Rekommenderar inte, det är väldigt mycket mall dom går efter. När jag bett om ändrat träningsprogram för vissa övningar med maskiner vill jag inte ha, så gör dom inte det. Tog 6mån innan dom ändrade f... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Vill du göra en förändring som verkligen ger resultat ? Då kan jag verkligen rekommendera Mandyfit. Lär dig hur just din kropp fungerar, hur du hittar en bra balans med kost, träning, sömn och ditt so... Mehr ansehen
Kört med mandyfit i drygt ett år nu. Jättebra kostplan med massa gott, känns inte som att äta utifrån en kostplan utan recept känns så lyxiga o väldigt lätta/snabblagad. Likaså träningsprogrammen är b... Mehr ansehen
Har kört med Mandyfit i ett år och det är det bästa året i mitt liv om man ser på hälsa , mående och träning. Jag har fått goda recept , bra träningspass som anpassats efter mig som har två små barn h... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
- Personal Trainer für Frauen
- Fitness- und Ernährungsberatung
- Personal Trainer
- Fitnessprogramm
- Wellness-Programm
Vom Unternehmen geschrieben
Hjälper kvinnor att bli starka, självsäkra och i sin bästa form, utan förbud med hjälp av online coacher med lång erfarenhet och bred utbildning.
Kontaktinformationen
Götaverksgatan 25, 41756, Göteborg, Schweden
- mandy@mandyfit.se
- mandyfit.se
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Toppen!
Fått mycket hjälp med kost, träning och att hitta en bra balans i livet.
Min coach är lyhörd och hjälpsam, kommer ofta med bra tips och feedback.
Är otroligt nöjd över att jag valde Mandyfit.
Testat fler olika onlinecoacher, men för mig är detta det som funkat bäst.
Rekommenderar inte Mandyfit
Rekommenderar inte Mandyfit. Så mycket pengar för några få recept . Inte alls det säljaren Maria sålde till mig när hon ringde och stressade mig mitt i semester etc. Kan inte säga upp abonnemanget och med tanken på att jag har skickat underlag där det står att jag har fått väldigt mycket problem med knäna och ryggen. Skriver man i chatten det kan hända att man får svar efter två dagar, lite opersonligt

Passar mig perfekt!
Passar mig perfekt!
Jag gillar att få färdiga recept och träningsschema älskar att jag har 1000 kalorier extra varje vecka att "leka" med😃
Min coach är hyfsat lyhörd och uppfyller mina önskemål. Det tricksas för mig så träningen passar mig till 100%.
Rekommenderar Mandyfit starkt!
Detta passar mig inte alls
Detta passar mig inte alls. Låg variation på recept och låg variation på träningspass, känns inte alls prisvärt. Jag kan googla upp det på 30 minuter och det ska jag betala tusentals kronor för.
Det går inte heller att gå ur innan abonnemangstiden.
Mina förväntningar var betydligt högre!

Rekommenderar inte MandyFit
Så besviken på MandyFit, tycker inte alls recepten är så pass vällagade eller roliga som de marknadsförs som, ofta felberäknade näringsmässigt oxå. Bilderna på maten som hör till recepten stämmer väldigt sällan överens med det som tillagats samt att receptens ingredienslista inte alltid stämde överens med innehållet som stod i beskrivningen. Lever även småbarnsliv och önskade barnanpassade recept men mina barn ratade tyvärr maten och dom är inte ens speciellt kräsna.
Tyvärr även väldigt opersonligt när man endast hörs i en chat med sin PT. Meddelanden från PTn kändes även autogenererade, och mycket av materialet som las ut som små miniutbildningar var för basic om man har nåt slags intresse för mat och träning.
Att betala närmare 2000 kr per månad för denna Pt-tjänst är högt med tanke på den låga nivå det är. Finns ett flertal andra online-PT med samma utbud för mindre än halva pengen.
Jag signade även upp mig på 6 månader (efter rekommendation från deras säljare) och begärde utträde efter 3 månader för var så fruktansvärt besviken. Tyvärr gick inte det då jag skulle bryta mot avtalet. Så nu har jag betalat för 6 månader och när folk frågar mig nu om MandyFit så svarar jag att det absolut inte är värt det.
Så god mat o bra träningspass
Så god mat o bra träningspass. Finns där i både motgångar o framgångar. Bra tips och pepp för att hitta balansen i vardagen

Antwort von Mandyfit
Proffsigt och genuint team som kan sin…
Proffsigt och genuint team som kan sin sak.
Ser till dig och dina mål för en bättre hälsa.
Fick fantastisk hjälp att hitta en…
Fick fantastisk hjälp att hitta en hälsosam livsstil efter att ha tävlat i fitness och sen fått 2 barn. Husmanskost och stor variation på recept, rekommenderar Mandyfit starkt 😄
Toppen recept
Toppen recept, bra träningspass anpassat efter att jag ville träna hemma. Pep och stöttning vid lite svårare stunder. Hjälpte mig till -10 kg på 4månader. Nu vet jag hur tänket är. Balansen mellan mat träning och hur viktigt det är att också kunna unna sig mat. Som Amanda alltid sa. Du kan äta ALLT men inte alltid.
Man får hjälp att hitta en bra balans…
Man får hjälp att hitta en bra balans mellan kost och träning, goda recept som gör att alla i familjen kan äta och lätt att göra matlådor på. Anpassar maten efter plånbok och intresset till att laga mat. Ändrar både träning och mat så det passar ens utveckling. När man är klar så får man behålla träningsscheman och menyer så det är lätt att fortsätta på egen hand. Man får bra stöttning under tiden❤️
Den bästa investeringen i mig själv ⭐️
Efter 5 års förlossningsdepression med tillhörande vanvård av min kropp, kände jag att det fick vara nog! Trots upprepade försök att komma tillbaka till en sund och balanserad livsstil på egen hand lyckades jag aldrig nå dit jag siktade. Jag beslutade mig för att ta hjälp av teamet på MandyFit för att få den där sista sparken i röven. Att äntligen hittat tillbaka till träningsglädje och balaserad kosthållning gör att min kropp mår så mycket bättre igen! På 9 månader har jag totalt tappat -15kg och -58cm. Nu orkar jag leka tillsammans med mina barn igen! Jag mår bättre fysiskt såväl psykiskt. Jag ångrar inte en sekund att jag tog den här chansen! Rekommenderas till alla som behöver den där sista pushen för att lyckas 🤩
Jag fick faktisk hjälp av Mandy och…
Jag fick faktisk hjälp av Mandy och hennes team. De hjälpte mig hitta en balans i mat och träning. Jag fick en ny livsstil, som håller för livet! ❤️
Snabba svar i chatten
Snabba svar i chatten. Anpassar både träning och kost så det passar mig .Ger det lilla extra med tips och fakta runt träning och annat som kan vara tänkvärt.
Positiv upplevelse med resultat! 😃
Haft en jättepositiv upplevelse hos Mandyfit! Var lite skeptisk till Online Coachning först, men behövde hitta något hållbart. Jag har fått bra stöttning och support under hela perioden hos henne och lärt mig massor om hur jag ska hålla kost och träning i framtiden. Avslutade efter 8 månader då jag kände att jag lärt mig det jag behöver veta och klarar själv.
Plus är att alla recept också är så goda och inte känns som man lever på en "diet" 😂
Hälsosamt och enkelt
Hälsosamt och enkelt! Coacher som hjälper hitta en balans och livsstil som är hållbar och har väldigt sund syn på det! Du får hjälp snabbt och allt är super enkelt i appen . 10 av 10!
Instruktörer som är mer intresserade av sig själva än av kunden
Låg kvalitet & löpande band-känsla. Instruktörer som är mer intresserade av sig själva än av kunden.
Riktigt dåligt och dyrt
Riktigt dåligt och dyrt, finns billiga appar som gör samma sak. Spara tusenlappar!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.