Jeg kontaktede MA Montage & Porte onsdag eftermiddag lige før Påske, da jeg ikke kunne få min garageport op. Jeg have brugt fysisk nøgle til at låse den fremfor “elektronisk nøglebetjening” Jeg blev... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Kan varmt anbefale MA Montage, hvis du skal have udskiftet din garageport. Fik sat ny og bredere port i min garage. Mads sørgede for at indhente tilbud fra murer og elektriker, og selvfølgelig selv mo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fin kommunikation og overholdt alle leverings og montage datoer etc. Kvaliteten virker til at være fin og arbejdsudførelsen er også i top...eneste grund til det ikke bliver 5 stjerne er at affald ikke... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
MA Montage & Porte leverer og servicere garageporte. Vi har et bred udvalg af garageporte både i træ og stål. Med mere end 15 års erfaring i port branchen med samme firma. Vi stor erfaring inden for branchen og bredt sortement af muligheder inden for garageporte. MA Montage & Porte står klar til at hjælpe med jeres kommende ny garageport.
Kontaktinformationen
Galoche Alle 9 st., 4600, Køge, Dänemark
- info@mamontage.dk
- mamontage.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Du er hurtigt fremme for at læse opgaverne og handlekraftig
Du er hurtigt fremme efter at der er etableret kontakt.
Resultatorienteret og handlekraftig i forhold til problemerne.
Altid god oplevelse
Fik en regning på besøg
Fik en regning på besøg, man kan da ikke regne med
accept på en port, før der er givet tilbud.
Jeg kontaktede MA Montage & Porte…
Jeg blev detaljeret over telefonen vejledt om hvordan jeg skulle få den åbnet - Denne vejledning sparrede mig for et servicebesøg og derfor også en regning
Tusind tak!!!
Rigtig god kundeservice
Rigtig god kundeservice! Mads var nem at få fat på og kom hurtigt ud og kiggede på vores gamle port, som var gået i stykker. Den nye port blev leveret og installeret til tiden. Vi er meget tilfredse med et færdige resultat og den vejledning vi fik undervejs. Kan varmt anbefales.
Hurtig hjælp.
Håndværk fra øverste hylde en fornøjelse.
Super god service, kan deres kram og er virkelig skarpe specialister. Dygtige håndværkere, levere som aftalt og mere til.
Fantastisk service
Fantastisk service. Garageporten strejkede og ca. 2 timer senere stod Mads her. Motoren blev skiftet (og opgraderet) og nu fungerer den igen. Det må siges at være hurtig hjælp.
God Service…
God service og vejledning i hvordan vi bedst fik sat vores garageport op
Professional installation
Mads was super helpful and professional, he quickly evaluated our needs and made us a great offer. The garage door arrived and was installed very quickly and hassle-free.
Super service hele vejen og meget…
Super service hele vejen og meget kompetent rådgivning før køb
Hurtig og præsis levering
Min fjernbetjening virkede ikke
Min fjernbetjening virkede ikke
Jeg ringede til Mads og dagen efter havde jeg de nye
Han forklarede mig hvordan jeg skulle gøre og så kørte porten igen
Hurtig service 👍😉
Kan varmt anbefales
Alt fungerede til punkt og prikke ved reparation af port
Alt fungerede til punkt og prikke
Hurtig og kompetent behandling
Hurtig og kompetent behandling, der bevirker respekt for firmaet!
Super service fra Mads' side.
Super service fra Mads' side.
Troede at jeg skulle købe ny motor/automatik til min port, men Mads mente ude fra min beskrivelse af fejlen at jeg bare skulle have nyt print.
Han sendte en regning som jeg betalte med det samme, dagen efter kunne jeg hente mit print som var nemt at installere selv. Ellers var jeg meget velkommen til at ringe til Mads og få hjælp over telefonen.
Excellent service
Excellent service
Mads er altid hjælpsom, meget vidende og -ikke mindst i godt humør.
Min bedste anbefaling
Henrik Brogaard
Mosede Strand
Tak for hurtig svar angående…
Tak for hurtig svar angående nulstilling af kode det var en helt fornøjelse at blev Taget hånd om det med det samme
Igen en fantastisk kundeservice fra Mads
Min styring af porten begyndte at drille, så skrev til Mads. Han ringede tilbage indenfor 1 minut, hold da op, det er en fantastisk kundeservice.
Efter jeg opdaterede min iPhone til IOS 26 opstod drillerierne, men Mads havde løsningen, og nu køre det igen. Tak Mads
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.