Ik gebruik deze veiligheidsschoenen nu sinds 3maanden en ik ben zeer tevreden. Ze zitten comfortabel, zelfs na een lange werkdag, en bieden uitstekende bescherming dankzij de stalen neus en antislipz... Mehr ansehen
Prima snelle service, prima schoenem ook ik heb beginnende neuropathie en geen zere voeten meer! Ze vallen ruim, voeten worden niet afgekneld Het enige minpunt is dat de 2 lippen niet gelijk zitte... Mehr ansehen
Mooie stevige schoenen geschikt voor het zwaardere werk, bouw, magazijn etc. Helaas niet zo voor het doel waavoor ik ze nodig had, als afwasser in een keuken (horeca) toch iets teveel van het goede. I... Mehr ansehen
levering snel en correct alleen de retour procedure gaat minder snel. ontvang deze mail eerder dan mijn retour formulieren iets dergelijks terwijl ik deze gisteren al ingevuld en verzonden heb.
Bij Marathonworker geloven we dat veilig werken hand in hand gaat met comfort. Onze werkschoenen zijn voorzien van de nieuwste technologieën op het gebied van schokabsorptie, grip en bescherming (S1P & S3 normeringen), zodat je zelfs na een lange werkdag nog vol energie zit. Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid, precies wat je nodig hebt tijdens je dagelijkse werkzaamheden. Onze service is gericht op de behoeften van de moderne vakman en vakvrouw. Met een gebruiksvriendelijke webshop, snelle levering en een deskundige klantenservice zorgen we ervoor dat jij je volledig kunt focussen op je werk, terwijl wij zorgen voor je uitrusting. Marathonworker is voortgekomen uit een passie voor veiligheid (voorheen bekend als Nezr Safety) en zet diezelfde vertrouwde service voort onder onze nieuwe naam. Kies voor de kwaliteit die jouw inzet verdient. Marathonworker: Werk harder, werk veiliger, werk comfortabeler.
Koningsbeltweg 33K, 1329AB, Almere, Niederlande
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
De bestelling was goed en de volgende dag geleverd.
Mooie schoenen en pas perfect.

Antwort von Marathonworker.com
De schoenen zijn comfortabel, maar er staat alleen waterdicht op internet, maar de schoenen krijgen water binnen.

Antwort von Marathonworker.com
Heb onlangs schoenen gekocht, ziet er goed uit. Ze lopen echt lekker. Aanrader

Antwort von Marathonworker.com
Alles is zeer correct verlopen, we hadden onze bestelling ook zeer vlug. Een aanrader

Antwort von Marathonworker.com
De schoenen lopen lekker en zitten comfortabel.
De levering is ook snel gebeurd!

Antwort von Marathonworker.com
Tout s’est passé comme sur des roulettes.
Merci pour votre service.
Didier

Antwort von Marathonworker.com
Schoenen besteld, snel geleverd, ze waren echter niet wat ik ervan verwacht had.
Schoenen geretourneerd, en mijn geld werd meteen teruggestort. Top

Perfecte werkschoenen!!
Echt heel blij mee, bedankt voor
De goede service

Antwort von Marathonworker.com
Lopen heerlijk, liep al die tijd met een zware werkschoen. Comfortabel en ligt!

Antwort von Marathonworker.com
Top kwaliteit en perfecte levering uitstekend!!