Mapp Bewertungen 65

TrustScore 3.5 von 5

3,5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De pakketdienst had de zending te vroeg retour gestuurd. Dit was aantoonbaar, echter verschool post** zich achter het pakketpunt en vice versa. Mapp heeft zonder extra kosten de bestelling nogmaal... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Accu besteld die na enkele maanden al defect ging meneer zegt dat het niet onder garantie valt terwijl de auto elke dag wordt gereden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De webwinkel is erg overzichtelijk. Zo vond ik heel gemakkelijk het gewenste product. De levering werd snel uitgevoerd. Het product was degelijk verpakt (proper en stevig).

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

14 februari 2x 1 liter olie besteld Op voorraad 15 februari levering. Niks van dit alles, we zijn nu 14 dagen verder ondanks een toezegging dat er vandaag 28 februari een bezorging ging plaats... Mehr ansehen

3,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

€200 kwijt, let op! Bestel hier niet.

Accu besteld welke geleverd werd zonder verpakking met het verzendlabel op de accu geplakt en zonder lekdopjes!

Vervolgens bleek de accu niet nodig dus hij is ongebruikt retour gegaan op eigen kosten en hij moest goed verpakt worden. (vreemd als je het zelf zonder doos toestuurt)

Vervolgens krijg ik bericht geld kwijt, accu zou beschadigd zijn door UPS. Scheurtje in het plastic bij de min pool waar een afdekkapje op zit en wat ik dus nooit heb gecontroleerd aangezien de accu ongebruikt retour is gegaan.

Zoals vele reviews hier zeggen bestel hier niet! Ik ben €200 kwijt, bedankt!

8. April 2026

prima webwinkel

de bestelling ging makkelijk en werd snel geleverd voor een hele scherpe prijs , prima webwinkel

12. März 2026

Giede service…

Mapp heeft zonder extra kosten de bestelling nogmaals verzonden.
Geweldige service waar ik hen zeer dankbaar voor ben.
Het dispuut heb ik maar los gelaten.

16. März 2026

All round perfect.

Snel gevonden op de site, prijs nog steeds heel goed dus mooie deal en snel verzonden. Dankjewel, volgende keer. Kan zeker aanraden.

26. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Olie besteld met de belofte voor 18:00…

Olie besteld met de belofte voor 18:00 uur besteld, morgen in huis.
Helaas kwam er niets. Dan zelf maar contact gelegd via whatsapp, blijkt het pas over een maand te worden geleverd.
Geannuleerd en nu maar hopen dat ik niet te lang op mijn geld moet wachten.

26. Februar 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Auto accu besteld

Auto accu besteld, welke de volgende dag geleverd zou worden. Geen track&trace oid gekregen. Na contact met het bedrijf blijkt de accu nog niet eens te zijn verzonden. Flinke vertraging! Geen oplossing aangeboden! Uiteindelijk bestelling geannuleerd.

4. Februar 2026

oplichterij

Accu besteld die niet paste. Ik heb hem netjes en lekvrij geretourneerd.
Bij ontvangst stelde de verkoper dat de accu zou hebben gelekt doordat deze “andersom” in de doos zou hebben gezeten en dat de verpakking beschadigd was.

Een accu hoort volgens transport- en veiligheidsregels echter lekvrij te zijn, ongeacht de positie waarin deze tijdens verzending wordt vervoerd. Pakketten worden tijdens transport bovendien op meerdere zijdes verwerkt. Daarnaast wordt beschadiging aan de verpakking gezien als transportschade.

Desondanks werd geprobeerd de verantwoordelijkheid bij mij neer te leggen. Uiteindelijk heb ik slechts 75% van het aankoopbedrag teruggekregen “uit coulance”.

Jammer dat retouren en transportschade niet professioneel worden afgehandeld.

Aangezien de andere reviews ga ik ook nooit meer wat bij deze winkel bestellen!

29. Januar 2026

Slechte service.

Ik heb 18 nov '25 eenbosch accu besteld voor een vw lupo. Ik heb de accu geplaatst en auto gestart, geen probleem. De volgende dag starten, dus niet. Met hulp en startkabels wel. Moest bij mij eigenlijk al een lichtje gaan branden! Auto paar dagen niet gebruikt. Daarna hetzelfde probleem. Niet starten alleen met hulp en kabels. Naar garage gegaan ,heeft de accu verwisseld en zei mij dat de accu vanaf begin een probleem had. Met nieuwe accu rijden we nog. Mapp gecontact ,sturen gele dopjes op om in accu te plaatsen tegen lekken. Geen gaatjes te vinden. Accu voor €18,95 opgestuurd. Krijg dan een heel verhaal terug. Conclusie, NIEUWE ACCU was diep ontladen, (hoe dan) cel kapot? Mag hem terug voor €10 verzendkosten. Ik zei niet laat maar. Van coulance heeft men daar nog niet van gehoord. Had de accu besteld om dat je dit eenvoudig zelf kan, maar ga toch volgende keer naar de garage. J Weersing.

22. Januar 2026

Waardeloze service - Retourneren is omruilen

Als eerste ging het fout met het versturen, niet aangemeld bij Postnl (oid), klacht ingediend bij Postnl. Ik moest een onderzoek laten instellen door de verzender, dit gedaan. Na enkele dagen niks meer gehoord van Mapp. Zelf contact opgenomen met Mapp, deze zou een nieuwe zending aanmaken. Vervolgens krijg ik een 'nieuwe' zending binnen. Alleen blijkt de verzegeling verbroken en het product werkt niet (DDR-geheugen). Nu vraag ik om het product te retourneren, vervolgens wordt ik verwezen naar een formulier waar je alleen kunt omruilen. Op een bedrag van 18,50 kan ik meer dan 4,- euro betalen voor het retourneren van een defect/gebruikt product. Product op 12 december 2025 besteld.

12. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr