Ik ben zeer prettig ,deskundig en fijn geholpen door Bas de Rooy in Maarssen. Hij nam de tijd en met een goede smaakvolle koffie heb ik een geweldige elektrische rolstoel uitgezocht . Dank je wel B... Mehr ansehen
Slecht contact met ene “Wendy”. Bussum. Gebrek aan meedenken en empathie. Totaal afhankelijk als ik ben van elektrische rolstoel, 29 dec motor kapot, zou 16! Januari aan de beurt zijn! Etc etc!... Mehr ansehen
Anderhalf jaar geleden heb ik voor mijn ouders een duo tandem scootmobiel aangeschaft. We werden toen, locatie Breukelen, prima geholpen. Voor een model bouwjaar 2015 betaalden we 4000 euro. Nu mijn v... Mehr ansehen
Waardeloze service slecht contact mee te krijgen, behalve als je iets wilt kopen in mijn geval en 3 welige scootmobiel, maar verkocht is verkocht. Na 1 jaar moeten bellen voor de eerste service beurt... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Tevreden met mango
Ik ben met mijn Lion4 nogal hard tegen een muurtje aangereden. Bij het contact met de fa. Mango werd ik te woord gestaan door Rob. Zijn 1e vraag was:"Hoe is het nu met U?" Daarna hebben op mijn tempo alles besproken: de ophaal-en terugbrengservice, de prijsopgave van de reparatie en de betaling.
Toen ik toch nog vragen had en Olaf aan de lijn kreeg weer alle medewerking. Op mijn "sorry voor het lastig vallen", kwam direct de reactie:"Geen probleem mevrouw, altijd bellen als u nog vragen heeft". Prima kundige, klantvriendelijke service. En mijn scootmobiel is weer prima in orde.
Teleurstellend
Dat de een z'n dood, de ander z'n brood is, blijkt maar weer.
Eind april kocht mijn vader een scootmobiel, weliswaar een occasion maar des al niet te min een behoorlijk bedrag...mijn eerste eigen autootje was goedkoper zal ik maar zeggen.
Mijn vader heeft amper 5 km gereden op het ding, werd ziek en 2 maanden later kon ik ze bellen, vragen of ze de scootmobiel terug wilden nemen want mijn vader was overleden.
En zo vriendelijk als ze waren bij de aankoop, zo horkerig waren ze toen. Een condoleance kon er amper af, terug bellen was moeilijk maar het terug nemen van de scootmobiel was nog moeilijker.
Uiteindelijk deden ze dat wel....en zelfs het verschil tussen aankoop- en terugkoop bedrag was hoger dan mijn eerste eigen autootje.
Nu keek ik op de site....en er staan 3 soortgelijke modellen te koop....op 2 krijg je zelfs een leuke korting...waar ik persoonlijk toch een wat vieze smaak van in de mond krijg omdat die korting in geen verhouding staat met de winst die ze al gemaakt hebben. En ik geloof ook niet dat dit de eerste keer is dat ze deze winst maken
De korting is de nieuwe eigenaar van harte gegund....maar nog meer gun ik de nieuwe eigenaar dat ie de scootmobiel dusdanig kan afrijden dat ie geen dubbeltje meer waard is....want Mango heeft de buit inmiddels wel binnen lijkt me.
Waarom deze review? Zeker niet om er meer geld uit te slepen want ons verlies kan niet met geld worden opgelost. Maar het is laatste dat ik kan doen voor mijn vader die zonder twijfel erg teleurgesteld zou zijn geweest in deze gang van zaken.
Zelden zo'n slechte behandeling…
Zelden zo'n slechte behandeling meegemaakt als bij dit bedrijf. De aankoop verliep vlot, maar bij storing aan het scootmobiel laten ze je volledig aan je lot over. Mijn vader is al sinds maart bezig om zijn scootmobiel terug te krijgen. Iedere keer als hij belt krijgt hij te horen dat ze op een onderdeel wachten en dat ze dat binnen 2 weken verwachten. Na deze 2 weken moeten we weer zelf bellen om tot de conclusie te komen dat het onderdeel wederom niet binnen is. Dit gaat al maanden zo. Tot op de dag van vandaag is er nog nooit de moeite genomen om zelf contact op te nemen. Je koopt dus een duur artikel en vervolgens kun je barsten.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.