In juni 2025 een prowatch gekocht bij Maoo. Snelle installatie. En probleemloos gebruik tot augustus 2026. Toen gebeurde er iets onverklaarbaars. Het horloge was tijdens rust toestand. ( ik gebruik... Mehr ansehen
Half jaar geleden horloge gekocht maar ineens wilde hij niet meer opladen. Contact opgenomen en dezelfde dag reactie terug. Na paar keer heen en weer een mail om dingen uit te proberen wat jammer ge... Mehr ansehen
Na een 6-tal weken had ik problemen met mijn smartwatch die steeds uitviel en niet meer wou opstarten. 2/3 mailtjes later kreeg ik bericht dat een andere horloge opgestuurd ging worden, ondertussen ze... Mehr ansehen
Horloge besteld bij maoo, helaas is dit horloge nooit bij mij geleverd, contact gehad met het bedrijf, die hebben mij zonder moeite een nieuw horloge toegestuurd. Hoop dat het eerst horloge is terug g... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Slimme wearables voor een actievere levensstijl.
Binnendams 101G, 3373AC, Hardinxveld-Giessendam, Niederlande
- 085 1307 862
- support@maoo.nl
- maoo.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Snelle goede service duidelijkheid bij…
Snelle goede service duidelijkheid bij bestellen
Zeer goede service!
Ondanks dat het product niet aan mijn wensen voldeed. Mooi product!
Hele goede service 😃!
Perfect geleverd
Perfect geleverd, mooi verpakt!
Mooi uurwerk als erbij, om horlogebandje op maat te brengen. Eenvoudig installatie. Alles in het Nederlands ook op het uurwerk. Werkt nauwkeurig! PROFICIAT!
Goed en snel oplaadsnoer geleverd voor…
Goed en snel oplaadsnoer geleverd voor mijn smartwatch
Eerste klas service
Nieuwe smartwatch
Bij mijn gekochte smartwatch weigerde na 2 maanden het bovenste knopje. Na een aantal mailtjes en een telefoontje kreeg ik * ik had geen bewijs van bestelling of klantnummer meer * een splinternieuwe watch toegestuurd met ook nog eens 4 bandjes erbij. Wát een service en ontzettend vriendelijke behandeling. Een zeer aan te bevelen bedrijf!!
ze hebben na een klacht gelijk actie…
ze hebben na een klacht gelijk actie ondernomen, persoonlijk gebeld, en ons pakketje opgestuurd. Ze vonden het heel erg dat er iets mis was gegaan.
Dus eigenlijk een hele dikke prima!
topding!
heb een Maoo boost gekocht 3 jaar geleden. nog steeds super horloge! batterij gaat bij mij lang mee, en het is ook fantastisch dat je er mee kan zwemmen. een nadeeltje het bandje vliegt er best makkelijk eraf tijdens het bootcampen/mountainbiken
Snel geleverd!!!
Prima service en snelle levering. Heel fijn als het om een oplader gaat☺️
Geweldig horloge
Een vlotte levering en een horloge dat precies doet wat ik graag zou willen dat het deed
Batterij is echt snel leeg
Batterij is echt snel leeg, binnen 2 dagen al.
Onduidelijk wanneer verstuurd zou worden, mail gestuurd en kreeg snel bericht dat die de volgende dag op de post zou gaan.

Antwort von Maoo Smartwear
Blij mee!
Snelle levering. In goede orde ontvangen.
Gemakkelijk te installeren en te koppelen aan mijn Samsung telefoon. Alle mogijkheden werken goed! Heel blij mee!
Levering duurde meer dan een week
Levering duurde meer dan een week. Beloven van snelle levering en niet doen.
Laat uit jezelf weten dat er vertraging is. Zeker niet nadat ik daar zelf om gevraagd heb.
Verder alles goed!!!!!
Snelle levering. Ik dacht even dat mijn pakketje zoek was, maar de klantenservice van Maoo wist mij meer te vertellen dan Postnl zelf. Heel erg blij met het horloge, heeft alles wat ik nodig heb!
Ik had online een stappenteller gekocht maar het verkeerde bandje, door Maoo keurig opgelost voor het juiste bandje.
Ik had online een stappenteller gekocht bij een groot online bedrijf (Begint met een B en eindigt op een L). Op de website stond destijds een stainless steel bandje afgebeeld, maar werd geleverd met een stalen magneetbandje. Maoo heeft alles keurig geregeld, zodat ik nu het beoogde bandje kan dragen. Dank.
Eind goed al goed
Eind goed al goed, snel antwoord op vragen, doen wat ze beloven. Bedankt Bart.
Schitterende service
Schitterende service
Een maand geleden een horloge voor mijn echtgenote gekocht bij deze firma.
Na een maand ging dit horloge stuk
Contact opgenomen met deze firma om een herstelling aan te vragen van dit horloge.
Bijna onmiddellijk kreeg ik een antwoord dat er een nieuwe horloge werd opgestuurd en dat het defecte horloge niet moest geretourneerd worden. Enkele dagen later werd het nieuwe horloge
keurig afgeleverd.
In één woord : KLASSE
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.