Mampaey discrimineert er op los, omdat wij gay zijn wil hier niemand de CV onderhouden. Ze hebben het over vorken inslikken e.d. als ze hierheen moeten. Één medewerker, een man van eind 50jr. is e... Mehr ansehen
Zelfs 1 ster is teveel Brengen onterechte kosten in rekening en nemen niet op een fatsoenlijke manier contact op! Het enige wat ze kunnen is herinneringen sturen . Sluit geen onderhoudscontract af b... Mehr ansehen
Ik woon al twee jaar niet meer in de woning, mijn overeenkomst opgezegd bij enegiewacht, die hebben het ongetwijfeld als lopend contract verkocht aan mampaey en daar krijg ik ook geen gegoor eindeli... Mehr ansehen
Super vriendelijke klantenservice. Ik ben heel snel geholpen en naar aanleiding van mijn storingsmelding waren er heel snel 2 monteurs die aan de hand van de melding al wisten waarmee ze binnen moeste... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
VRESELIJKE klantenservice!
VRESELIJKE klantenservice! Mijn CV ketel was stuk. Monteur drie uur bezig geweest, moest uiteindelijk mij achterlaten met alleen warm water, omdat onderdeel besteld moest worden, ging dagen duren. Dezelfde avond geen warm water, storing. De volgende dag gebeld, in de middag monteur, met gewoon het onderdeel onder zijn arm....raar maar okay. Monteur klaar en heeft het voorfront er scheef op gezet, ontdekte het pas anderhalve dag later. Gebeld ( iedere keer dat je belt, minstens een uur in de wacht ) en na heel wat gebedel ( want volgens REMEHA fabrikant moet dat hermetisch zijn afgesloten ) maandagmorgen tussen 8-12. Die maandag geen monteur gezien, opnieuw 50 minuten in de wacht, een meneer, die mij naar een onderhoud afspraak stuurt, en mij later afwimpelt met ik bel-u terug. Wat uiteraard nooit gebeurde. En dus zit ik uiteindelijk met een scheve kap waaruit verbranding gassen vrijkomen. DIT IS MAMPAEY! Ik moet nu proberen om iemand te vinden die ook kundig is om de kap rect te plaatsen, want mampaey heeft daar overduidelijk geen zin in en behandelt de klant als een stuk stront.
God verlos ons van dit bedrijf
God verlos ons van dit bedrijf. Op internet honderden slechte reviews maar op hun eigen site alleen maar goede reviews.Vandaag alweer Mampaey in mijn huis I.v.m. het vervangen van een cv ketel. De jongens zijn snel hoor maar het resultaat is een totale ramp. Alle leidingen, condens afvoer precies in het zicht en aangesloten boven de wastafel op de keuken blad.Jammer dat ik geen foto’s mag uploaden.Is er echt geen wet die onkundige bedrijven kunnen op stop zetten ? Welk politieke partij staat eigenlijk achter de steekpenningen van de eigenaar ?
Wat een vreselijk bedrijf
Wat een vreselijk bedrijf, je belt ze voor een reparatie....(die Eigen Haard al had doorgegeven een week geleden aan rampphay)
Sta al 20 minuten als 1e in de wachtrij, krijg je EINDELIJK een medewerker(jeffrey, joerie?), zegt hij nog een klein momentje....vetvolgens staat hij je te woord, wil een afspraak inplannen, maar ik moest WEER in de wacht omdat hij even iets moest lezen?????
Serieus????
Ik koppel het wel weer terug naar Eigen Haard, misschien lukt het hun om WEL een afspraak te maken.
Nu al in de stress, en het werk is nog niet eens begonnen
In opdracht van de woningbouwvereniging gaat de firma Mampaey binnenkort mijn warmwaterketel vervangen. Vandaag kwam er op afspraak een meneer van Mampaey langs om te bekijken wat er moet gebeuren. Een ongelooflijk botte man die meteen meldt dat het volledige buizenstelsel in de hele woning ook vervangen wordt en dat ik daarvoor in ieder geval de hele slaapkamer moet leegruimen. Op mijn vraag hoe ik het met mijn COPD-longen en mijn hartkwaal voor elkaar moet krijgen om met een tweepersoonsbed en kasten vol kleren te gaan sjouwen was zijn antwoord: 'Tja, het is niet anders. U hoort nog van ons wanneer we komen, dan moet de slaapkamer leeg zijn.' Er is nog geen spat werk verricht en ik vrees nu al het ergste hoe dit uit gaat pakken. Het bedrijf komt in ieder geval zeer onsympathiek over.
Niet te bereiken
Niet te bereiken. Al 2x 2 uur in de wacht gezeten en nog geen hond gesproken. Zit je dan al 2 dagen met een kapotte cv. En iedere keer werd na 2 uur de verbinding gewoon verbroken.
Vakmanschap diploma verreist, Mampaey
Zeer onvriendelijk “onderhoud” monteur met niet genoeg kennis over zijn vakmanschap. Voor storing- die voorlopig is er niet - moet je hem niet bemoeien.
Zeker geen aanbeveling voor een particulier klant.
Zeer slecht echt bagger
Zeer slechte service, zoude n komen in de ochtend een afspraak die zij zelf met mij gemaakt hadden om de schoorsteen van mijn cv ketel te maken.
Wachten wachten en nog meer wachten. Na meerdere uren te hebben gewacht bel ik maar even krijg ik te horen dat het een hlaf uur zou duren voor dat iemand langs zou komen, nogsteeds niemand geweest na meedere uren. Dus maar weer bellen en kijken wat er is, in de wachtrij sta ik eerste en bam in eens 8ste en daarna 11de. Heb mijn uren ingeleverd om thuis te zijn, dit kan gewoon niet en dit soort bedrijven zouden met dit soort manier van werken automatisch moeten geloten worden
DIT BEDRIJF ZET EEN HELE FLAT IN DE…
DIT BEDRIJF ZET EEN HELE FLAT IN DE KOU.
EN ZEG MONTEUR HET IS GEMAAKT EN WE ZITTEN NOG STEEDS IN DE KOU.
Deze bedrijf is niet eens mogelijk te…
Deze bedrijf is niet eens mogelijk te bereiken en na 2 uur wachten verbinding verbroken.
ZEER SLECHTE SERVICE
Zij bepalen de datum voor onderhoud.
MAAR datum verzetten is niet mogelijk , wel een halve dag hier voor de deur staan te rusten .
Helaas dit is Mampaey ook.
Vestia , denk hier eens over na!!
SLECHTER DAN SLECHT AMATEURS Uitermate slecht laten mensen in de kou…
Uitermate slecht laten mensen in de kou zitten Liegen er op los geen enkele service Niemand op de door hun opgegeven tijden bereikbaar Ook de storingsdient is onbereikbaar Deze lui zitten liever in de kroeg Dat is ook te merken al tig keer een monteur geweest steeds pruts werk NIET AAN BEGINNEN SLECHTER KAN NIET BESTAAT NIET
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.