Unternehmen hat geantwortet
Zeer volledig online leerplatform ; goed gestructureerd en hoofdstukken en lessen met duidelijke filmpjes. Als begeleider bij 2GO is het voor mij een handig hulpmiddel bij het voorbereiden van rijle... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Zeer duidelijke website, visueel sterk ondersteunt met juiste filmpjes! Legt focus op details die anders vergeten worden. Dankbaar hulpmiddel om te slagen voor je rijexamen!
Unternehmen hat geantwortet
Manueel – jouw copiloot tijdens het leren autorijden! Bij Manueel geloven we dat iedereen de kans moet krijgen om op een zelfzekere en veilige manier zijn of haar rijbewijs te halen. Daarom ontwikkelden we een online leerplatform dat leren autorijden thuis eenvoudiger, duidelijker en leuker maakt. Of je nu zelf leert rijden of iemand begeleidt: wij zorgen voor houvast, structuur en vertrouwen. Onze leermodules bestaan uit helder uitgelegde video’s, praktische oefeningen en concrete tips, opgebouwd in een logische volgorde. Zo leer je stap voor stap rijden, helemaal op je eigen tempo. Dankzij Manueel weet je precies wat je wanneer moet oefenen, en hoe je samen met je begeleider het meeste uit elke rit haalt. Het platform is ideaal voor wie kiest voor vrije begeleiding, maar ook voor wie extra ondersteuning zoekt naast de rijschool. Bovendien is Manueel een betaalbaar alternatief voor wie niet zomaar tientallen rijlessen kan volgen. Ons doel? Meer mensen helpen hun rijbewijs te behalen met een goed gevoel én met de juiste kennis en vaardigheden. Zo dragen we samen bij aan meer verkeersveiligheid en zelfvertrouwen op de weg. Klaar om te starten? Wij rijden met je mee – van eerste bocht tot rijbewijs!
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Heb de vormingsmoment gevolgd, en was heel goed!
Als lesgever bij vzw 2go had ik nood aan structuur om een leerling vanuit nul te leren rijden. Ieder van ons kan dan wel autorijden, maar om dit over te brengen is niet vanzelfsprekend. Eerst de wagenbeheersing en daarna de situaties op de weg. Bij manueel worden de stappen goed uitgelegd en krijg je heel veel aandachtspunten uitgelegd. Een zeer nuttig hulpmiddel.

Antwort von Manueel
Deze website geeft heel duidelijk en stapsgewijs uitleg. En dit zowel voor de leerlingen als ook voor de begeleiders. Voor elke les zijn er twee complementaire filmpjes. Uitermate geschikt om je goed voor te bereiden en dus vervolgens de tijd achter het stuur optimaal te gebruiken tijdens de rijles .

Antwort von Manueel
Als begeleider bij 2GO is het voor mij een handig hulpmiddel bij het voorbereiden van rijlessen. Maar vooral voor de leerling is het de ideale tool , niet alleen om te slagen in het examen, maar ook om zich daadwerkelijk klaar te stomen voor ons hectisch verkeer.

Antwort von Manueel
Gemakkelijk te begrijpen uitleg, heel goed ondersteund met heel duidelijke filmpjes, zowel voor de leerling(e) als de begeleid(st)er
Zeer gestructureerde en opbouwende hoofdstukken
Zeker een aanrader!

Antwort von Manueel
Ik volgde het vormingsmoment voor rijbegeleider. Waar ik eerst dacht aan een saaie 3 uur, bleek het tegendeel waar te zijn. Jan doet dat op een heel open, vriendelijke manier waar ruimte is voor vragen en opmerkingen. Je krijgt ook veel tips mee wbt het rijexamen. Ik ben serieus aan het overwegen om de online modules aan te kopen. Jan toonde enkele filmpjes in het vormingsmoment en dat zat heel goed in elkaar. Aanrader!

Antwort von Manueel
De cursus zit goed ineen en de filmpjes zijn met de grootste zorg gemaakt.

Antwort von Manueel
Zeer nuttige cursus die je stap voor stap helpt om een leerling te begeleiden met het behalen van zijn rijbewijs. Absoluut aan te raden.

Antwort von Manueel
Duidelijke stapsgewijze cursus, mooi aangebracht. Zelfs als ervaren chauffeur heb ik er wat van opgestoken. Puik werk!

Antwort von Manueel
Zeer nuttige en leerrijke cursus, van begin tot eind boeiend gebracht door Jan. Echt blij dat ik hem gevolgd heb, en nu de rijopleiding van mijn kids met structuur kan aanvatten.

Antwort von Manueel
Heel interessante begeleiderscursus. Je krijgt tips waar je zelf nooit zou bij hebben stilgestaan. Ook zeer hulpvaardig bij onduidelijkheden achteraf; bij ons met vragen voor het theoretisch examen.

Antwort von Manueel
Waar voor je geld. Bruikbare tips voor het examen.

Antwort von Manueel
Online vormingsmoment was verassend genoeg niet saai. Er is een pauze, een aantal interactieve momenten alsook nuittige praktische tips.

Antwort von Manueel
Het vormingsmoment was zeer aangenaam en goed gebracht. Heel aangename lesgever!

Antwort von Manueel
Heel fijn gebracht. Luchtig, aangenaam, vriendelijk. En leerrijk. Helemaal niet saai. Goede opfrisser.

Antwort von Manueel
Ik had me ingeschreven voor het online vormingsmoment en dacht een saaie 3uur tegemoet te gaan. Maar deze bleek luchtig en met interactie. De vriendelijke lesgever hielp eerst iedereen met de aanmelding en stond daarna steeds open voor vragen en opmerkingen.

Antwort von Manueel
De tijd vliegt tijdens dit vormingsmoment, waarbij alle relevante punten van het begeleiden en de bijbehorende verantwoordelijkheid aan bod komen. Verplicht maar op deze manier best aangenaam! Dank!

Antwort von Manueel
Ervaren en motiverende lesgever die dit met plezier doet met veel interactie en humor...interessant en aangenaam.

Antwort von Manueel
Ondanks dat de cursus wellicht (vaak) als een intens klusje ervaren wordt, bleek de sessie naast een informatief karakter ook een humoristische factor te bezitten. Kort en bondige omschrijving: volledig, duidelijk, aanwezigheid van interactie door spelletjes, luchtig en aangenaam om te volgen na een drukke werkdag. Geen autoritaire leraar leerling vibes aanwezig, wel een zeer vriendelijke, motiverende docent.
Keep up the good work!

Antwort von Manueel
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.