Mammut Hair Products - Hårfibre Bewertungen 51

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mammut hair gør lige det jeg har behov for - skjuler en meget synlig hovedbund i mit tynde hår. :-) Og så er det så tiltalende at der ingen kunstige farvestoffer og andre tilsætningsstoffer er i pro... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Giver ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Har idag modtaget 2 forskellige farver af Mammut Hair Hårfiber og jeg er KÆMPE MEGA fan. Jeg har i flere år eftersøgt et produkt som bliver hvor det er, ikke fedter og se... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik en plakat hjem (en fødselsdagsgave til datteren) der var ødelagt under foldning eller pakning. Kontakte Katrine og hun sendte straks en ny uden omkostninger - det er service 👌🏼 Ikke sidste gang... Mehr ansehen

1. Fachhandel für Haarpflegeprodukte
  2. Kosmetikproduktanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Mammut Hair Products er hårfibre, der skjuler dit hårtab. Hårfibrene er lavet af indfarvet bomuld og indeholder ingen syntetiske farvestoffer eller kemikalier, ingen kunstige tilsætningsstoffer og konserveringsmidler, og ingen animalske ingredienser. Hårfibrene binder sig til håret og dækker hovedbunden, så håret synes mere fyldigt. Hårfibrene holder hele dagen og kan nemt vaskes ud igen med ganske almindelig shampoo.

4,6

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mammut hair gør lige det jeg har behov…

Og så er det så tiltalende at der ingen kunstige farvestoffer og andre tilsætningsstoffer er i produktet. Men heldigvis er min håndvask ikke hvid ...:-D

18. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt produkt ..det holder hvad det…

Godt produkt ..det holder hvad det lover - jeg har en hvirvl i baghovedet som har drillet den kan jeg skjule med hårfiber ..man skal lige give lidt tid til at blive dus med det - så fungerer det.

22. März 2026

Antwort von Mammut Hair Products - Hårfibre

Tak for din fine og ærlige anmeldelse. Den er vi rigtig glad for :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dette har gjort en kæmpestor forskel i…

Dette har gjort en kæmpestor forskel i min hverdag , det virker og er nemt at bruge. Der ud virkelig god vejledning og kundeservice

8. Februar 2026

Antwort von Mammut Hair Products - Hårfibre

Tak for din fine anmeldelse, den betyder meget for os 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er blevet virkelig glad for dette…

Er blevet virkelig glad for dette produkt, har også, brugt det på ferie og det skåner min hovedbund for ikke at blive solbrændt

8. Februar 2026

Antwort von Mammut Hair Products - Hårfibre

Tusind tak for din fine anmeldelse af vores hårfibre. Vi har hørt fra flere der oplever at vores hårfibre faktisk beskytter hovedbunden mod sol, så helt fantastisk at du også oplever det 😊

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Giver fylde men ikke farve …

Produktet lever ikke op til mine forventninger. Der er lavet gode reklamer, der viser, at produktet både giver farve og dækker lidt tyndere områder, men jeg synes højst at produktet giver lidt fylde/volume. Det er som om det hurtigt forsvinder i håret med mindre man bruger 1/2 flaske pr gang. Andre produkter til samme pris gør det meget bedre.

24. Januar 2026

Hej Betina
Vi har aldrig lovet at vores hårfibre farver håret, så det må være en misforståelse?

En dåse med 27,5g holder typisk 2 måneder ved daglig brug. Naturligvis afhængigt af hvor meget man bruger.

Hvis produktet ikke lever op til dine forventninger bedes du skrive en mail til os, så finder vi helt sikkert en løsning.

Wow!

En kvindelig kollega anbefalede produktet. Jeg har ligesom hende tabt en del hår pga stress og fødsler og prøvet diverse hårkure, kosttilskud og olier. Det har hjulpet en smule men slet ikke nok ift at jeg er ked af at jeg kan se min hovedbund ret tydeligt i skarpt lys. Jeg har lige hentet pakken og prøvet det for første gang. Wow!!!… det er fuldstændig som man ser på videoerne, meget hurtig effekt med få drys. Det ser så naturligt ud. Jeg er imponeret! Det var dog lidt svært at fordele på kanten af hår grænsen ved tindingerne så nu har jeg lige bestilt en hår kam fra hjemmesiden som er beregnet til det. Så det vil jeg klart anbefale hvis man skal bruge produktet ved hårgrænsen.

Håber I fortsætter mange år endnu med at sælge sidde produkter og hvis I en dag overvejer at lukke så skal jeg liiiige nå at købe nok produkter til et helt livs forbrug😀😀

2. Dezember 2025

Hej Line

Dejligt at vores hårfibre også kan gøre en forskel for dig og mange tak for din fine anmeldelse, den betyder rigtig meget for os :-)

Bare rolig; vi har absolut ingen planer om at lukke, så du kan også få vores hårfibre i fremtiden ;-)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Løgn

Absolut det værste produkt; ikke andet end talkum pudder i farver. Spild af tid og penge

12. September 2025

Hvis jeg kunne give 6 stjerner

Hvis jeg kunne give 6 stjerner, så gjorde jeg det. Er superglad for produktet.
Som 74 årig er mit hår blevet tyndt og hvirvlen endnu mere strid….men Mammut hårfibre har klaret dette problem til min fulde tilfredshed. Jeg var så heldig at kunne finde en forhandler i fornuftig afstand fra min bopæl. Hun vejledte mig i hvilken farve jeg skulle bruge og nu vil jeg prøve at overtale min frisør til også at blive forhandler. Der er vist flere i min omgangskreds som kunne blive forelsket i dette produkt.
Jeg siger bare “prøv det, prøv det” I bliver ikke skuffede.
Hilsen en glad bruger

27. Juni 2025

Antwort von Mammut Hair Products - Hårfibre

Hej Lotte. Tusind tak for den fine anmeldelse, den er vi utrolig glad for, og tak for at anbefale vores hårfibre til andre.
Du må endelig få din frisør til at kontakte os, så hun kan blive forhandler :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et mirakel - og så er det dansk

Et mirakel af et produkt👍
Min søn forærede det til mig og jeg er så henrykt. Det løser mit problem ved tyndt hår og synlighed af hovedbunden.
Når jeg drysser lidt hår-fibre på de udsatte steder føler jeg mig godt tilpas bagefter fordi jeg ikke skal tænke på det mere, for det “samler” håret.
Min varmeste anbefaling!

26. Juni 2025

Antwort von Mammut Hair Products - Hårfibre

Tusind tak for den fine anmeldelse Mette. Det betyder rigtig meget for os :-)

Virkelig godt produkt

Virkelig godt produkt, jeg er yderst tilfreds 😊👍🌞

18. Mai 2025

Antwort von Mammut Hair Products - Hårfibre

Mange tak Hanne. Det betyder rigtig meget for os :-)

Fantastisk produkt!

Simpelthen et fantastisk produkt!
Det er overraskende hvor godt det virker.
Kan helt klart anbefales.

3. April 2025

Antwort von Mammut Hair Products - Hårfibre

Mange tak for de rosende ord og de fem stjerne Pernille. Det betyder utrolig meget for os :-)

Et skønt produkt🌞

Er en kvinde i overgangsalderen og mit hår er blevet tyndt. Jeg har fået helt hvidt hår, men bruger den grå, da den giver lidt dybde til mit eget hvide hår. Det er et fantastisk produkt og kamuflere fuldstændig det tynde hår. 💪💪💪🌞

31. März 2025

Antwort von Mammut Hair Products - Hårfibre

Tak for at dele din erfaring med os og andre, og tusind tak for den fine anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os.

Fedt produkt

Det virker fantastisk! Jeg blander brun og grå, og så passer det med min hårfarve. Mit hår ser meget kraftigere ud, og folk spørger mig, hvad jeg dog har gjort?! Nemt og hurtigt at bruge, og leveringen kommer også altid hurtigt. Jeg er blevet fast kunde!

26. März 2025

Hej Birgitte
Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi glæder os til at have dig som fast kunde :-)

Meget positiv over resultatet

Grundet overgangsalder er mit ellers kraftige hår, udtyndet, så man ser min hovedbund ret tydeligt. Har nu prøvet produktet 1 gang og er meget positiv overrasket.

10. März 2025

Antwort von Mammut Hair Products - Hårfibre

Dejligt at høre du blev positiv overrasket af vores hårfibre, og tak for de fem stjerner :-)

Super god kundeservice

Jeg fortrød mit køb uden at det havde med produktet at gøre. På trods af, at jeg havde overskredet retur fristen med 11 dage var det intet problem at returnere varen - det kalder jeg super god kundeservice! Vh Stella Madsen

25. Februar 2025

Hej Stella
Tak for din flotte anmeldelse af vores kundeservice. Det sætter vi stor pris på.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alle vil ha’ glæde af dette fantastiske produkt

Alle vil ha’ glæde af dette fantastiske produkt ! Tykt eller tyndt hår !
For er der nogen som ikke kender til hvirvler ?
Mit hår bliver ligefrem tyndet hos frisøren, men jeg har især én stor hvirvel, som skiller mit hår så man kan se hovedbunden.
Lidt drys, hovedbunden er dækket og hvirvlen opdages faktisk ikke.
Jeg sparer enormt meget tid med en ulige kamp.
Fantastisk produkt !

15. Februar 2025

Antwort von Mammut Hair Products - Hårfibre

Tak for at dele din erfaring og tips, og tak for din fine anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os :-)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr