skjulte avgifter, alt inngår i lejeprisen.

25. April 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi Blev hentet i lufthavnen og kørte ud…

Vi Blev hentet i lufthavnen og kørte ud og hentede bilen . Alt gik som aftalt og bilen kørte fint. Vi afleverede bilen og blev kørt tilbage til lufthavnen. Rigtig fin service og venligt service . Vi bruger helt sikkert margitsbiludlejning igen næste gang vi skal leje bil . 👍
Mvh Tinna Pedersen

20. Januar 2025

Heidj

Har lejet bil der et par gange under nye ejere. Ingen problemer overhovedet. Og så skal man jo huske, at trustpilot sjældent får de tilfredse ind og give deres besyv med

31. Oktober 2022

Rædselsfuldt udlejningsfirma

Fuldstændig grotesk oplevelse da vi benyttede Margits biludlejning. Gamle, lugtende og ikke fungerende biler - ingen air con samt skrækkelige radio oplevelser. Der var problemer med bilen, men vi fik blot at vide at vi selv skulle løse problemet, og der gik lang tid før problemet blev fikset og vi fik en ny bil.

Lej ikke fra dette firma!

28. Juli 2022

Ganske enkelt forfærdeligt

Ganske enkelt forfærdeligt. 5 bilskift på 14 dage, flabede udlejere og usikre biler.
Alt der kunne gå galt gik galt, og så fik man bare besked på selv at finde ud af det, endda ringe til vejhjælp, da bilen brændte sammen.
Man fik biler med halve eller kvarte tanke, som de så forventer man tanker fuldt op.
Bilernes stand var så ringe, at jeg ikke ville turde køre med børn i dem(airbags der ikke virker, service lampe der blinker og meget mere).

1. August 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fair priser og super fleksible.

Altid fair priser, og altid super fleksible. Henter og bringer en til lufthaven, selv på de meget tidlige afgange. En pris inklusive alt, ikke noget med ekstra forsikringer der forsøges at presset ned over en.

11. Oktober 2021

Super fint udlejningsfirma

Super fint udlejningsfirma! Vi blev hentet i lufthavnen og kørt hen til udlejningsstedet. Bilen var ikke ny men den havde alt hvad man skulle bruge. Vi valgte at forlænge vores tur, da vi var afsted, og her var det intet problem at beholde bilen et par ekstra dage. Jeg kan klart anbefale dette udlejningsfirma :)

29. August 2021

Kan varmt anbefales :)

På trods af forsinkelser med flyet var afhentningen i lufthavnen ren luksus. Virkelig fleksible og godt tilbud til prisen. Hvis i skal til Spanien, så book biludlejning hos Heidi og Thomas. :)

16. Juli 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service lige fra start til slut

Super god service lige fra start til slut.
Vi blev hentet i lufthavnen og de var klar til at hjælpe med vores bagage.
Bilen vi havde lejet var ganske udmærket der var intet at sætte en finger på.
Afslutningen var også helt i top da vi blev sat af i lufthavnen.
Kort sagt en fin bil til en fin pris og rigtig god service.

10. Januar 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skod-biler og ingen service !!

Margits biludlejning er ganske simpelt helt elendigt. Deres biler er under alt kritik; gamle, beskidte og ildelugtende. Vores lejede bil kunne flere gange ikke starte, og vi kørte rundt i 9 dage med et åbent vindue, som der intet blev gjort ved fra firmaets side på trods af gentagne klager. Kundeservice kender de således ikke til!! Hold jer langt væk!

11. August 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lej ALDRIG bil igennem dette firma..

Lej ALDRIG bil igennem dette firma... ØV-oplevelse!
Det er nogle meget, meget gamle biler de udlejer. Vi fik en 20 år gammel Volvo, der nærmede sig status af "Lej et lig".
Når der så var lamper der lyste i instrumentbrættet, vinduer der ikke kunne rulles op igen, bil der ikke ville starte i flere omgange (var hvad vi oplevede!) og vi henvendte os til dem. Ja - så brillerede de ved enten ikke at svare os, eller svare meget sent på vores henvendelser. Vinduet kendte de i øvrigt til i forvejen.
Og da vi efterfølgende klagede, ja så havde de gjort alt hvad de kunne.
Såhhh - jeg synes det er meget useriøst

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

LEJ JERES BIL ET ANDET STED!

LEJ JERES BIL ET ANDET STED!

Margits Biludlejning er det mest uprofessionelle og skrallede firma i historien. Firmaet udlejer biler, der føles usikre at køre i, og i situationer, hvor bilen ikke fungerer eller giver udfordringer, fraskriver de sig alt ansvar og er til ingen hjælp. Det er under al kritik!

Min familie og jeg lejede bil hos Margits Biludlejning på vores sommerferie til Torrevieja i 2019. Vi lejer en meget beskidt (!) Volvo S70, der har intet mindre end 20 år på bagen, og som trænger til en grundig rengøring. Vinduet ved førersædet virker ikke og kan ikke rulles op igen, hvorfor vi i 9 ud af 14 dage var nødsaget til at køre rundt i og parkere en bil, der uden besvær kunne brydes ind i og stjæles. Det er ganske enkelt ikke i orden og ikke særligt betryggende. Vi kontakter selvfølgelig udlejningsfirmaet, men der bliver i denne situation desværre ikke gjort noget fra deres side af for at afhjælpe problemet. Dertil oplever vi de sidste tre dage af vores ferie, at bilen ikke vil starte. De fraskriver sig igen ansvaret og henviser til et telefonnummer i handskerummet. Pro tip: En bare nogenlunde kundeservice udgøres som minimum af et opkald i sådanne situationer!

Da vi skal med transfer fra udlejningsstedet og til lufthavnen, er vi intet mindre end 20 minutter forsinket, hvilket betyder, at vi med nød og næppe når vores fly. Vi bliver råbt op ved final call. Ganske enkelt uprofessionelt og helt til grin.

Vi lejer aldrig bil hos dette firma igen.

Hold jer væk fra Margits biludlejning

Hold jer væk fra Margits biludlejning
Jeg lejer fra og med lørdag den 13/7 til og med lørdag den 27/7 to biler hos dem. Det drejer sig om en Opel Astra og en Volvo S70, hvor Opel Astraen udskiftedes til en Ford Focus lørdag den 20/7.

Forløbet fra lufthavnen og til udlejningsstedet fungerede som forventet. Da vi ankommer til udlejningsstedet og finder vores biler, er det mørkt, hvorfor vi på daværende tidspunkt ikke havde optimale forhold til at undersøge og inspicere bilen nærmere. Dog forventer vi som lejere, at bilerne, som udlejes af (hvad vi antager) er et professionelt udlejningsfirma, er i ordentlig stand og sikre at køre i. Desværre er det ikke den oplevelse, vi hverken har haft på vores ferie eller sidder med nu.

Volvoen forvolder os allerede fra første køretur problemer. Fra udlejningsstedet og til vores feriebolig ruller chaufføren vinduet ved førersædet ned på grund af en trykket og varm luft i bilen. Dette vindue er dog ikke muligt at rulle op igen, hvorfor vi er nødt til at stille bilen på gaden med nedrullet vindue. Det er ikke en særligt betryggende situation. Dagen efter modtager vi en besked fra jer om, at i har glemt at oplyse, at der er problemer med vinduet. Denne besked kommer for sent, idet skaden allerede er sket, og vi spørger ”Hvad gør vi så?”. Vi går i mange dage og strides med at få vinduet op, indtil det efter 9 dage lykkes os – og ikke jer – at få ordnet det. Det virker ikke umiddelbart til, at udlejningsfirmaet tager vores henvendelse alvorligt. I øvrigt lyser der (fra start til slut) en rød lampe i instrumentbrættet, for at der er noget galt med lyset.

Onsdag opstår yderligere problemerne med Volvoen. Batteriet synes ikke at virke, og vi har store problemer med at få den startet. Den dertilhørende lampe i instrumentbrættet lyser også. Vi bakser igen rundt og får endeligt bilen startet. Dog har vi fortsat problemer med at få bilen startet efter gentagende og lange køreture, der har til formål at lade batteriet op. Intet synes at virke. Vi kontakter derfor udlejningsbureauet i håb om, at de kan hjælpe os. Igen bliver vi mødt at et uprofessionelt og ignorant svar: De beder os blot kontakte et telefonnummer, der ligger i handskerummet. I en sådan situation bør et professionelt udlejningsfirma kontakte os og forsøge at guide os og afhjælpe de problematikker, vi har med bilen, da det er dem,, der har ansvaret for tilstanden af de biler,de udlejer. Et ansvar, som de syner at fraskrive sig fuldstændigt. Bilen fungerer ikke, den skramler, og den er i det hele taget meget usikker at køre i. Kort sagt er det ikke en bil, der er udlejningsværdig, med mindre man lejer biler ud efter konceptet ”Lej et lig”. Det er ganske enkelt under al kritik.

Da vi lørdag den 20/7 afhenter en Ford Focus, overtager vi en bil, der ej heller synes udlejningsværdig. Vi oplever allerede ved overtagelse, at motorlampen lyser rød. Vi bliver noget usikre og er urolige for at forlade stedet i en bil med en rød advarselslampe i instrumentbrættet. Derfor tager vi allerede på stedet kontakt til deres personale, der dog forsikrer os om, at det ikke er et problem, og at bilen lige har været på værksted. Dertil ser vi også, at det venstre sidespejl er pakket ind i tape i et forsøg på en lappeløsning. Igen overtager vi således en bil, der ikke er i ordentlig stand.

De skriver følgende på deres hjemmeside: ”Vi har erfaret, at mange, der har eller lejer feriebolig i Spanien har problemer med leje af biler (…). Det har vi gjort noget ved”. I vores tilfælde kan vi ikke nikke genkendende til dette. Det er derimod direkte modstridende med de oplevelser, vi har haft ved at leje biler hos Margits biludlejning.

Som en del af deres service tilbyder de ligeledes transfer. På hjemmesiden skriver de, at i ”(…) aftaler med (os) hvornår (vi) gerne vil være i lufthavnen når (vi) skal hjem”. Vi har på forhånd lavet en klar aftale om, at vi skal være i lufthavnen klokken 14.00, og at vi skal være med bilen hos jer senest 13.30 lørdag den 27/7. Vi skal dog være tidligt ude af vores feriebolig og kontakter dem derfor for at fortælle, at vi kommer tidligere end planlagt. Dette er dog ikke med en forventning om tidligere afgang mod lufthavnen. Syv af os bliver fragtet tidligere end forventet. De resterende tre venter på transfer i en anden bus, der afgår klokken 13.30. Desværre kommer det andet selskab, der også skal med, tyve minutter for sent. Det betyder, at vi er tyve minutter senere i lufthavnen end både ønsket og forventet. Det er igen ganske enkelt uacceptabelt. Vi når med nød og næppe igennem lufthavnen og når til gaten, da der er ”last call”. Den manglende ekstra tid i lufthavnen betød, at vi endte bagest i køen ved check-in og dermed ikke nåede at få noget aftensmad før afgang. Vi får derfor ikke den behagelige og afslappede hjemrejse, som vi havde ønsket os.

Det er mildest talt en skandale, at man som professionelt udlejningsfirma kan tillade sig at udleje biler, der er i en sådan stand. Bilerne var i ringe stand og føltes ikke sikre at køre i. Af den grund - så hold jer væk fra dette firma

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer langt væk fra Margits…

Hold jer langt væk fra Margits Biludlejning i Spanien.!!!
Vi lejede bil ved margitsbiludlejning.dk i 3 uger af vores sommerferie, og lejede bilen fra deres kategori de kalder luksus biler. Vi fik udleveret en Hyundai minibus med 7 sæder, en bil der var så gammel, at der ikke var fjernbetjent centrallås i bilen. Bilen var ikke rengjort, bl.a. lå der døde spyfluer i forruden.Vi kunne straks konstatere at aircondition i bilen ikke virkede, og jeg kontaktede derfor Margits Biludlejning. Efterfølgende kom bilen på værksted, og AC fungerede herefter. Efter en tur fra Torrevieja til Murcia røg topstykket, hvilket gjorde at bilen mistede trækkraften, humpede afsted, og brugte masser af brændstof.
4 dage senere fik vi så byttet bilen til en Renault Espace med 211.000 km. på tælleren, igen en bil fra deres kategori luksus biler. Denne bil havde vi i et døgn, så kunne den ikke starte mere, og vi måtte efterlade den på en parkeringsplads og gå hjem. Om aftenen fik vi så en anden Renault Espace med 178.000 km. på tælleren. Vinduet i højre side kunne ikke rulles ned, og denne bil var ligesom de andre 2 biler noget gammelt skrammel, men den kunne dog køre resten af vores ferie.
Undervejs i forløbet klagede jeg over standarten på deres biler, og fik bare at vide at jeg kunne aflevere bilen, og få pengene retur for resten af lejeperioden, og kunne derefter leje ved anden leverandør. Men i og med vi havde brug for en bil til 6 personer, kunne jeg ikke finde dette andre steder, da det var midt i den travleste sommerperiode.
Ydermere forespurgte jeg på kompensation pga. ovenstående problemer, og endte med at få 40 euro retur......
Mit bedste råd til jer der lejer biler i Torrevieja området i Spanien er: HOLD JER LANGT VÆK FRA MARGITS BILUDLEJNING, deres biler er ganske enkelt elendige, og at kalde deres biler for luksus biler, er ganske enkelt at gøre grin med deres kunder.

Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr